Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Întâlnire pasionati de audio pe tuburi

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Salut, 

As vrea si eu sa vin, insa nu am ce aduce cu lampi (nou construit). Poate va intereseaza un preamplificator phono cu integrate. Eu il apreciez ca fiind bun.

Editat de saptemari
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Salut, As vrea si eu sa vin, insa nu am ce aduce cu lampi (nou construit). Poate va intereseaza un preamplificator phono cu integrate. Eu il apreciez ca fiind bun.

Salut MariusPoți veni cu preul,am la sala doua pickup-uri, punem preul intre un pick-up și amp pe lampa.
Link spre comentariu

Salut MariusPoți veni cu preul,am la sala doua pickup-uri, punem preul intre un pick-up și amp pe lampa.

Bine atunci, multumesc. Sunt si eu curios de pick-up-urile tale.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Buna idee Dorin,ma bag eu,am doua trafuri de iesire Eico, merg pe EL84 PP,incerc sa fac eu un PP clasa A ,atacul de la tine.Fac un sasiu de proba,te sun Luni.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Oho, ma bucur! Vorbim luni ... astept si-un doritor de SE... dar imi rezerv dreptul de a aprecia calitatea celorlalte componente, nimic special, doar sa nu fie ceva evident subdimensionat sau de calitate vadit proasta...

Eu am doar piese gasite pe jos sau din aparate dezmembrate din tirg,spun si eu ce spun altii.....
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio

Din păcate nu am avut timpul necesar sa ma întâlnesc cu Dorin sa ridic cele doua trafuri defazoare, am avut doua săptămâni infernale.Cind am timp,promit sa le ridic și sa fac un PP cu EL84,care va fi prezentat pe forum.Dorin..... scuzele mele.Va aștept Duminica.

Editat de viobio
Link spre comentariu

As fi venit si eu, insa abia acum m-am trezit, aseara am avut un eveniment de sonorizat si am ajuns la 06:30 dimineata acasa...

Ma mai bag la somnic, auditii placute, sa faceti foto!

Vio, daca citesti acest mesaj in timp util, saluta-i din partea mea pe toti colegii ajunsi la intilnire!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări