THOMAS Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Fara Leco, lipseste sarea si piperul! Aprob pozitiv!...vorba lui nenea Iancu. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Fac tot posibilul sa "viu"! Ma bucur ca v-a facut placere compania mea! Link spre comentariu
saptemari Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 (editat) Salut, As vrea si eu sa vin, insa nu am ce aduce cu lampi (nou construit). Poate va intereseaza un preamplificator phono cu integrate. Eu il apreciez ca fiind bun. Editat August 21, 2015 de saptemari Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 Daca o sa fiu liber, confirm ca vin si eu! Sa ascult. Numai bine, Vlad Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Salut, As vrea si eu sa vin, insa nu am ce aduce cu lampi (nou construit). Poate va intereseaza un preamplificator phono cu integrate. Eu il apreciez ca fiind bun.Salut MariusPoți veni cu preul,am la sala doua pickup-uri, punem preul intre un pick-up și amp pe lampa. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Locația Se poate fuma la mine în atelier.Intilnirea vă avea loc intre orele 9...14. Link spre comentariu
saptemari Postat August 27, 2015 Partajează Postat August 27, 2015 Salut MariusPoți veni cu preul,am la sala doua pickup-uri, punem preul intre un pick-up și amp pe lampa. Bine atunci, multumesc. Sunt si eu curios de pick-up-urile tale. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Buna idee Dorin,ma bag eu,am doua trafuri de iesire Eico, merg pe EL84 PP,incerc sa fac eu un PP clasa A ,atacul de la tine.Fac un sasiu de proba,te sun Luni. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Oho, ma bucur! Vorbim luni ... astept si-un doritor de SE... dar imi rezerv dreptul de a aprecia calitatea celorlalte componente, nimic special, doar sa nu fie ceva evident subdimensionat sau de calitate vadit proasta...Eu am doar piese gasite pe jos sau din aparate dezmembrate din tirg,spun si eu ce spun altii..... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 (editat) Din păcate nu am avut timpul necesar sa ma întâlnesc cu Dorin sa ridic cele doua trafuri defazoare, am avut doua săptămâni infernale.Cind am timp,promit sa le ridic și sa fac un PP cu EL84,care va fi prezentat pe forum.Dorin..... scuzele mele.Va aștept Duminica. Editat Septembrie 18, 2015 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Totul e pregatit Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 As fi venit si eu, insa abia acum m-am trezit, aseara am avut un eveniment de sonorizat si am ajuns la 06:30 dimineata acasa... Ma mai bag la somnic, auditii placute, sa faceti foto! Vio, daca citesti acest mesaj in timp util, saluta-i din partea mea pe toti colegii ajunsi la intilnire! Link spre comentariu
vivian Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Poze...filme...impresii...? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum