Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Întâlnire pasionati de audio pe tuburi

Vizitator viobio

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...

Nu ca as fi foarte interesat ( evident nu poate fi cazul ) , dar nu ai precizat conditiile de acces si intervalul de timp agreat de tine sau alte restrictii ca de obicei :)  ...

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Vă rog să ignorați postările gen troll,eu ii compătimesc și ii accept cu indulgenta pe unii care au personalitate duala și comportament obsesiv compulsiv,sunt maladii aproape imposibil de tratat.

Link spre comentariu

Vă rog să ignorați postările gen troll,eu ii compătimesc și ii accept cu indulgenta pe unii care au personalitate duala și comportament obsesiv compulsiv,sunt maladii aproape imposibil de tratat.

Tot pațitu-i priceput , iar eu aștept intervenția moderatorilor sau al administratorului Vasile , care trebuie să aplice regulamentul cu privire la atacul la persoană !
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Tot pațitu-i priceput , iar eu aștept intervenția moderatorilor sau al administratorului Vasile , care trebuie să aplice regulamentul cu privire la atacul la persoană !

Ma citezi degeaba,postarea mea a fost una generala, nu am nominalizat pe nimeni!Încearcă sa nu mai poluezi acest topic,nu interesează pe nimeni bășcălia ta,nu e treaba ta cum organizez eu aceasta intilnire.Ar fi foarte bine și as aprecia dacă ai ignora total persoana mea. Editat de viobio
Link spre comentariu

Vio, numai Lampare sau putem aduce si cu Tranzistori?

Pe ce incinte ascultam?

Facem si ceva masuratori, sau doar ne intilnim sa ne salutam si sa ascultam nitica muzica?

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Da, incerc sa te ignor , dar regulamentul iti interzice sa ma jignesti .

Te rog INSISTENT, nu mai polua acest topic,decit sa ne futi noua creierii mai bine ocupate de pasiunile tale. Editat de viobio
Link spre comentariu

Te rog INSISTENT, nu mai polua acest topic,decit sa ne futi noua creierii mai bine ocupate de pasiunile tale.

Imi cer scuze userilor ca ma jignesti :) :) :)  , dar trebuie sa respecti regulamentul acestui forum .

Cand va  fi forumul tau , cu siguranta ca poti sa procedezi cum doresti , pana atunci va trebui sa ai un minim de decenta .

Iti urez succes , la  fel cum imi doresti si tu .

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Rog un moderator sa facă curat aici.Mulțumesc

Vio, numai Lampare sau putem aduce si cu Tranzistori? Pe ce incinte ascultam? Facem si ceva masuratori, sau doar ne intilnim sa ne salutam si sa ascultam nitica muzica?

Claudiu, titlul spune tot "lampari"Dacă tu sau alții aveți chef sa va întâlniți și sa va prezentați,măsurați sculele cu siliciu,o puteti face, separat,în alta zi.Ma anunțați și va pun sala la dispoziție.Incintele disponibile sunt :O pereche pe trei cai, de compresie,le știți.O pereche VTP cu BM8CXAO pereche de monitoare Tannoy DC1000Sa vedem ce chef am,poate aduc de la conac și perechea de JBL 1400 Array. Editat de viobio
Link spre comentariu

Sa vedem ce chef am,poate aduc de la conac și perechea de JBL 1400 Array. 

Nu ramane decat sa-ti urez sa ai chef!  :limb: (sunt faine JBL-urile si daca le vei aduce multi vor fi vrajiti de ele)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări