fcon Postat Mai 30, 2015 Partajează Postat Mai 30, 2015 As fi dorit sa vin si eu, dar, din nefericire, astazi am facut cunostinta cu departamentul de chirurgie reparatorie de la Municipal... In spirit, voi fi, insa, cu voi! Va rog sa postati imagini si impresii de la intalnire, sa stim si noi, cei care nu putem ajunge, ce si cum... O duminica placuta! Link spre comentariu
tm07uxo Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 Cer scuze la cei care m-au asteptat ...Din pacate in loc sa ma pregatesc de drum spre Bucuresti ...a trebuit sa ma pregatesc de inmormantare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 Va doresc intilnire placuta, eu nu am putut veni, dar poate data viitoare vin si eu cu ceva, siliconist, cind s-or mai intilni siliconarii. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 Cer scuze la cei care m-au asteptat ...Din pacate in loc sa ma pregatesc de drum spre Bucuresti ...a trebuit sa ma pregatesc de inmormantare.Condoleanțe Link spre comentariu
tm07uxo Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 In urma cu aprox. o luna s-a facut o mini repertitzie la " D-l SEBI . S-a dezbatut in doi puterea redusa a unui amplif Exoticum si "Tzolajul mic" a unei perechi de boxe Coral. S-a facut si poze poate D-l Sebi le pune pe forum cind va avea timp. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 Despre ce boxe Coral este vorba? Link spre comentariu
tm07uxo Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 Boxe Self Made...difuzoare Coral 5L-3A ...Arata asa difuzorul...http://www.ebay.de/itm/1-Stuck-Coral-5L-3A-Breitband-Mittelton-Lautsprecher-6Ohm-134mm-nos-neu-/131461483487?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item1e9bb70bdf......Sau asa.....http://www.ebay.de/itm/Coral-5L-3A-Breitbander-Mitteltoner-135-mm-6-Ohm-2-/361306942182?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item541f926ae6 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 (editat) A trecut zlsi ziua de azi.Vizitatori au fost destui,din păcate doar doi constructori au venit și cu ceva realizat.Morpheus cu un SE cu 6C33C și un PP cu 6P6C.Dvd,Dorin cu un preu cu doua transformatoare.Am fost plăcut surprins de preul lui Dorin,montat intre un cd-player sau alta sursa de semnal și un amp,ridica nivelul semnalului deajuns, incit sa asigure un semnal suficient pt cel mai pretențios amp.Preul funcționează perfect,este liniar în toată banda audio,nu am observat nici o schimbare în sunet,ce intra asa iese,ca banda de frecvente,la nivel mult mai mare.Deja ma roade sa atac un EL34 SE, cu un astfel de preu(transformator)Felicitările mele, e ceva de exceptie,cel puțin pentru mine. Editat Mai 31, 2015 de viobio Link spre comentariu
dj_bryz Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 (editat) Nu vazusem niciodata un astfel de preu....si am fost placut surprins de cum se comporta cand il "manevra" Vio. Design foarte bun....si chiar daca era pasiv....isi facea treaba foarte bine....(era de asteptat). Am luat si eu de proba un preu ..little bear si pot spune ca nu are nici un efect..pur si simplu nu era nici o diferenta cu el........iar unul pasiv sa imi dea asa bomba....FELICITARI http://www.ebay.co.uk/itm/Little-bear-P6-CLEAR-6N3-Tube-valve-Stereo-Buffer-Preamp-preamplifier-UK-/291324739384 Editat Mai 31, 2015 de dj_bryz Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 As fi dorit sa vin si eu, dar, din nefericire, astazi am facut cunostinta cu departamentul de chirurgie reparatorie de la Municipal...In spirit, voi fi, insa, cu voi!Va rog sa postati imagini si impresii de la intalnire, sa stim si noi, cei care nu putem ajunge, ce si cum...O duminica placuta!Sănătate multa! Link spre comentariu
zal Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 Mi-au plăcut ampliful în contratimp cu 6P6S al lui Morpheus şi preul lui dvb. Primul sună bine şi clar în toată banda, de remarcat redresarea cu lampă, al doilea e o realizare de excepţie, iar dizainul se înscrie în tradiţia inaugurată acum un an cu folosirea lemnului. Link spre comentariu
Vizitator avram stefan Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 Puteti posta fotografii? Multumesc! Link spre comentariu
vivian Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 (editat) Hopa si pozele. Printre alte genuri s-a mai ascultat : next Am avut si noutati: un pick-up si preamplificatorul pasiv al lui Dorin Si nu in ultimul rand cele doua amplificatoare Si bineinteles buna dispozitie si placerea " statului de vorba" Cred ca nici la aceasta ora nu am fi terminat daca s-ar fi putut. next Editat Mai 31, 2015 de vivian 1 Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 Buna seara, Atasez si eu un link care duce la o arhiva cu fotografii si 2 filmari de astazi. https://www.dropbox.com/s/5ybxdhcf9fc37xi/poze%20intalnire%20lampari.rar?dl=0 Toate cele bune Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum