Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Întâlnire pasionati de audio pe tuburi

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Facem o "adunare" pe 31 Mai??Mai ascultam,mai discutam,schimbam păreri...Același locație,în incinta Electromagnetica.

Întâlnirea va avea loc intre orele 9 - 13'30, nu pot un timp mai lung,am trupa la repetiție de la ora 14.

post-176980-0-54608700-1432702436_thumb.jpg

post-176980-0-43978900-1432702446_thumb.jpg

Link spre comentariu

Imi pare rau ca nu pot veni de asta data pentru ca am avut ceva planificat de mai mult timp, dar la toamna, daca se tine, voi veni! Sper sa fie chiar pe doua zile, sa tragem si o bere si sa mai stam de vorba.

Link spre comentariu

Imi pare rau ca nu pot veni de asta data pentru ca am avut ceva planificat de mai mult timp, dar la toamna, daca se tine, voi veni! Sper sa fie chiar pe doua zile, sa tragem si o bere si sa mai stam de vorba.

Si eu ma inscriu pentru la toamna ...

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Ar fi frumos sa se tina doua zile,din partea mea exista disponibilitate.

Link spre comentariu

@Viorel@, aşa mi-aş fi dorit să pot veni până acolo, pentru simplul motiv de a-mi "testa" (asculta) cele două amplif-uri  ce le mai am acum (de fapt, aş fi vrut să aud şi alte impresii, decat ale mele), unul cu GU17 (parţial schema lui @sebi_c@ şi unul cu 6P3S-e, simulare Ming-DA), pe care le-aş fi băgat în cutiile laterale ale motociletei şi lămpile în rucsac-ul din spate. Din păcate, se suprapun alte evenimente, personale, dar nu disper. Poate mă "enervez" şi oi ajunge pe acolo, poate nu...

Link spre comentariu

Nunta mea a fost acum vreo 19 ani, nu mai contează :limb: , asta e off... amu' rămân doar prietenii...( vechi ca şi motocicleta...)

Editat de Lonerider
Link spre comentariu

Nunta mea a fost acum vreo 19 ani, nu mai contează :limb: , asta e off... amu' rămân doar prietenii...( vechi ca şi motocicleta...)

Imi place ca esti motociclist! Eu nu, dar ma furnica pe maini ca n-am mers decat cu Mobra, acum multi ani!

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Vio....daca se poate vin si eu.La ultima intalnire nu am ajuns..si mor de nerabdare sa vin la asta.App...frumoase boxele "mari".

Te aștept
Link spre comentariu

La mine e unul dintre acele weekend-uri din categoria "obligații imposibil de refuzat" așa că, deși stau la două stații de tramvai, trebuie sa zic "pass". Cine știe poate vine cineva cu un musculos de se aude pana la mine...

Link spre comentariu

Vin si eu cu o propunere.

Pentru a ne "identifica" (pentru ca unii dintre noi ne cunoastem doar virtual) sa purtam ecusoane sau etichete sau stiu si eu ... cu indicativul de pe forum si mai jos cu numele real.

Pot pune la dispozitie cateva etichete autoadezive (aproximativ 50buc) 16cm x 9cm pe care le putem folosi. Nu lasa pete pe haine dupa desprindere.

Ce spuneti?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări