Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Întâlnire pasionati de audio pe tuburi

Vizitator viobio

Postări Recomandate

O părere proprie despre muzica de test, ar fi că ptr amplifuri de audiţie, trebuie alese alte stiluri şi instrumente decît ptr cele de putere, de sonorizare sau pro, cum vă place să le spuneţi.

Link spre comentariu

Am o groaza de melodii format Wav si Flac, direct rip din CD.

Dupa cum stii la intilnirea lamparilor, au fost diversificate piesele folosite.

Putem face un playlist de comun acord, eu am 3 piese de referinta.

Doar sa fiu liber...

Aflu pe la jumatea lui Mai.

Link spre comentariu

Asta e altă problemă, fiecare are piesele de referinţă proprii, puţine sînt ''universale'' şi percepute ca atare de majoritate.Dacă eu aş pune ceva plăcut doar mie ca să mă conving personal de anumite detalii ale unui amplif sau altă sculă, restul ar aştepta răbdători sau nervoşi, după caz, să se termine mai repede şi să-şi asculte ale lor. :)

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Buna ziua ... si nu numai. Cu cite exponate poate participa un user ?? pentru a nu monopoliza intilnirea .. A si putea veni cu o serie EXOTICUM SE cu tuburi L63 + 6A5G, un EXOTICUM SE cu L63+10Y+300B, 13d1 + 300B sau seria ....TORNADO PP cu 6c33S cu traf de iesire in varianta PETRA , sau OGONOVSKi, EE, etc. rog alegeti DVS. Cu stima.

Oauuuu!!!Poți veni cu toate.

Buna ziua, E posibil sa vin si eu cu un coleg (tineri electronisti) sa ascultam si sa admiram munca celor care vor expune amplificatoarele.

Vă așteptăm. Cine dorește, poate veni cu propria sursa de semnal,cd/pick-up.Puteți aduce propriile cabluri,incinte.Ca sa nu se creadă ca fac întâlnirile pt reclama mea,nu o sa pun la cintat NICI UN APLIFICATOR construit de mine.Intilnirea este dedicata EXCLUSIV construcțiilor cu tuburi. Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Am scris de pe telefon si nu a plecat mesajul,il rescriu.Ca surse se vor folosi doar cd-playere sau pickup-uri,Leco multumesc de oferta,nu vreau sa se mai puna muzica din calculatoare,stiu eu de ce,e mai bine pentru tine si mine.Este de preferat sa veniti cu discuri cd originale.Nu este concurs de scule,este o zi in care ar fi bine sa socializam si sa ascultam constructiile pasionatilor de tuburi.La fel ca de fiecare data,se poate fuma la mine in atelier.O sugestieAr fi bine sa faceti o lista cu ordinea ascultarii constructiilor,cine se ofera sa faca lista?

Buna ziua ... si nu numai.  Cu cite exponate poate participa un user  ?? pentru a nu monopoliza intilnirea .. A si putea veni cu o serie EXOTICUM SE cu tuburi L63 + 6A5G, un  EXOTICUM  SE cu L63+10Y+300B, 13d1 + 300B sau seria ....TORNADO PP cu 6c33S cu traf de iesire in varianta PETRA , sau OGONOVSKi, EE, etc. rog alegeti DVS. Cu stima.

Sunt foarte curios sa aud amplificatoarele ,in special cele cu L63,nu am ascultat niciodata asa ceva,este premiera. Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Se poate și alcool,data trecuta am asigurat eu un mic protocol,cu care am cam plecat acasă, multi vin cu mașina și nu prea merge condusul cu alcoolul.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio

Intilnirea va avea loc pe data de 31Mai,Duminica,intre orele 9...13'30,din păcate nu pot un mai mult timp,am o trupa care repeta de la ora 14,trupa are abonament.

Link spre comentariu

Salut! ... "bagatori de seama" primiti?   Zic asa pt. ca nu pot sa vin cu nimic interesant ("scule", idei, clienti, si ce-o mai fi ....) nu stiu sa vand, nu stiu sa cumpar.... doar ca nu mi-am mai clatit de mult ochii si urechile cu ceva chestii de calitate..... 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio

Buna ziua ... si nu numai.  Cu cite exponate poate participa un user  ?? pentru a nu monopoliza intilnirea .. A si putea veni cu o serie EXOTICUM SE cu tuburi L63 + 6A5G, un  EXOTICUM  SE cu L63+10Y+300B, 13d1 + 300B sau seria ....TORNADO PP cu 6c33S cu traf de iesire in varianta PETRA , sau OGONOVSKi, EE, etc. rog alegeti DVS. Cu stima.

Cu ce ampuri vii,mor de curiozitate!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări