Vizitator Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Pai constructori siliconisti, nu prea (mai) sint dupa cum se vede... Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Un fleac, i-am ciuruit... 1 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Pai constructori siliconisti, nu prea (mai) sint dupa cum se vede...Cum nu sunt? Pai la amplificatoare e plin de savanti in siliciu.De ce nu organizezi tu o asemenea intilnire,daca nu este initiativa!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Uite chiar am sa incerc sa organizez o intilnire, doar sa spui ce incinte avem la dispozitie, sau aduc eu. Dupa sarbatori, sau daca ai timp, pina de revelion. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 (editat) Uite chiar am sa incerc sa organizez o intilnire, doar sa spui ce incinte avem la dispozitie, sau aduc eu.Dupa sarbatori, sau daca ai timp, pina de revelion.Dupa sarbatori,ma anunti cu doua saptamani inainte.Va aduceti incintele voastre,cine stie cum dracu crapa un amp si pa incinte,cu ale voastre e mai bine.Iti dau cheia si esti maestru de ceremonii.Deschide un topic sa se pregateasca lumea pina atunci. Editat Decembrie 1, 2015 de viobio Link spre comentariu
vivian Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Cine se mai anunta??? Asa cum am promis, in functie de vreme (fara ploaie sau ninsoare) am sa vin si eu ...insotit de doua incinte VTP. Astept cu nerabdare sa ascult ultimele creatii ale colegilor forumisti. Sa auzim de bine! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Te asteptam. Link spre comentariu
Razvan Raducan Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 As vrea sa vin si eu cu o preche de boxe facute in regim DIY daca este loc. Boxele sunt bass reflex cu difuzoare fostex ff125wk. image gratuite 2 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Este Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Eu am pregatit un Cd AUDIO Hi-Fi exclusiv pentru acest eveniment, acesta va ramine la Viorel pentru utilizari ulterioare. Am ales NUMAI piese de referinta pentru a scoate in evidenta calitatea audio a aparatelor pe care se va face auditia, piese NUMAI in format Wav PUR facut din piese selectionate din cd-uri originale, nimic Mp3 sau alte compresii. Colegii il pot downloda de aici, atentie este o imagine .nrg (Nero) arhivata si impartita in 2 parti, care trebuie dezarhivata intii (ambele arhive trebuiesc downlodate, dezarhivate) si apoi imaginea arsa pe CD de 700MB/80 minute cu un soft de ars imagini CD, Nero, Alcohol 120%, Clone Cd, etc.. Arhiva partea 1: Dj Leco Audio Cd For Testing Speakers And Amplifiers part1 rar Arhiva partea 2: Dj Leco Audio Cd For Testing Speakers And Amplifiers part2 rar Ne vedem Duminica! Spor la treaba Vivian, si celorlalti colegi care pina atunci mai "mesteresc" cite ceva! Va rog sa nu luati in seama "reclamele" siteului de filehost, nu am gasit altul mai bun... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Cu placere, domnilor! dvb, dupa ce asculti cd-ul sa dai "o nota" pentru sound si selectia muzicala. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Era să-mi sară inima cînd am văzut cum boxa acoperea taxiul... pînă am derulat mai jos. Urez distracţie plăcută participanţilor, eu voi lipsi fiind la datorie pe metereze. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Era să-mi sară inima cînd am văzut cum boxa acoperea taxiul... pînă am derulat mai jos. :)Urez distracţie plăcută participanţilor, eu voi lipsi fiind la datorie pe metereze.O cădere de calciu sau o toxiinfecție alimentara rezolva orice. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Nexam parola, deci CLEAN. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 Eu sunt gata,voi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum