Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Întâlnire pasionati de audio pe tuburi

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Pai constructori siliconisti, nu prea (mai) sint dupa cum se vede...

Cum nu sunt? Pai la amplificatoare e plin de savanti in siliciu.De ce nu organizezi tu o asemenea intilnire,daca nu este initiativa!!
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Uite chiar am sa incerc sa organizez o intilnire, doar sa spui ce incinte avem la dispozitie, sau aduc eu.Dupa sarbatori, sau daca ai timp, pina de revelion.

Dupa sarbatori,ma anunti cu doua saptamani inainte.Va aduceti incintele voastre,cine stie cum dracu crapa un amp si pa incinte,cu ale voastre e mai bine.Iti dau cheia si esti maestru de ceremonii.Deschide un topic sa se pregateasca lumea pina atunci. Editat de viobio
Link spre comentariu

Cine se mai anunta???

Asa cum am promis, in functie de vreme (fara ploaie sau ninsoare) am sa vin si eu ...insotit de doua incinte VTP.

Astept cu nerabdare sa ascult ultimele creatii ale colegilor forumisti.

Sa auzim de bine!

Link spre comentariu

Eu am pregatit un Cd AUDIO Hi-Fi exclusiv pentru acest eveniment, acesta va ramine la Viorel pentru utilizari ulterioare.

Am ales NUMAI piese de referinta pentru a scoate in evidenta calitatea audio a aparatelor pe care se va face auditia, piese NUMAI in format Wav PUR facut din piese selectionate din cd-uri originale, nimic Mp3 sau alte compresii.

Colegii il pot downloda de aici, atentie este o imagine .nrg (Nero) arhivata si impartita in 2 parti, care trebuie dezarhivata intii (ambele arhive trebuiesc downlodate, dezarhivate) si apoi imaginea arsa pe CD de 700MB/80 minute cu un soft de ars imagini CD, Nero, Alcohol 120%, Clone Cd, etc..

Arhiva partea 1:

Dj Leco Audio Cd For Testing Speakers And Amplifiers part1 rar

Arhiva partea 2:

Dj Leco Audio Cd For Testing Speakers And Amplifiers part2 rar

Ne vedem Duminica!

Spor la treaba Vivian, si celorlalti colegi care pina atunci mai "mesteresc" cite ceva!

Va rog sa nu luati in seama "reclamele" siteului de filehost, nu am gasit altul mai bun...

post-175406-0-96815600-1449858699_thumb.jpg

post-175406-0-94660300-1449858705_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Era să-mi sară inima cînd am văzut cum boxa acoperea taxiul... pînă am derulat mai jos. :)Urez distracţie plăcută participanţilor, eu voi lipsi fiind la datorie pe metereze.

O cădere de calciu sau o toxiinfecție alimentara rezolva orice.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări