Vizitator Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Si eu am fost foarte impresionat acum 2 intilniri de un amplif cu un EL84 sau 6P14, parca. Nu mai stiu exact al cui era, dar avea cel mai corect si frumos sunet (din punctul meu de vedere). Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 (editat) Eu am participat la întâlnire. Nu au fost niciun fel de comentarii răutăcioase acolo ci doar critici constructive (zic eu). Măsurătorile nu s-au făcut pentru că nu acesta a fost scopul întâlnirii.Ascultarea s-a făcut cât a fost posibil de obiectiv, iar concluziile au fost pe măsură. Unele amplificatoare au încântat ascultătorii mai bine decât altele.Am văzut oameni care au prezentat mai multe amplificatoare de-a lungul timpului (unele chiar foarte complexe), care au fost surprinși în mod plăcut de acea schemă simplă. Se auzea foarte bine. Ăsta este adevărul și spusele celor prezenți.Nu înțeleg de ce, cineva care nu a participat, nu poate accepta și părerile celor care au fost acolo și cere limbaj tehnic și lipsa osanalelor.Îmi dau seama din comentarii că există o istorie de critici în spate și că un pic de invidie, gelozie roade ba pe unul, ba pe altul, dar de aici până la a aduce diferite injurii e cale lungă în opinia mea.Totul ține de gusturi si de bună creștere...gedd,a vrut și el sa se bage în seama,din păcate a căzut în ridicol,răstălmăcind ce am scris eu legat de scheme,oscilograme,caracteristici. Este și foarte ipocrit, uita ca i l pupa în cur pe Panaitescu, ca tot vorbea de biserici,găști etc.Să-l întrebe pe marele inventator de amplificatoare pe tuburi,ca el le-a inventat,cine i-a calculat transformatoarele de la ultimul amp de căști? Editat Septembrie 23, 2015 de viobio Link spre comentariu
sebi_c Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Si eu am fost foarte impresionat acum 2 intilniri de un amplif cu un EL84 sau 6P14, parca. Nu mai stiu exact al cui era, dar avea cel mai corect sunet (din punctul meu de vedere). Era cu GU17, o dubla tetroda cu fascicol dirijat de UUS in configuratie push-pull cu amplificare diferentiala cuplata galvanic pana la intrarea in etajul final. http://www.elforum.info/uploads/monthly_12_2013/post-17079-139829724266.jpg Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Era cu GU17, o dubla tetroda cu fascicol dirijat de UUS in configuratie push-pull cu amplificare diferentiala cuplata galvanic pana la intrarea in etajul final. http://www.elforum.info/uploads/monthly_12_2013/post-17079-139829724266.jpg Da, ala e... Spre rusinea mea, mi-a ramas intiparita in optica cum arata lampa PL84 la Tv, care cind crapa, ardea si difuzorul de 750 ohmi... GU17 (nici nu auzisem de asa ceva la acea vreme), seamana cu EL84-PL84-6P14, de aici si confuzia. Dragalas rau acel amplif, bravo dom' Sebi! Link spre comentariu
romicap Postat Septembrie 24, 2015 Partajează Postat Septembrie 24, 2015 Da, deci acela a fost un amplif de referinta "super-bas" cu GU17, un sunet foarte precis si bine controlat, a iesit fara nici un efort in evidenta la acea intilnire la care au venit aradenii si timisorenii... de asemenea dreptunghiul ireprosabil la 20Hz care a stirnit ceva invidii pe aici... anodica stabilizata, daca bine tin minte... Eu am in atelier acest radio, Rema 8001 stereo cu finale EL84, an de fabricatie 1959 RFG, zici ca-i scos din tzipla, suna intr-un mare fel... Pai cum in atelier ?! Asa mobilier stil in atelier ? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Facem o întâlnire pe 13.12.2015?? Link spre comentariu
albasete Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 (editat) Primiti si "nelampari" la intalnire ? Poate am si eu ocazia sa cunosc personal "greii" amplif.urilor cu tuburi si nu numai. Multumesc. Editat Noiembrie 26, 2015 de albasete Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Primiti si "nelampari" la intalnire ? Poate am si eu ocazia sa cunosc personal "greii" amplif.urilor cu tuburi si nu numai. Multumesc.[/quoteTe așteptăm. Link spre comentariu
albasete Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 O.K. Va multumesc. Probabil se va anunta / posta cand si unde are loc intalnirea. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 O.K. Va multumesc. Probabil se va anunta / posta cand si unde are loc intalnirea.Pai va avea loc pe data de 13.12.2015, intre orele 9.....14,în incinta SC Electromagnetica SA, corpul 3.Cauta în topic,exista o harta,pt detalii cu locația.Poți veni și cu "preteni" pasionați de sunet.Dintre constructorii lămpari cine vine???? Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Evident să fie oameni civilizaţi şi cît de cît familiarizaţi cu sculele de acest tip. Link spre comentariu
albasete Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Am inteles. O sa caut harta. Cred ca mai vin cu un amic, pasionat de lampi si muzica ascultata "la lampi". Eu cred ca la intalniri de acest gen vin numai oameni civilizati. Cat despre scule, cred ca urmeaza si familiarizarea. Va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Locația0724156363 e nr meu de telefon,pt cine dorește alte detalii,idioții,psihopații,frustrații sa tasteze 2 pt înjurături în limba chineza. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Pot veni si eu cu un siliconar, sa il ascultati si sa va dati parerea? Evident, la putere mica, citiva wati. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Pot veni si eu cu un siliconar, sa il ascultati si sa va dati parerea? Evident, la putere mica, citiva wati.LecoCand tu si cei care sunteti pasionati de siliciu o sa vreti sa va expuneti,asculta,constructiile ,sa ma anuntati,va pun sala la dispozitie .Cum bine stii nu amestec varza cu capra. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum