Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Întâlnire pasionati de audio pe tuburi

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Asa tata, asa!

Asta-i spiritul!

Eu termin programul la club pe la 05:00 nani 2 ore jumate, si la intilnire!

Dorin, am ales piese care sa scoata in evidenta dinamica buna, fara zgomot de fond (singura care are un pic de zgomot este bucata extrasa din Dire Straits), sau neajunsuri la boxe/amplificator.

Imaginea trebuie arsa pe un blank de 800MB/ 80 minute.

Link spre comentariu

Gaza a pus gratuit la dispozitie spatiul, in asta intrand deranjul, consumul de curent, timpul folosit pentru asta.

Atentia, maslina, tuica, sucul, etc,ar trebui sa fie aduse de participanti...parerea mea.

Felicitari pentru intalnire, asteptam poze si impresii!  :aplauze

Link spre comentariu

A fost extraordinar!

Vivian si Razvan au avut niste incinte superbe....SUPERBE!....ampurile pe masura din "3 categorii"!

Azi a fost ceva mai special,Leco e un om special,toti cei care au fost prezenti azi...au ascultat muzica!

Fara vorbarie multa ...si doar ce trebuia sa se faca.

Multumesc.

Da...a fost excelent vasodilatatorul  :aplauze

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

Trebuia sa incep intii cu multumuri Vio pentru tot si colegilor care au venit, chiar daca nu au adus ceva aparate, socializarea de nota 10!

Tratatie de nota 10, contrar "regulamentului", oameni de nota 10.

Ii las pe colegii care au fost sa va spuna parerile despre incintele si amplificatoarele ascultate.

Vrem pareri sincere cu plusuri si cu minusuri (daca au fost), spuneti fiecare ce ati simtit, ce v-a placut, ce nu v-a placut, cum au sunat jucariile facute de "minutele noastre".

Eu spun atit:

Amplifuri pe lampi= viteza de raspuns, transparenta, detalii, bass si subbass pe incintele lui VIVIAN, cred ca 100,5db/1W/1m (si nu degeaba am scris cu litere mari, VIVIAN), un amplif de 2x4W a fost extrasuficient sa multumeasca intreg auditoriul.

Exceptionale "sifonierele" lui Vivian, un -3db in zona 330-500Hz, ar face multe incinte PRO, de firma, sa "plinga".

Foarte placut surprins de trafurile adaptoare de impedanta cu atac direct in grilele pentodelelor finale, marca DVB, respect Dorin!

Daca vreodata am spus ca atacul prin traf nu suna bine, CER SCUZE, am ascultat si am ramas uimit ce pot acele mici bijuterii!

Micutele boxe albe de doar 89db, au sunat DEMENTIAL, mai ales cu tweeterele focal, filtrate "simplu" doar cu un condensator, chiar si fara bobina dupa el.

Bravo man!

Un sub de 12" in compresie, ceva cu Fs sub 35Hz, si este bestial pt apartament!

Daca cuiva a placut Leco V3, poate lasa "o vorba".

Daca se considera "laude", au fost pe bune si pe merit, este exact ceea ce am simtit eu, iar Leco nu lauda aiurea, ba e critic! :wretre

Imi cer scuze colegilor pe care nu i-am recunoscut, sau daca am pocit vre-un nume sau nickname, dormit 2,5 ore in ultimele 24, venit dupa o seara de club...

Filmele se urca, nu cred ca am timp de tot acum dar cind completez tot, editez aceasta postare!

Rog colegii care au filmari si poze sa le puna, eu nu am stat sa filmez/pozez prea mult.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Inca o data multumiri tuturor!

https://www.youtube.com/watch?v=uOWdvoIBaFU&feature=youtu.be

Vasodilatatorul:

https://www.youtube.com/watch?v=yb2GXg58XuE&feature=youtu.be

P.S, sa nu va mirati daca la anul, voi cere ajutor colegilor lampari, sa imi fac si eu unul home use, 2x20W, in PP.

Link spre comentariu

Cred ca a fost DEMENTIAL de frumos , felicitari lui @Viobio pentru initiativa si rabdare .

PS. pai daca tot te apuci de un PP fa unul de 70w si vei fi foarte multumit , eu cred ca nu mai am mult si incep sa vorbesc prin semne (am atelierul mic ) , cand ascult la el vibreaza inclusiv usa.

Stima si respect.

Link spre comentariu

La o intalnire recenta a fost prezentat un horn tot cu un coaxial de 30cm realizat de @sandugeorge.Dintre cei care au fost prezenti la ambele auditii as vrea sa aud parerea dansilor, adica care ar fi diferenta dintre o incinta tip horn si VTP. Bine ar fi fost o auditie simultana , existand acest caz ideal cu incinte echipate cu difuri de acelasi tip-coaxial.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări