Vizitator ban_dit_nr1 Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Salut .. asa cum se vede .. '' Cine ma ajuta si pe mine cu un proiect sa fac un subwoofer auto ! '' .. deci as vrea niste poze cu dimenisiunile cu tot ce trebuie pt un subwoofer auto .. sau daca aveti ideei cum se poate face .. sau un site ceva daca exista. Va multumesc !! :yawinkle: Link spre comentariu
Extrem Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Deci, ai dat un search ? NU ai dat....ai peste 50 de proiecte de toate felurile pt masina pe acest forum si daca nu gasesti aici ai peste 1 milion pe alte forumuri.Ideea e ca, e monoton sa ne tot repetam.Concluzia : da-i search ! Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 ban_dit - 1. zi cati bani vrei sa investesti2. ce putere vrei 3. ce masina ai 4. ce amplificare aicam atat deocamdata .... Link spre comentariu
crexy Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 pentru inceput ar fi sa te uiti la difurile ground-zero http://www.hi-end.ro/index.php?cPath=80_70_93 si sa alegi de acolo niste difuzoare in functie de buget Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 crexy intai trebuia sa il lasi sa zica ce buget are ..... si dupa aia sa facem oferte Link spre comentariu
Vizitator ban_dit_nr1 Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 pai am o dacie si momentan ma intereseaza cutia sa o fac k difuzor am .. deci daca aveti situri sau altceva sa vad carcase de woffer .. deci am pe cineva cine sa mi`o faca tot decat dimeniuni si poze asa sa imi aleg unu .. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 cutia se face in functie de difuzorzi ce difuzor ai - sau pune o poze cu el Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Salut. Prima data arata ne ce difuzor ai sau daca poti ceva parametrii. Link spre comentariu
Vizitator Rafy Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 editat de adi_0106 - foloseste mesageria privata pt asftfel de oferte Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum