MifTy Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 ... de câteva zile dt9205-ul a început s-o ia mult prea mult prin bălării, iar cele două 890 par să aibă nevoie de recalibrare, mavo-ul 35, nu ştiu câtă încredere pot să am în indicaţiile lui, iar fluke-ul a decis să nu mai sufle un cuvânt de mult timp! :( aşa că am nevoie să cumpăr alt aparat de măsură, dar nu mai am chef să măresc parcul de 890-uri, 9205 sau 9208 nu mă mai trage aţa să iau, şi am decis să cumpăr un UT10A. a mai folosit careva, se poate avea încredere în ce zice, sau mă aleg doar cu un "890 cu autoscalare", vorba unuia? (după ce iau un aparat de măsură nou, o să-mi iau inima-n dinţi, şi o să mă apuc de Fluke... bănuiesc că am să fac un topic special pentru asta, pentru că sunt multe de spus, şi acum vreau doar un sfat ce multimetru să iau, până în 50 de lei. asta e! :( ) Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 (editat) La banii aia, e un best-buy, Uni-T-urile sunt bune calitativ, eu folosesc din 1997 unul DT830, apoi UT20A+UT70A, nici unul nu a facut vreo problema. Ramane de vazut cat il tine bateria CR2032. Editat Aprilie 24, 2015 de Spitfire Link spre comentariu
almarghi Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Am eu unul si e foarte bun. Bateria tine destul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum