Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Documentatie tehnica tractor U650M Brasov

Florin berdila

Postări Recomandate

domnilor colegi de unde descarc si si eu cartea tehnica a tractorului unde iti arata toate componentele si piesele si reperele rulmentilor pe net nu gasesc am nevoie sa vad niste repere va rog mult este cartea cu absolut toate piesele iti descrie absolut tot poate sa fie si in format PDF

Editat de bibanu47
editat titlu si corectat text...
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin berdila

24

• validae

6

• daniels

3

• PINTI

2

Top autori în acest subiect

nu am acces nu pot deschide imi puteti da o alta varianta sau intre pe altcineva daca ma pot ajuta sa gasesc cartea tehnica cu piesele de schimb la tractor U650M adica undeito arata ce piese are in componenta tractoru poate sa fie si in format PDF datimi va rog un sfat

Link spre comentariu

Florine te rog sa incetezi atat cu repetiile astea in disperare,titlul corectat de mine spune clar ce doresti si faptul ca nu poti tu deschide anume fisiere este din vina PC-ului tau.

Daca cineva are documentatia respectiva te-ar ajuta fara atatea insistente.

Link spre comentariu

lam deschis acum dar nu este cemi trebuie ma intereseaza acea carte care iti da toate reperele la fiecare componenta in parte a tractorului U 650M daca ma poate ajuta cineva eu va multumesc

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Domnilor am facut o girafa dupa tractor sustinuta in brate cu cilindru de ridicare dar am intănpinat o problema mi se rasuceste componenta girafi care este in plan vertical cu o pot intari 

Link spre comentariu

Tu intelegi ceva din ce scrii? Verifica-ti mesajele, corecteaza, pune si tu niste virgule pe unde trebuie... si totusi da mai multe detalii.

Nu stiu cum te astepti sa primesti ajutor, fara detalii, eventual fotografii cu macaraua ta improvizata...

Link spre comentariu

domnule eu vorbesc de fierul care vune in plan vertical care vine  pe langa cabina  acel I cand misc in lateral de varful girafi da semne de rasucire de unde vine prins tirantu de tractor cei pot face?

IMG-20180303-WA0008.jpg

IMG-20180303-WA0003.jpg

IMG-20180303-WA0002.jpg

IMG-20180303-WA0006.jpg

Link spre comentariu

Este forta, momentul fortei si torsiune. Este fizica elementara, si e firesc sa se intample asta.

Ca sa cresti rigiditatea torsionala, trebuie sa modifici in mod direct elementul. Structurile I nu au un comportament bun la torsiune. Se comporta foarte bine la incovoiere, dar in cazul de fata nu...inchide-l cu placi din otel cu grosime corespunzatoare si cordoane sudura de calitate, intr-un element cu sectiunea rectangulara. Mai ieftin, si o propun doar ca experiment, mai adauga-i niste elemente diagonale de lungimi mai mari.

Exista o elasticitate inerenta, teoretic, atat timp cat nu iesi din rezistenta nominala, e posibil ca totul sa fie ok. Asta inseamna sa nu ridici totusi in afara regimului, si asta implica sa faci teste distructive, sau sa stii proiectare avansata.

Tu stii mai bine ce e acolo...

Concuzia; Placi din otel, sudura de calitate, si inchide elementele ansamblului vertical in sectiuni rectangulare. Nu amplasa imbinare in punctul ala de intersectie, acolo unde faci trecerea catre elementul triunghiular. Nu incarca nodul ala de suduri, ca-ti cade in cap... vine vreun Gigel si cine stie cat ridica cu ea...

Link spre comentariu

Domnule Nomicos vă mulțumesc mult de raspunsul acordat ,dar vă rog mult să imi spuneți mai pe înțelesul meu cum ar trebui inchis elementul cu plăci nu înțeleg nu vă supărați pe mine dar nu înțeleg ,adică să imbrac forma i pe lateral cu placă de metal și sudură ? Vă rog nu mă lăsați în ceață că am muncit la ea de mia sărit capacele și nu vreau să fac vreo prostie să o indoi ,așa că vă rog mult să mă ajutați că ,colegi de pe forum mau scos de multe ori la lumină și unu sunteți dumneavoastră

Link spre comentariu

Colegul ți-a propus să sudezi plăci dreptunghiulare de oțel între marginile grinzii și să obții un profil închis.Adică ceva ca o țeavă cu profil dreptunghiular.Care nu se va mai răsuci așa ușor...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări