Florin berdila Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 (editat) domnilor colegi de unde descarc si si eu cartea tehnica a tractorului unde iti arata toate componentele si piesele si reperele rulmentilor pe net nu gasesc am nevoie sa vad niste repere va rog mult este cartea cu absolut toate piesele iti descrie absolut tot poate sa fie si in format PDF Editat Aprilie 24, 2015 de bibanu47 editat titlu si corectat text... Link spre comentariu
PINTI Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 Sa inteleg ca, in ultima instanta, accepti cartea si in format PDF? Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 24, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2015 da si va rog mult Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 24, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2015 ma indruma si pe mine cineva de unde descarc cartea cu reperele componentelor tractorului U 650M si in format PDF e bine va rog mult Link spre comentariu
TestPoint Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 http://www.mediafire.com/view/ix475cg9rn6d309/fileshare.ro_73565951-Manual-intretinere-si-utilizare-tractor-U650.pdf Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 27, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2015 nu am acces nu pot deschide imi puteti da o alta varianta sau intre pe altcineva daca ma pot ajuta sa gasesc cartea tehnica cu piesele de schimb la tractor U650M adica undeito arata ce piese are in componenta tractoru poate sa fie si in format PDF datimi va rog un sfat Link spre comentariu
bibanu47 Postat Aprilie 27, 2015 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Florine te rog sa incetezi atat cu repetiile astea in disperare,titlul corectat de mine spune clar ce doresti si faptul ca nu poti tu deschide anume fisiere este din vina PC-ului tau. Daca cineva are documentatia respectiva te-ar ajuta fara atatea insistente. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 30, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2015 lam deschis acum dar nu este cemi trebuie ma intereseaza acea carte care iti da toate reperele la fiecare componenta in parte a tractorului U 650M daca ma poate ajuta cineva eu va multumesc Link spre comentariu
Florin berdila Postat Martie 3, 2018 Autor Partajează Postat Martie 3, 2018 Domnilor am facut o girafa dupa tractor sustinuta in brate cu cilindru de ridicare dar am intănpinat o problema mi se rasuceste componenta girafi care este in plan vertical cu o pot intari Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 Tu intelegi ceva din ce scrii? Verifica-ti mesajele, corecteaza, pune si tu niste virgule pe unde trebuie... si totusi da mai multe detalii. Nu stiu cum te astepti sa primesti ajutor, fara detalii, eventual fotografii cu macaraua ta improvizata... Link spre comentariu
Florin berdila Postat Martie 3, 2018 Autor Partajează Postat Martie 3, 2018 domnule eu vorbesc de fierul care vune in plan vertical care vine pe langa cabina acel I cand misc in lateral de varful girafi da semne de rasucire de unde vine prins tirantu de tractor cei pot face? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 Este forta, momentul fortei si torsiune. Este fizica elementara, si e firesc sa se intample asta. Ca sa cresti rigiditatea torsionala, trebuie sa modifici in mod direct elementul. Structurile I nu au un comportament bun la torsiune. Se comporta foarte bine la incovoiere, dar in cazul de fata nu...inchide-l cu placi din otel cu grosime corespunzatoare si cordoane sudura de calitate, intr-un element cu sectiunea rectangulara. Mai ieftin, si o propun doar ca experiment, mai adauga-i niste elemente diagonale de lungimi mai mari. Exista o elasticitate inerenta, teoretic, atat timp cat nu iesi din rezistenta nominala, e posibil ca totul sa fie ok. Asta inseamna sa nu ridici totusi in afara regimului, si asta implica sa faci teste distructive, sau sa stii proiectare avansata. Tu stii mai bine ce e acolo... Concuzia; Placi din otel, sudura de calitate, si inchide elementele ansamblului vertical in sectiuni rectangulare. Nu amplasa imbinare in punctul ala de intersectie, acolo unde faci trecerea catre elementul triunghiular. Nu incarca nodul ala de suduri, ca-ti cade in cap... vine vreun Gigel si cine stie cat ridica cu ea... Link spre comentariu
Florin berdila Postat Martie 4, 2018 Autor Partajează Postat Martie 4, 2018 Domnule Nomicos vă mulțumesc mult de raspunsul acordat ,dar vă rog mult să imi spuneți mai pe înțelesul meu cum ar trebui inchis elementul cu plăci nu înțeleg nu vă supărați pe mine dar nu înțeleg ,adică să imbrac forma i pe lateral cu placă de metal și sudură ? Vă rog nu mă lăsați în ceață că am muncit la ea de mia sărit capacele și nu vreau să fac vreo prostie să o indoi ,așa că vă rog mult să mă ajutați că ,colegi de pe forum mau scos de multe ori la lumină și unu sunteți dumneavoastră Link spre comentariu
Florin berdila Postat Martie 4, 2018 Autor Partajează Postat Martie 4, 2018 Mă ajută cineva urgent la postarea de mai sus Link spre comentariu
validae Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 Colegul ți-a propus să sudezi plăci dreptunghiulare de oțel între marginile grinzii și să obții un profil închis.Adică ceva ca o țeavă cu profil dreptunghiular.Care nu se va mai răsuci așa ușor... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum