Patefon Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 E greu sa faci 10 calcule si sa scrijelesti doua linii pe o diagrama. E mult mai usor sa arunci cu noroi in munca omului. Manufacturierul prajeste lampa la 30W vreme de 10.000 de ore si nu are nici o problema cu asta. P.S. Luati in considerare modificarea distantei intre curbele de grila odata cu modificarea tensiunii din grila 2. P.P.S. Am corectat 25W cu 30W Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 (editat) Ce ai reprezentat Patefon deasupra hiperbolei de disipaţie ? (nu mă prind). Văd date pentru un psf deasupra hiperbolei de disipaţie.Segmentul de dreaptă înclinat aprox. 45 ce reprezintă ?(ăla de pleacă din aprox 275V şi se termină în aprox. 900mA). Parcă precizase cineva 2K7. Editat Aprilie 30, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
Patefon Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Amandoi Este PSF-ul la care manufacturierul testeaza lampa conform spuselor din catalog. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 (editat) Păi trebuie să văd 180V Vbg2 sau 150Vbg2... ,segmentul ăla de drepată albastru înclinat 45 ce reprezintă ? Editat Aprilie 30, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
Patefon Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Dreapta la 45 de grade e sarcina de 300 de ohmi (toata in catod). Dreapta aproape verticala este raspunsul negativarii + un offset de 17.5V (aici am considerat o corectie de 1.8V pentru a putea folosi graficul la Vg2 de 150V; cel de 180V nefiind disponibil. In principiu curba de Vg1=0 ar trebui sa mai urce cu cel putin 150 - 200 mA). P.S. cred ca prajeala de fabrica este la 30W nu 25W cum gresit am scris mai sus. Link spre comentariu
adrian lucian Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Offtopic Inteleg decizia dl Panaitescu, prezinti ceva si cativa te fac practic mincinos. Om la aproape 70 ani, cu o cariera solida in spate, cu realizari una si una se tine de minciuni si toarna gogosi in ambalaj sclipitor ( parea mai veridic daca erau niste matze insirate? )! Stai nene asa, ce rost are, despre ce vorbim? E prietenul meu si-l inteleg, as fi procedat la fel. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 (editat) OfftopicInteleg decizia dl Panaitescu, prezinti ceva si cativa te fac practic mincinos. Om la aproape 70 ani, cu o cariera solida in spate, cu realizari una si una se tine de minciuni si toarna gogosi in ambalaj sclipitor ( parea mai veridic daca erau niste matze insirate? )! Stai nene asa, ce rost are, despre ce vorbim? E prietenul meu si-l inteleg, as fi procedat la fel.Adrian, nimeni nu a cerut nimic exagerat, eu am vrut sa vad niște amărâte de oscilograme și ce putere debitează amplificatorul cind are distorsiuni sub 2,5%.Ce am primit??Nimic de la dl Panaitescu și m....e de la ..Nu ma interesează vorbele,dacă se posta acest amplificator pe alt site,nu e întrebam nimic,pe mine nu ma interesează cite construcții a făcut x sau y sau ce virsta are, eu am întrebat chestii pur tehnice,de ce nu se răspunde???Ma repet, aici e site tehnic!!!!!!!!!!!!Cind postezi, ceilalți de pe forum sunt interesati și de detalii nu doar de poze,dacă ai mai intrat pe forum, poate ai văzut ca exista un subiect cu un SE cu EL84 și un Se cu GU50,cei de acolo de ce au pus oscilograme??Adrian, aici nu este pe prietenie,este pe imparțialitate!Dacă tu consideri ca eu am provocat polemica e treaba ta, poate gândești ca este o "săpare" a concurentei,nu este,ne învârtim în lumi diferite și ne adresam unor oameni diferiți.Știi care este faza, ca sa vorbim cu cărțile pe fata,eu am modificat, reparat, citeva amplificatoare de chitară,construite de dl Panaitescu,dansul nu cred ca a reparat ceva făcut de mine,de ce au preferat sa vina cu ele la mine și nu au mers pt modificări, reparații la dansul??Nu contest realizările dl Panaitescu, știu ce face, foarte bine.Înainte de a scrie ceva, tu și alții judecați la rece. Editat Aprilie 30, 2015 de viobio Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 (editat) itube la afirmatia ta: Voi, astia geniile, daca stiti atat de multe, lasati-i si pe altii sa beneficieze de experienta celor ca @panda12. uite raspunsul meu: http://www.tubeguru.eu/6c33c-se/ C33C Single Ended Mono Tube Power Amplifier (class A), 2x20 watts power! THE 6C33C IS ONE OF THE Strongest TRIODE TUBE in the world made for a 5000 hours lifetime in the ColdWar ages for the Soviet MIG 25 jet Fighter for a serious military using, So the 6C33C is a very robust build tube, reason of the military aircraft using, IN A JET FIGHTER!! many years ago I built some amps with the 6C33C, because everybody wanted 300B and 211SE, I took the 6C33C tubes reserve on my stock and I forgot it. A Real GERMAN tubeguru-FAN told me a 6C33C SE amplifier is missing from his tubeguru's line collection and I decided I have to build for him the BEST 6C33C in the PLANET EVER!! This is an AMAZING 6C33C Single Ended Tube Amplifier! (its GREEN Brother has demonstrated one of the best sound on the NYC audio show in april) it is like a jewel! I can tell you,-very hard to build better:-) I made a FULL TUBE RECTIFIERING CIRCUIT there is not any DIODE !! NOBODY Makes the same On the Planet ! I installed big Filter Choke, for fully filtering NO NOISE HUM NOTHING! I built INTERSTAGE TRANSFORMERS instead of coupling capacitors. …. I built a Double C.CORE OPT Output Impedance: 4-8 OHM Frequency response: 19Hz-29.500Hz -2dB/3W Ubrumm:1,1mV TDH:0.047%/1khz/3W OutPut Power:2x20 Watts the Power transf. 550watts Input terminal: XLR and RCA Output (speaker) banana weight:2x22,5kg *Special 550 watts ! HQ. C core output transformers, (22x OVERSIZED)* *Interstage transformer instead of coupling capacitor* *OLD SPRAGUE Capacitors**E83F+6463 driver Tubes * *2x6C66-B rakete twin triode as rectifier tube **2x6080 equal rakette twin triode as rectifier tube **filtering with Choke transformers,* *no NOISE no HUMM, fully filtered!* si doua poze: Si acum te intreb care este diferenta intre ce a facut panda12 si ce am facut eu??? Iti raspund eu: NICI UNA! Si eu si el am pus poze si am scris niste specificatii , dar cei la inceput din ce sa invete??? Deci esti de acord ca nu-i nimic didactic in ce a facut el ci doar pur comercial dar peste tot panda12 zice ca este deschis si nu-i secretos. Basca ca specificatiile puse de mine gasesti: NOBODY Makes the same On the Planet ! Asa cum a specificat viobio aici este un forum tehnic. Daca se dorea doar o simpla prezentare am spus clar ca exista sectiune pentru asa ceva aici pe forum, de ce nu s-a deschis acolo topicul? Aici cine vine si deschide un topic este normal sa fie intrebat de schema, de oscilograme si alte chestii deci nu se accepta monologurile (el prezinta si toti aplauda si aduc elogii). P.S> panda 12 nu-i la prima intamplare de acest fel ca sa zic ca are circumstante atenuante, deci stia bine ca daca deschide un topic aici nu scapa de cereri gen: oscilograme, calcule si schema. Dar orice om vede clar incapatanarea de a ne trage pe noi pe brazda lui, sa acceptam ce vrea el. Editat Aprilie 30, 2015 de adrian_pic Link spre comentariu
itube Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 (editat) @viobio, tu nu ai nici o vina, doar ai cerut civilizat ceva, dar @panda12 nu a avut poate timp sa raspunda, sau nu a mai dorit sa raspunda dupa ce, cel putin 4 insi au fost pro sau contra ta, pro sau contra panda12, transformand topicul unui membru elforum intr-o discutie mai putin tehnica si apoi dezagreabila. Toti membri indiferent de vechime, prietenie, competente, trebuie sa se refere strict la probleme tehnice si nu la cine si ce este cineva pe aici. @der_doktor are dreptate si nu numai el, noi romanii suntem uniti doar la rau, avem un talent incredibil de a ne face insuportabili si de aceea strainii nu ne agreaza. Moderatorii, nici la ora asta nu si-au facut aparitia, probabil sunt in concediu. @adrian_pic, trebuia sa asteptati toti sa raspunda panda12, daca acesta nu raspundea topicul ramanea ... decedat. Dar tot raul este spre bine, nu spera panda12 sa aiba asa o reclama. Acum multi se intreaba cine face produsele Dominance . Editat Aprilie 30, 2015 de itube Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 @adrian_pic,ce treaba are 6s33s cu E130L ? Link_ul ala e pus de mine in topicul asta http://www.elforum.info/topic/103440-6s33s-pda-95-da-i-sa-sune-2-ore-la-ce-putere-ne-putem-astepta/ postarea #14 si nu are nici o legatura cu ceea ce se discuta aici. Si app amplificatorul ala cu 6s33s mi-a fost pe masa. Acum sa nu zici ca vrei si oscilograme sau protocoalele de la masuratori. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 (editat) Moderatorii nu sunt in concediu, dar cred ca ne "imping" sa trecem la un nivel superior! Daca tot sterg nu se ajunge la nici un rezultat, cei care a gresit vor repeta greseala. Daca insa celui care a gresit nu i se sterge postul si dupa interventiile catorva colegi isi cere scuze, eu zic ca sunt sanse ca pe viitor sa se corecteze. In aceasta sectiune userii au deja o varsta, nu mai sunt copii, deci se cere si ceva bun simt de la ei. @adrian_pic,ce treaba are 6s33s cu E130L ? Raspunsul meu a fost adresat lui itube la replica lui:"Voi, astia geniile, daca stiti atat de multe, lasati-i si pe altii sa beneficieze de experienta celor ca @panda12." SI i-am spus ca intre niste specificatii si poze culese de pe net si ce a scris panda12 nu-i nici o diferenta din punct de vedere didactic. Nici panda12 nici acel site nu dau schema, oscilograme si alte detalii de care au nevoie cei care vor sa invete. Este pur si simplu reclama si atat in ambele cazuri. Editat Aprilie 30, 2015 de adrian_pic Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Raspunsul meu a fost adresat lui itube la replica lui:"Voi, astia geniile, daca stiti atat de multe, lasati-i si pe altii sa beneficieze de experienta celor ca @panda12." SI i-am spus ca intre niste specificatii si poze culese de pe net si ce a scris panda12 nu-i nici o diferenta din punct de vedere didactic. Nici panda12 nici acel site nu dau schema, oscilograme si alte detalii de care au nevoie cei care vor sa invete. Este pur si simplu reclama si atat in ambele cazuri. Raspunsul tau la replica lui @itube nu are nici o legatura cu topicul si E130L. @itube se adresa geniilor.... In legatura cu schema, valorile componentelor si rezultatele masuratorilor iti spun sigur ca nu le detin decat producatorii si cei care le-au avut real pe masa. E foarte normal sa fie asa deoarece sunt produse comerciale si nu kituri pt hobbysti sau diy_eri. Fiecare isi protejeaza munca si realizarile cat poate de bine si daca va considera ca poate face public toate astea o va face de unul singur si nu constrans de imprejurari sau atacat pe cai publice. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Parca imi aduc aminte cind am lansat Leco amp... Aceleasi chestii, (certuri, impunsaturi) doar ca eu acolo umpleam topicul de oscilograme, masuratori, probe pe boxe, scurturi pe iesire, etc... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 (editat) Raspunsul tau la replica lui @itube nu are nici o legatura cu topicul si E130L.@itube se adresa geniilor....In legatura cu schema, valorile componentelor si rezultatele masuratorilor iti spun sigur ca nu le detin decat producatorii si cei care le-au avut real pe masa. E foarte normal sa fie asa deoarece sunt produse comerciale si nu kituri pt hobbysti sau diy_eri. Fiecare isi protejeaza munca si realizarile cat poate de bine si daca va considera ca poate face public toate astea o va face de unul singur si nu constrans de imprejurari sau atacat pe cai publice.der_doktor,daca esti onest ,asa cum te cred,te rog sa-mi raspunzi la o intrebare:Cind vezi o prezentareAmplificator hi-end,2X12W,te uiti in foaia de catalog a tubului,vezi ca livreaza acea putere cu 10% distorsiuni,nu iti pui intrebarea omeneaca ,ce putere livreaza amplificatorul cu distorsiuni mici,care nu supara urechea??Poate ai observat ca in prezentarea acelui SE, pe care l-ai avut pe masa,sunt specificate multe date,inclusiv o purere de 3w cu 0,047% distorsiuni,banda reprodusa si altele.Daca eu maine pun un SE cu 6L6 ,cu 10W putere maxima(10%) tu nu te intrebi ce putere livreaza amplificatorul cu distorsiuni mici?Eu am observat ca si amplificatoarele chinezesti,mult blamate ,au unele specificatii clare.Intrebarea pentru tineAm deranjat ca am intrebat:Ce putere livreaza amplificatorul cu 2,5% distorsiuni? Editat Aprilie 30, 2015 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Dj Leco, ca sa nu-ti mai dau mesaj privat cred ca ar trebui sa reanalizam ce ne mina... in lupta, zic! :-D Asa, ca idee, eu la revolutie patronam 2 discoteci... deci as zice ca am rebobinat numeroase difuzoare cit sa nu ma intelegi tu gresit... ai luat chestia cu volumul flotant de la ultima intilnire tinuta la Viorel prea in serios! Am apreciat atunci demersul tau insa asta nu ne ajuta la o minima standardizare.... am vazut ca vrei sa inunzi sectiunea cu oscilograme, well, be my guest! ... Cu alte cuvinte, orice nisipar convertit la vid este un cistig... hai c-o dau in lirism mintenas... :-) Nu conteaza cine ce patrona dupa revolutie. Discutam de actual... Parerea mea... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum