adrian_pic Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 (editat) Sau poate merge cu anodul mai "colorat" (in link-urile puse de mine mai sus chiar panda spune acest lucru). adrian lucian apa calda a fost inventata aici pe elforum de popa marius!!! Din PL 504 a scos 7W cu THD de 0,8%!!!! http://www.elforum.info/topic/90908-se-cuplaj-galvanic/page-3 Sper ca se vede cum se prezinta reusita: alaturi de oscilograme si masuratori nu abureli si osanale! In acel subiect nu au aparut certuri desi THD de 0,8% la 7W dintr-un SE nu s-a mai vazut (cred) pana acum pe net. Masuratorile si oscilogramele sunt cele care conving nu elogiile!!!! Editat Aprilie 28, 2015 de adrian_pic Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 Scrie undeva ca este vorba de putere RMS ?Poate ca este vorba de un standard de firma intern , care se referă la puterea absorbită sau orice altceva .Atât timp cat nu e precizat , putem doar bănui , dar cred ca este vorba de putere muzicala .E posibil sa fiu in eroare ...Da-o dracu Victore!Nici chiar asa,sunt wati mekosonici,cred ca ai glumit cind ai scris timpenia,am pretentii de la tine....Sigur ai glumit cu acest post. Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 Scuze , am intenționat sa fac pace intre useri , dar am folosit argumente neserioase . Sper ca totuși s-a înțeles mesajul meu ... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 (editat) ., nu-i aiurea deloc, eu cel putin astept sa vad cine se prinde primul cum o lampa de baleiaj poate fi facuta sa functioneze in audio si nu oricum ci exceptional. Asta numai asa, sa nu moara topicul . Daca urmariti in site-ul Dominance mai este prezentat un amp de ghitara SE cu 6C33C de 25W. Nu a scos nimeni (din ce am citit eu) 25W din lampa aia, cand il auzi zici ca are 50W Ma numar printre cei care au ascultat amp-ul prezentat aci. E o realizare in afara de obisnuit. Cum o mie cuvinte nu fac cat un ascultat indemnul meu este ca cine vrea sa aiba o referinta in domeniu sa mearga sa asculte. Chiar si fara oscilograme postate aci...Adrian,eu inteleg cele scrise de tine,ai de vinzare patru amplificatoare cu 6c33c,mare grija ca aici e teren minat.E130L nu este o lampa exclusiv de BO,daca ai avut curiozitatea si ai citit foaia de catalog,observai ca poate fi folosita si in alte aplicatii,inclusiv in audio,sunt date mura in gura Raa,tensiuni,curenti,cu doua E130L PP se pot obtine 60W. Legat de puterea amplificatoarelor,aici daca nu ai dovezi ,e cam greu din vorbe,e site cu un anumit specific,tehnic.Amplificatoarele de chitara livreaza puterea pe difuzoare cu SPL mare 98..103db,de asta ai parerea ca " se aude tare". Editat Aprilie 28, 2015 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Amplificatoarele de chitara livreaza puterea pe difuzoare cu SPL mare 98..103db,de asta ai parerea ca " se aude tare". Păi da ,difuzarele cu spl 98..103db/w/m transformă eficient mărimea electrică în presiune acustică(raportat la spl 82..87db/w/m).Nu aş fi pus ghilimele " se aude tare". Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 (editat) ., nu-i aiurea deloc, eu cel putin astept sa vad cine se prinde primul cum o lampa de baleiaj poate fi facuta sa functioneze in audio si nu oricum ci exceptional. Asta numai asa, sa nu moara topicul . Daca urmariti in site-ul Dominance mai este prezentat un amp de ghitara SE cu 6C33C de 25W. Nu a scos nimeni (din ce am citit eu) 25W din lampa aia, cand il auzi zici ca are 50W Ma numar printre cei care au ascultat amp-ul prezentat aci. E o realizare in afara de obisnuit. Cum o mie cuvinte nu fac cat un ascultat indemnul meu este ca cine vrea sa aiba o referinta in domeniu sa mearga sa asculte. Chiar si fara oscilograme postate aci...Vreau sa vad și eu o dovada ca s-au obținut 25W în configurație SE sau 20W SE după o ora(cel de audio) folosind 6C33C.Aici inti este pe măsurate, apoi pe ascultate. Editat Aprilie 29, 2015 de viobio Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 (editat) viobio ar fi o varianta sa ne convingem daca SE-ul audio cu 6C33C are dupa o ora 20W. Este la vanzare pe okazii la 1500 de euro. Facem o cheta sa strangem 1500 de euro il luam, il testatm si il returnam in 3 zile daca nu scoate 20W dupa o ora. Predarea fiind personala este de partea noastra: mergi cu inca un user de pe forum ca martor si in caz de probleme ..... gasim noi o rezolvare sa ne recuperam cei 1500 de euro. Cel mai cinstit ar fi sa accepte sa vina pe 31 Mai la auditia de la tine, dar ma indoiesc. Pe okazii insa nu scrie nimic de 20W . Sau sa ne confirme panda ca daca nu scoate 20W ne ramburseaza banii. Editat Aprilie 29, 2015 de adrian_pic Link spre comentariu
gg101 Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 (editat) Amplificatoarele de chitara livreaza puterea pe difuzoare cu SPL mare 98..103db,de asta ai parerea ca " se aude tare". La senzatia asta isi aduce aportul major si frecventele medii care sunt specifice chitarei electrice . Editat Aprilie 29, 2015 de gg101 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 NeculeaAm citit,ca sa stai linistit. Link spre comentariu
adrian lucian Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Cand scriam ca pare a se auzi dublu decat masoara faceam trimitere la dinamica excelenta si slew rate f bun. Multumesc pentru explicatia legata de eficienta difuzoarelor de instrument . Ca sa fac o aroganta, cand aduc vorba de acustica si traductoare acustice de regula ceilalti iau notite . In acest topic nu e vb de amp-ul stereo cu 6c33c, aminteam de cel de ghitara cu aceasta lampa ca si putere masurata si care pare neverosimila, caz similar cu cel de fata. Inteleg perfect contextul si cadrul de fata, pacat ca interlocutorii nu accepta ca astfel de realizari au ca scop final satisfactia unui utilizator care e dispus sa plateasca pentru ea (satisfactie) si nu OK-ul domniilor voastre. Tot respectul pentru Vio ca om si pentru realizarile sale, probabil candva am sa cumpar si de la dansul ceva. Si-mi place ca nu se lasa tarat in jocul lui .. ., asa ceva nu se face, imi pare rau ca-ti platesti murdar polite. Mi-a facut si-mi va face placere sa vorbim de ale noastre dar....nu e frumos ce faci. ( Naka ala de la tine e brici si acum, sa stii ). Pana nu vin cu oscilograme nu mai postez. (Oscilo-batante e bune? :-) } Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 29, 2015 Partajează Postat Aprilie 29, 2015 neculeacorneliu te plangeai ca esti persecutat dar se pare ca ai mari probleme de bun simt cand te apuci sa scrii ce ai scris in ultimul mesaj. S-ar putea sa fii banat pentru o perioada destul de mare si pe buna dreptate. Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Still useless...Sa fii avocatul diavolului nu iti aduce si un somn mai linistit.In piata amplificatoarelor de chitara nu e nici o regula serioasa, alta decat placul personal si la fel si in asa zisa piata high end.Daca un constructor se cupleaza cu un chitarist mai cunoscut devine el insusi mare vedeta.In realitate totul e o iluzie care vinde.Acu ceva vreme vindea afiliatia cu Patranoiu vindea,acum vind oscilogramele si puterea rms?@viobioSuper schemele tale pt care vezi doamne iti trebuia acordul nush carui chitarist erau obtinute prin incercari gen :stai asa domn chitarist ca mai micsorez un pic valoarea unui condensator, asa, ei cum se aude acum...Asa fac toti in piata in care activati voi maretii constructori de amplifuri cu lampi.Ce tot o aburesti acum cu oscilograme si alte dintr-astea?L-ai gasit pe @adrian pic care e un electronist constiincios ca sprijina teoria si jubilezi, dar in realitate, in piata atat a amplificatoarelor de chitara cat si a celor high end, oscilogramele sunt cel mult niste instrumente de marketing.Jubilati in continuare..@viobio, esti pervers, dar o sa-ti treaca.Pana atunci poti sa i-o sugi domnului Panaitescu si inca sa mai simti oaresce satisfactii profesionale.D-l Panaitescu isi probeaza singur amplificatoarele pt ca stie sa cante la chitara.Invidiaza-l cat vrei si mai suge-o odata BIG TIME R.M.S.Pe un site de electronisti esti doar un copiac talentat ca multi dintre noi, dar cu cu talent in bussiness si atat, dar daca nu ai fi avut suportul domnului Lazaroiu erai un nimeni in domeniul lampilor pe cand Dl Panaitescu cu sau fara highend, cu sau fara watti reali este profesional mult peste tine.Diferenta intre voi doi este ca el poate si singur, tu fara electromagnetica si Lazaroiu, care intamplator este si bun prieten cu dl Panaitescu , esti un nimeni.Luati-o ca pe atac la o singura persoana draga mie ca sarea in ochi. Nu e bine , domnu' chestor , nu e bine ... Pana la urma toate sunt niste amarate de marfuri , nu le putem amestea cu persoanele . In special cele pe care le cunoastem ... le luam asa cum sunt ele , cu bune si rele . Cornel , nu uita : pe termen lung , suma calitatilor si defectelor la o persoana ( oarecare ) este nula . Eee , cred ar trebui sa-ti revizuiesti viziunea despre viata si sa devii ceva mai intelept . Treaba asta vine oricum o data cu varsta ... 1 Link spre comentariu
Vizitator panda12 Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 In primul rand dezavuez total limbajul trivial,pt ca s-a denaturat TOTAL scopul acestui forum.Nu stiu ce interese se ascund in spate ,dar este evident ca exista.Aveam raspunsuri la absolut toate problemele ridicate,dar cum tonul face muzica prefer sa nu intru in polemici.Mai am 2 explicatii de dat,si anume;datele de catalog sant valori medii,si nu tot ce se poate scoate dintr-un tub.Eu am luat aceasta mica cercetare in mod foarte serios,si concluziile sant mult diferite de datele curente de catalog,mai ales daca folosesti si componente de foarte buna calitate;asa se expica de fapt performantele obtinute si care sant peste datele de catalog.Imi aduc aminte ca d-l Valderama posta un amnp cu 2 el84 de 40w;ei bine ,eu il cred in totalitate,pt ca stiu cum sa impingi lucrurile dincolo de limite.Este foarte simplu sa te uiti in catalog,sa citesti puterea disipata,sa imparti la 2 sa aste este puterea obtinuta.Va asigur ca lucrurile nu stau de loc asa.A 2-a remarca este despre ampul de chitara cu 6C33;daca va uitati mai atent ,se observa un mare ventilator care raceste fortat tubul.Inchei micul expozeu cu regretul ca se aplica in totalitate 2 proverbe;cel cu capra,si unde dai si unde crapa.Va las stimati forumisti sa va certati in continuare,dar fara mine pt ca eu renunt[si nu din lasitate]sa-mi consum putinii neuroni pe care ii mai am in discutii sterile si fara substanta.Sant foarte curios cati au avut rabdarea sa studieze luni de zile comportamentul unui tub si ce se poate face cu el-probabil extrem de putini.Rog pe aceasta cale pe cei care administreaza forumul sa stearga id-ul meu de pe acest forum.Eu va doresc in continuare realizari cat mai frumoase,si nu va obositi sa -mi raspundti pt oricum nu il mai accesez..Numai bine. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Si uite asa, inca un om de valoare se pierde... Cum s-au pierdut si altii... Link spre comentariu
itube Postat Aprilie 30, 2015 Partajează Postat Aprilie 30, 2015 Toate aceste derapaje verbale, colerice, marlanesti, adica off-topic, se perpetueaza pe elforum pentru ca nu exista un stapan. Si cand stapanul nu-i acasa fiecare face ce vrea.Stapanul este moderatorul care, daca ar fi unul ca Marian de la Bazar, trebuia sa sanctioneze imediat si drastic si sa curete topicul.Ce sa intelega un tanar din aceasta balacareala ? ca si in realitatea virtuala romanul nu se dezice de rautatea viscerala gratuita.Nu cunosc pe nici unul dintre semnatarii participantilor la discutie, dar ar trebuii sa-i cereti scuze lui @panda12.Voi, astia geniile, daca stiti atat de multe, lasati-i si pe altii sa beneficieze de experienta celor ca @panda12.Inca odata, nu voi sunteti de vina ci moderatorul care v-a permis. Desi am raportat nu a luat nici o masura, adica il doare in palarie. Dle @panda12 poate va razganditi si o sa ne mai impartasiti din ce ati mai facut, cu sau fara oscilograme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum