Vizitator viobio Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Adica, pe romaneste, "Lazaroiu - fa pasi!" sau, pe turceste: "Lazaroiu - hai sictir!", doar suntem poligloti, ce p... noastra!-----------------------------Ce-a ajuns forumul, cu astfel de oameni!... Se pare ca a presupune respect este deja prea mult; de scuze... probabil ca nici nu-i vorba... iar OMUL chiar a facut si scoala/facultate!Inchipuiti-va cum sunt acei electronisti/profesionisti fara scoala! Brrr... Fugiti, bre!...Contextul a fost altul,eu am înțeles la prima citire,"continua mai departe" nu "fa pași",sa nu se supere nimeni pe mine.....Nimeni nu are nicio obligatie față de alti useri .Pot înțelege invidia , pizma , frustrările unora , dar acest subiect a fost deschis de către autor cu alt scop , acela de a prezenta o realizare recentă .Cei ce au răfuieli si polițe de plătit le atrag atenția ca au luat-o pe arătură , fiind total offtopic !VictorSa păstrăm un limbaj și un comportament decent în acest dialog. Nu se cere decit susținerea cu argumente, a celor scrise în prezentarea amplificatorului,nu cred ca cineva a cerut altceva.Cind spui ca un amp este hi-end,trebuie sa dovedești asta,uite fără sa crezi ca fac mișto,ai un Se cu EL84, eu consider ca este hi-end,tu zici ca nu,eu o țin pe a mea,tu pe a ta,nici unul nu are dovezi din masuratori,e hi-end sau nu? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 La orice amplificator cind ajunge la pmax apar THD mult mai mari fata de 95% pmax. La lampare poate fi mai rau, un rol foarte important il joaca pe linga tubul(rile) final(e) si traful de iesire. Toata discutia poate fi "ameliorata" cu o chestie, 10W cu sub 1% THD cu acest tub electronic, in loc de 12... Toata lumea este multumita, iar de la 10W la 12W, diferenta este = cu zero, sub 1db in spl... E Simbata, mai bine hai la o bere, fac cinste la club unde dau eu din butoane, e in centru(nu ala vechi), pe linga Union! 0722 644 663 Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 (editat) victor daca acest subiect a fost deschis de către autor cu alt scop , (DOAR) acela de a prezenta o realizare recentă inseamna ca autorul a gresit sectiunea! Este o sectiune speciala pentru asa ceva : Proiecte si realizari in electronica . Dupa primul post eu am crezut ca a incurcat forumurile, aici nu-i olx sau okazii. Primul post este un anunt tipic de vanzari din care lipseste pretul, eu zic sa puna si pretul si sa fie mutat topicul la sectiunea de vanzari. Sunt si alti useri: gabriele sau viobio care prezinta realizari, dar nu sunt asa secretosi! (lai ei se vad schemele sau oscilogramele si se poarta discutii aici se pare ca se asteapta doar elogii si osanale si cine nu face asta este pus la zid). Mie mi s-a parut bizar cand am vazut ca panda12 in postul #34 spune: Nici nu stiu de ce atata mister! Pai noi cerem, el nu ofera nimic din ceea ce cerem si tot el este mirat de mister??? Oricum disputa a aparut datorita specificatiilor din primul post. Daca specificatiile erau credibile nimeni nu se lega de ele! Editat Aprilie 25, 2015 de adrian_pic Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Cu tot respectul DOMNULE @adrian_pic, dar domnul Lazaroiu nu merita jignirile dumneavoastra. Si mai ziceti ca sunteti INGINER... respectul unde este, DOMNULE @adrian_pic??? Eu nu ma bag in discutiile de pe acest topic pentru ca sunt incepator in lampi, dar cand nu stiu ceva intreb si primesc raspunsuri care ma lamureasc (multumesc domnului Viobio), dar vad ca DUMNEAVOASTRA, DOMNULE ADRIAN_PIC, nu aveti respect pentru contributia pe care domnul Lazaroiu a adus-o pe acest forum. Ca sa ma lamuriti si pe mine "un prost, asa cum sunt eu" postati dumneavoastra un amplificator facut de dumneavoastra cu oscilograme ,schema si tot ce cereti dumneavoastra pe acest forum.De la domnul Viobio am vazut , am facut un amplificator dupa o schema pe care el a facut-o si unde "m-am ratacit " am sunat si am primt raspunsurile necesare. Cu tot respectul, dar .... haideti sa fim mai "maleabili" P.S.:Imi cer scuze, dar nu m-am putut abtine! Link spre comentariu
THOMAS Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 (editat) Nu trag in toc ce misca, dar am oroare de aburitori si aburelile lor. Te-a angajat Lazaroiu ca avocat? Daca se simte lezat Lazaroiu, forumul ii ofera posibilitatea sa-si rezolve aceasta problema. Ceea ce nu stii tu dar Lazaroiu stie, este ca pe un forum nu te adresezi ca pe vremea lui ceasca (insiruind titluri si aplecandu-te pana la pamant in fata lor) ci te tutuiesti cu toti. In privat cand l-am abordat nu am folosit persoana a doua singular. Apropo, mie mi-a placut sa ii ard pe angajatori (mai ales pe cei certati cu teoria) si nu am ramas angajat la ei sa le fac bani cu spinarea mea si sa stii ca multi au ajuns ... pe drumuri. Prezinta-ne si noua dovada ca : "m-am uitat in documentatie si intradevar am luat o alta valoare,cea reala fiind de 33H". Ceva poze cu masurarea celor 33H ai? Cum ai masurat cei 33H? @adrian_pic: nicio problema,nu m-am simtit lezat cu absolut nimic am inteles din prima,plus explicatia de la #43 si fiti sigur ca nu poate fi vorba de niciun avocat si nici in "biserica nu am fluierat",am venit cu niste observatii si atat..Chiar daca nu sunt de o varsta cu dl.Panaitescu,sunt cu 10-11 ani ani mai mic decat d-lui fiti sigur ca niciodata indiferent cat respect as avea pentru cineva,adevarul tehnic trebuie sa fie unul singur si sa iasa la iveala indiferent de consecinte. Am considerat intotdeauna ca aici pe forum ar trebui sa fim egali,dar ca si la o scoala ne aflam in clase diferite de la clasa 0 pana la clasa a-12-a,insa niciunul dintre noi nu poate fi profesor,suntem in acelasi timp si elevi dar si profesori nu-i asa ? Ar trebui sa comunicam relaxati si fara nicio frustrare indiferent de incercarile prin care am trecut,sau trecem prin viata fiecare dintre noi. In ceea ce priveste acest topic cred ca undeva ceva nu este bine inteles;daca a fost prezentata doar ca o realizare cu drepturi de autor clasificate,atunci trebuie sa o luam ca atare,dar daca este prezentata si adresata unor electronisti atunci cateva poze nu spun NIMIC tehnic. Pe un forum similar strain exista parca o rubrica ,<Galerie foto>,unde sunt expuse acest gen de realizari unde chiar nu sunt obligati constructori sa ofere si date tehnice,oscilograme sau altele de acest gen. Adevarul este ca si eu am mai cerut scheme si oscilograme pentru realizari prezentate doar ca poze,dar am primit raspuns,vb. d-lui Vali (@valderama),la pastele cailor ... Hai sa inchidem aceasta discutie ce pare putin infantila,multumesc colegilor,colegi cu care va garantez ca nu am nicio afacere. Daca va aprea o schema sau o oscilograma la acest amplificator,fiti sigur ca voi mai interveni altfel NU,multumesc inca odata! ___________________________________________________________________________________________________________ @panda12: pentru La=33H si Ra=2k7+Rdc si B=1.6T/17cm^2 masurat fara DC inseamna Fmin[-3dB]=19Hz adica la Ps=5.5W,iar la o componenta DC I=100mA rezulta La=18,5H,adica Fmin=25Hz/[-3dB](Ps=5.5W) si Fmin=40Hz/[0dB](Ps=11W),asta in cazul teoretic ideal[...]. Editat Aprilie 25, 2015 de LMOlimpiu Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Nu-i nici o problema ca esti incepator in lampi, dar este o problema daca ai inteles ca l-am jignit pe lazaroiu. Totusi cu 3 posturi mai sus viobio a scris: Contextul a fost altul,eu am înțeles la prima citire,"continua mai departe" nu "fa pași" Totusi poti sa-l intrebi si pe lazaroiu ce a inteles, dar sunt sigur ca iti va spune exact ce a scris viobio. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 (editat) Pe mine mama mea ma inzestrat cu o rabdare .... foarte mare , astept un amplificator facut de dumneavoastra , asa cum face Viobio . Eu tot ce am facut am prezentat acolo in topicul meu . Sincer..... astept topicul dumneavoastra Stima si respect Editat Aprilie 25, 2015 de dumitrache_s Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Nu am vazut sa fie o conditie obligatorie la aceasta sectiune si anume aceea de a avea dreptul sa postez doar daca prezint un amplificator. Daca se impune aceasta conditie ma voi conforma! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Nu stiu de ce se complica unele aspecte foarte simple, d-l Panaitescu a prezentat un amplificator realizat practic cu un tub extrem de performant de acea in mod normal cei ce nu cred in spusele domnie sale nu au decit sa verifice practic printr-un simplu test insa numai daca POT face acest lucru, daca nu ramine vorbaria plina de savoare... Link spre comentariu
gedd Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Deci Adrian pic nu ai facut niciun amplificator pana acum...spune-mi si mie te rog de ce preferam ECC83 in locul lui 6N2P...ambele redau 20Hz-20KHz...si totusi? unde e diferenta?...eu personal vreau sa vad un amplificator cu tuburi facut de tine cu oscilograme..etc..asa cum ceri tu de la altii...hai...arata-ne ceva facut de tine.....poti? daca nu ne arati ceva nu vorbi despre lucruri doar in teorie,doar de dragul de a te contrazice cu altii...ceea ce faci tu e ca si cum ii desenezi unui om insetat un pahar cu apa pe perete..stim ca ideea apei e acolo dar nu ne ajuta cu nimic... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 (editat) gedd eu nu ma contrazic de dragul de a ma contrazice ci panda12 contrazice foaia de catalog! O mai pun o data: si atunci doresc si eu sa vad cine are dreptate: foaia de catalog sau panda 12. Uita-te si tu la ultimile doua randuri din poza de mai sus si spune-mi opinia ta despre asta. Editat Aprilie 25, 2015 de adrian_pic Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 (editat) gedd eu nu ma contrazic de dragul de a ma contrazice ci panda12 contrazice foaia de catalog!O mai pun o data:si atunci doresc si eu sa vad cine are dreptate: foaia de catalog sau panda 12. Uita-te si tu la ultimile doua randuri din poza de mai sus si spune-mi opinia ta despre asta.Domnu,pai ce facem?Eu am pus datele din foaia de catalog,vreau drepturi de autor!!E o gluma Nu te mai agita,10% distorsiuni nu conteaza la un amp hi-end,urechea audiofila suporta orice. Editat Aprilie 25, 2015 de viobio Link spre comentariu
gedd Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 adrian_pic eu vorbeam despre altceva....despre ce ai facut tu concret....arata-ne si noua o poza macar... Link spre comentariu
Patefon Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 ..... si atunci doresc si eu sa vad cine are dreptate: foaia de catalog sau panda 12. ..... Amandoi Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 adrian_pic eu vorbeam despre altceva....despre ce ai facut tu concret....arata-ne si noua o poza macar...Tu ne poti pune oscilograme cu amplificatorul tau ?Cel cu 6c33c ,nu ai ce sa imi reprosezi mie,eu pun scheme,oscilograme,dau explicatii(atit cit ma pricep),corectez scheme ale unor amplificatoare de chitara profesionale,dupa ce cheltuie omul banii si nu functioneaza magaoaia,invat doctori,avocati,ceasornicari,sa lipeasca si ei ceva.Eu stiu cine nu te lasa sa pui oscilograme!!!!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum