Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AMPLIFICATOR E130L 2X12W CLASA A

Vizitator panda12

Postări Recomandate

Vizitator panda12

amplificator hi-end 2x12W model-integratconstructie-clasa Atuburi- 2xE130L, 2XEF804Sputere-12w pe canalimpedanta iesire-4ohm/8 ohmnr intrari-3PANOU FRONTALvolumselector intrariPANOU SPATEpriza alimentaresw on/off

sw/standbymufe rca intrareborne difuzor SPECIFICATIIi impedanta intrare-100kohmsensibilitate-1,2vtransformatoare-custom made dominancereactie negativa-da l 

poze la   http://dominance-amps.com/

Link spre comentariu

amplificator hi-end 2x12W model-integratconstructie-clasa Atuburi- 2xE130L, 2XEF804Sputere-12w pe canalimpedanta iesire-4ohm/8 ohmnr intrari-3*************************************

************************************************poze la   http://dominance-amps.com/

Foarte frumos amplificator,vad in sfarsit un amplificator cu acest tub fain E130L( S=27,5mA/V si Pda=27,5W+Pdg2=5w !!!) realizat in Romania,felicitari dl.Panaitescu,o realizare profesionala si de bun simt tehnic,design simplu  si elegant :31

Performantele tehnice spun totul sunt convins ca ce ati declarat acolo este adevarat.

Editat de LMOlimpiu
Link spre comentariu
Vizitator viobio

O intrebareCine clasifica un amplificator ca fiind hi-end sau hi-fi?Fiind site de electronisti,eu as dori schema,oscilograme,la ce valoare se ridica distorsiunile la cei 12w.De transformatoarele de iesire nu întreb nimic,sunt tabu.

Editat de viobio
Link spre comentariu

specificatiile se bazeaza pe teste indelungate si realizate la un inalt nivel profesional, cum am fost obisnuiti deja

Nu exista nici o oscilograma pe acest forum al user-ului  panda

viobio nu-i la prima cerere a:

Fiind site de electronisti,eu as dori schema,oscilograme,la ce valoare se ridica distorsiunile la cei 12w.

De transformatoarele de iesire nu întreb nimic,sunt tabu. 

dar nici nu va vedea oscilograme sau alte teste. 

Link spre comentariu

Eu stau (in banca mea) si astept sa vad ceva technically-wise nu numai specificatii, laude si elogii (felicitarile le accept si nu le-am criticat). Dupa cum se vede nu sunt singurul care doresc sa vad macar o oscilograma la puterea maxima. Sau technically-wise = transformator de iesire acordat pe armonica a doua???

Link spre comentariu

Am avut onoarea sa-l cunosc pe @panda12. M-a impresionat, in mod placut.

Am ascultat ampliful domniei sale, cel cu 6C33, care m-a incantat (ascultat diverse melodii, prezetat piese si materiale de cea mai buna calitate, care intrau in coponenta amplificatorului, etc.).

Aceasta noua realizare (E130L), banuiesc ca este cu mult peste celelalte (abia astept o auditie).

Drept pt. care il felicit si ii urez multa sanatate.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Din foaia de catalog, a tubului E130lUa 250VUg2 150VUn -15,5VRa 2K7Putere SE, 11,5W cu 10% distorsiuni, care este puterea la maxim 2,5% distorsiuni?Peste 2,5% distorsiuni nu mai este muzica, este zgomot.Nu sunt cârcotaș,astea sunt datele tubului,găsite pe net.

Editat de viobio
Link spre comentariu

Secretele meseriei nu pot fi dezvăluite oricui ...

Trebuie " ceva " experiență pentru a descoperi un PSF optim pentru un amplificator SE , intre datele furnizate de catalog se ascund amănunte esentiale .

Felicitari pentru Dnul Dan Panaitescu !

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Secretele meseriei nu pot fi dezvăluite oricui ...Trebuie " ceva " experiență pentru a descoperi un PSF optim pentru un amplificator SE , intre datele furnizate de catalog se ascund amănunte esentiale .Felicitari pentru Dnul Dan Panaitescu !

PSF -ul este dat mura în gura,în foaia de catalog,ce mare jmecherie!?De asta exista foile de catalog.După tine care ar fi amănuntele esențiale?Topologia e simpla, EF804 amplificatoare de semnal ataca finala E130LDacă te referi la mine cu acel "oricui " sa știi ca eu nu am nevoie de explicații, nu este lipsa de modestie. Editat de viobio
Link spre comentariu

Secretele meseriei nu pot fi dezvăluite oricui ...

Trebuie " ceva " experiență pentru a descoperi un PSF optim pentru un amplificator SE , intre datele furnizate de catalog se ascund amănunte esentiale .

Felicitari pentru Dnul Dan Panaitescu !

In linii mari cam despre asta'i vorba , sa fie o revelatie ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări