sesebe Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Salutare, Stie careva daca un televizor care are imaginea ca mai jos este reparabil? Sint probleme la benzile care sint lipite pe lateralele panelului sau este posibil sa fie altceva defect? Deocamdata nu stiu exact modelul, e un LG de 32in, dar intrebarea si raspunsul sint oarecum generice. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 23, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Nu pot sa cred. Aproape 4 ore si nici o vizualizare ca sa nu mai zic de raspuns sau comment! Chiar asa de plictisitoare este intrebarea? Sau ...ce? Link spre comentariu
clony Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Scoate si curata lvds de la t-con la panel cel mai probabil dar si cea de la placa digitala la t-con. Din cate vad eu e doar pe partea dreapta, curata in special panglica corespunzatoare jumatati de ecran pe care se manifesta defectul. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Sa inteleg ca imaginea are alte culor?.Vad destul de aiurea pe telefon.Ce T-CON are? Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 23, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2015 (editat) Merci! Asa ma gindeam si eu ca-i posibil sa fie panglica aia dar nu am asa multa experienta cu LCD-urile la partea digitala (mai mult analogice si SMPS-uri). De unde vine denumirea asta de T-CON? Da, are pe partea dreapta culori modificate. Nu stiu ce T-Con are. E vorba de integrat sau de toata placa? Din pacate nu-l mai am casa, l-am dat inapoi, e al unui prieten. Am schimbat condesatorii pe la surse ca nu prea mai merge deloc, si la citeva luni dupa a aparut problema asta. Eu nu prea ma mai ocup de service, mai mult la prieteni sau obligatii... Scuze pt calitatea pozelor. Sint facute cu telefonul pt ca nu aveam camera la mine cind am fost in vizita pe la ei. Editat Aprilie 23, 2015 de sesebe Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Nu pot sa cred. Aproape 4 ore si nici o vizualizare ca sa nu mai zic de raspuns sau comment! Chiar asa de plictisitoare este intrebarea? Sau ...ce? este o intrebare cam grea,in astfel de situatii nu poti da un raspuns sigur 100%,pot fi multe ,tcon placa ,soft,panel ,benzi .etc numai santem in epoca tv crt cand o imagine manjita stearsa,ducea automat la un tub obosit,probleme pe g2 sau 200v,plus ca nu au valoare indecele de la vizualizari,dece nu stiu,ori se incarca la un anumit timp,sa spunem 30-60min,ori e vre-un bug in site,pe mine personal nu ma deranjeaza, a mai fos un user ,care sa plans ca in 2 zile nu vizualizase nimeni anuntul,cu toate ca eu intrasem de 3 ori, prima oara sa vad despre ce placa este vorba,ochiometric,dupa care am cautat exact codul ei.etc deci vizualizarile nu sant de luat in seama Link spre comentariu
zvasile Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Nu pot sa cred. Aproape 4 ore si nici o vizualizare ca sa nu mai zic de raspuns sau comment! Chiar asa de plictisitoare este intrebarea? Sau ...ce? vizualizarile raman ZERO daca nu a raspuns nimeni in topicul respectiv uite un exemplu; Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 ca sa repari un tv ca asta iti trebuie piese de schimb de exemplu t-con mainboard display etc altfel nu vad cum sar putea rezolva cam greu Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 bine spus domnule vasile,se pare ca are cel putin 52 vizualizari ,deci amatori au fost in vizualizarea problemei Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 23, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2015 vizualizarile raman ZERO daca nu a raspuns nimeni in topicul respectiv uite un exemplu; exe.jpg Merci! Acum m-am prins. Era ciudat ca in 4 ore nu se intimplase nimic. Atita doar. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 23, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2015 ca sa repari un tv ca asta iti trebuie piese de schimb de exemplu t-con mainboard display etc altfel nu vad cum sar putea rezolva cam greu Mda, sa schimbi placi e simplu, daca le ai, dar oricum am aflat destul de multe numai din posturile de mai sus si mai ales google. Nu-s chiar asa tufa la electronica sau reparatii, dar pina acum nu a fost nevoie sa-mi bag nasul prea adinc in service la LCD-uri. M-am multumit cu repararea surselor si a invertoarelor. Am sa pun osciloscopul si am sa incep sa sap, acum ca am aflat ca este reparabil. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Pune o poza cu T-CONul cand poti Link spre comentariu
clony Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 T-con(time control) E placa in care intra lvds ce pleaca de pe mainboard. Unele tv nu au t-con este integrat in panel. O poza cu eticheta sau cu t-conul ar ajuta foarte mult. Link spre comentariu
blue36 Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 Daca nu ma insel, au mai fost asemenea probleme pe forum acum citiva ani si prolema era de la niste trasee intrerupte pe cablajul panelului, foarte dificl de reparat traseele find pe folie de plastic! Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 Pana nu stim ce display si ce T-CON are doar supozitii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum