Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mecanism avans sarma aparat sudura mig mag

catabest24

Postări Recomandate

buna ziua de unde pot cumpara un mecanism de avans sarma pt aparat sudura mig mag? are cineva de vanzare? am tot cautat dar nu gasesc, am incercat sa fac dar fara succes rolele patineaza pe sarma nu poate sa impinga, bine nu am folosit role originale ci facute pe strung,va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catabest24

9

• nickrvl

4

• em2006

1

• hades19

1

Top autori în acest subiect

Cautati la distribuitorul masinii rolele de antrenare de la mecanismul de avans al sarmei. Sunt doua bucati: una este o rola presoare si una motoare; ele se uzeaza frecvent asa ca sunt de vanzare din belsug.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Daca nu ma insel sunt doua role si ceva tije randalinate intre role.Rolele doar ghideaza sarma ,tijele sunt angrenate de motoras.Repet,s-ar putea sa ma insel.Luni daca nu uit ma uit mai atent si fac si o poza la un mecanism daca vrei.

Editat de loleksibolek
Link spre comentariu

Mai scumpe dect cele noi nu sint, de fapt sint sub jumatate dar probabil ca nu-ti trebuie cu adevarat.

auzi sti ceva nu-ti mai da aiurea cu presupusul, esti ofticat ca nu cumpar sistemul de la tine pe 250 lei? pai am gasit in magazin cu 220 lei nou, dar vreau mai ieftin si nu ceva foarte sofisticat de la nu stiu ce firma, ceva chinezesc si ieftin

Link spre comentariu

Preferi ceva care sa il schimbi la juma' de an cu 220 lei sau ceva care il schimbi la 1 an cu 250 lei? 

Din pacate unele piese de schimb pentru multe "electronice" sunt cateodata la jumatate de pret sau chiar mai mult decat un produs nou.  Ca exemplu tv-urile astea noi: un display costa mai mult decat as cumpara alt tv...

P.S. - exemplul cu pretul pentru piesa cautata e doar un exemplu. Nu am cautat sa vad care este pretul unui ansamlu pentru sarma. Un alt exemplu : a trebuit sa fac cuiva un mecanism de deschidere a portilor din telecomanda. I-am spus de la inceput sa cumpere un anumit tip de relee, dar a zis ca sunt prea scumpe. Pana la urma le-a schimbat de vreo 2 sau 3 ori intr-o juma de an si a ajuns la un pret triplu fata de ce ii recomandasem eu. Cu ce ii recomandasem eu statea fara grija multa vreme. Au trecut vreo 2 ani de cand a adoptat solutia mea si inca nu are probleme cu acele relee. 

Link spre comentariu

Preferi ceva care sa il schimbi la juma' de an cu 220 lei sau ceva care il schimbi la 1 an cu 250 lei? 

Din pacate unele piese de schimb pentru multe "electronice" sunt cateodata la jumatate de pret sau chiar mai mult decat un produs nou.  Ca exemplu tv-urile astea noi: un display costa mai mult decat as cumpara alt tv...

P.S. - exemplul cu pretul pentru piesa cautata e doar un exemplu. Nu am cautat sa vad care este pretul unui ansamlu pentru sarma. Un alt exemplu : a trebuit sa fac cuiva un mecanism de deschidere a portilor din telecomanda. I-am spus de la inceput sa cumpere un anumit tip de relee, dar a zis ca sunt prea scumpe. Pana la urma le-a schimbat de vreo 2 sau 3 ori intr-o juma de an si a ajuns la un pret triplu fata de ce ii recomandasem eu. Cu ce ii recomandasem eu statea fara grija multa vreme. Au trecut vreo 2 ani de cand a adoptat solutia mea si inca nu are probleme cu acele relee. 

pai decat sa dau 250 lei lui mai bine imi iau un aparat sh 300 lei complet dar fara gaz si ii iau mecanismul asa imi raman si foarte multe piese de schimb, imi promisese cineva ca imi da unul gratis dar eu am zis ca il platesc, am stabilit sa ne intalnim in targ la vitan dar nu a venit, si a doua satamana la fel eu venind special dar asta este, mai astept am comandat rolele ma apuc luni sa-mi construiesc unul

Link spre comentariu

Nu-ti cere nimeni sa-i dai banii "lui", oferte ai mai primit dar pe degeaba garantat nu o sa-ti dea nimeni, daca vrei chinezarie cumpara chinezarie o sa vezi/constati greseala facuta dupa pentru ca tu nu doresti sa faci un lucru serios si profesional, esti inca probe, o sa vezi mai tirziu greselile.

Link spre comentariu

la ce il folosesc eu sa umplu 10-20 gauri cu diamtreul 8mm o data la o saptamana doua nu se merita sa iau unul de cateva zeci de milioane, daca gasesc ceva ieftin bine, o sa incerc sa imi construiesc unul singur, daca nu reusesc il vand

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări