Vizitator Budiul Daniel Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 Incintele mele sunt acestea. Ce sfaturi imi dati? Nu sm taiat gaura pentru horn. Astept sa m-mi fie trimis de Nexus3, dar intarzie si intarzie. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 sa nu decupezi hornurile dupa PDFhornul are o forma mai speciala pe muchia unde intra in incinta, ai sa vezi cand ai sa le primestipana atunci poti sa vezi filtrele cum au iesit Link spre comentariu
Vizitator Budiul Daniel Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 Pe unde am trasat eu se pun ranforsarile? Link spre comentariu
Vizitator Budiul Daniel Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 daca pun ranforsare pe mijlocul incintei afecteaza? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 e ok unde ai desenat ranforsarile :yawinkle: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 filtrele sunt produse de Shambala la comandanoi nu producem filtre in acest momentda, e adevarat ca aspectul nu e punctul lui forte, dar cel mai important e ca sunt bine dimensionate si functioneaza .si bobinele si condensatorii sunt masurati cu preciziece vezi acolo scris pe ei este valoarea masurata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum