Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Tv Samsung le32a336j1d

xander1616

Postări Recomandate

Dupa atata timp am zis sa mai ma ocup de tv-ul asta. I-am schimbat P6KE300A si tot degeaba.

Pur si simplu nu scoate nici un voltaj. Am tensiune doar pe condensatorul mare in rest pe iesirile din sursa nu am nimic.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xander1616

20

• dan cod

11

• ROBEERT

6

• Florinel TV

3

Top autori în acest subiect

Tensiune in condensatorii CB852 si CB806 10V respectiv 21v. Schema sursei https://www.dropbox.com/sh/faslib6epg5mzrm/AABNoT-VuaKh5BR-m8-mne9ea/BN44-00213A.pdf

Imi este incomod sa masor la pini de iesire. de asta am preferat sa masor condensatorii.

Cum palpaie ledul fara tensiuni?Eu nu stiu asta.Ma depaseste.

https://www.youtube.com/watch?v=opwR9BMyR7Q in acest video vei vedea cum palpaie ledul numai ca la respectivul se aprinde tv-ul. Acel tv din cate vad eu are aceiasi sursa ca la mine.

Link spre comentariu

La asta m-am gandit si eu. Vad ca esti din Mizil, prin apropiere stau si eu. :-)

Trimite-mi sursa sa o repar sau pot sa-ti dau una echivalenta si perfect functionala.Mai multe detalii pe personala.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 9 luni mai târziu...

Tensiunea pe CP803 ajunge la maxim 372V si se mentine cateva secunde dupa care tv-ul LCD trece in stand-by.

DT805, DT806 P6KE300A defecte pe BN44-00213A

Posted Image

Posted Image

CP803 150uF/450V defect pe BN44-00213A

Posted Image

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Buna ziua stimati colegi. Am primit si eu un asemenea tv la reparat cu PFC-ul defect ( tensiunea nu urca la 400 volti ci sta in 300 volti ). Pana in prezent am gasit condul CM810 de 2,2nf / 1kv defect. Pe sursa scrie BN44-00213A model MK32P5T si la manufacture scrie litera R. Rugamintea mea este daca are careva schema acestei surse. In schema care am gasit-o eu difera etajul PFC. Sursa este exact precum cea din poza uploadata mai sus de domnul Orgasmo. Diferenta este ca in schema gasita de mine, etajul PFC este echipat cu un singur mosfet si conform pozei de mai sus se observa ca etajul PFC este echipat cu doi mosfeti. Mai jos pun schema gasita de mine. Am cautat pe net si numai schema uploadata de mine am gasit-o. Deci, schema solicitata daca o are careva, este bine venita.

Multumesc.

samsung_bn44-00213a.rar

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări