Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radioreceptoare fara alimentare - "Free Energy Powered"

Untold

Postări Recomandate

Pe bune ???  Ai un viitor ,,luminos,, în față, dacă ai timp să crezi toate tâmpeniile de pe YouTube......

Principiile fizicii încă se aplică (în afara YouTube bineînțeles) pe acest guguloi numit Terra.Bănuiesc că ești destul de tânăr și nu ai descoperit încă partea mizerabilă a internetului, dar ai tot timpul să înveți ce trebuia să fi învățat din timpul școlii....

Link spre comentariu

Perfect functional si nepoluant am inteles,dar de fapt ce era in filmul ala,ca n-am inteles mare lucru...chestia cu perpetuum hai s-o lasam mai la urma,dar sa lamurim ce e trasnaia aia.Daca tot ti-a placut,fii te rog mai explicit si lumineaza-ne si pe noi.Asaa,o banuiala cam avem,dar sa nu ne inselam,asteptam explicatiile tale.

Link spre comentariu

Eu am inteles din videoclip ca o cutie de "Loto pizza", plina cu baterii, alimenteaza un bec de 220V prin intermediul unui invertor...

Corect?

Dar exista intr-un fel "perpetuum mobile" de exemplu ce se intampla in camp magnetic deschis la nivel planetar, cosmic, galactic, etc

Un exemplu elocvent este miscarea diurna a Terrei, nu? Dar tot nu este un "perpetuum mobile" pentru ca in cateva mii de ani Pamantul va fi istorie...

Si daca nu va mai fi pamantul cu tot ce este pe el, toate vor fi istorie;

deci nu exista intr-un univers efemer "perpetuum mobile"

QED

Editat de Cristian74
Link spre comentariu

Mos Craciun chiar exista!

Legile fizicii sunt valabile azi....cine stie ce se va intampla maine? de exemplu ce a fost inainte e BigBang?ce se intampla pana la urma in gaurile negre?

Atentie, nu sunt adeptul perpetuum mobile.

Editat de mila
Link spre comentariu

Buna seara! Am gasit un mic articol. Speculatii sau ar fi si ceva adevar?  

Schema e profund gresita.

Daca urmaresti sensul diodelor ai un + si un - , dar apoi sensul tuburilor de la Anod la Catod e acelasi pe ambele alternante. Deci nu poate functiona asa cum se prezinta.

:scarpin

Link spre comentariu

Diode  in 1931?  inseriate cu tuburi montate ca redresoare cu catodul neincalzit ? intre doua antene de trei inch lungime...dar motorul de 80HP face tot deliciul documentului...ooOOokkk....

Mutati-l totusi de aici, e pacat ca mai vede vreunu subiectul, si situl isi zice forumul ELECTRONISTILOR...

Link spre comentariu

Diode  in 1931?  inseriate cu tuburi montate ca redresoare cu catodul neincalzit ? intre doua antene de trei inch lungime...dar motorul de 80HP face tot deliciul documentului...ooOOokkk....

Mutati-l totusi de aici, e pacat ca mai vede vreunu subiectul, si situl isi zice forumul ELECTRONISTILOR...

Erau si diode in 1931...

Tesla avea laborator si facea ce vroia el..."autorul" deconspira planurile lui Tesla, nu?

Editat de Cristian74
Link spre comentariu

Atunci cind am postat, nu am facut-o cu scopul de a arata cit de evoluata era electronica in acei ani, pentru ca sigur ceea ce e prezentat acolo nu e functional. Am vrut sa se atraga atentia la careva cuvinte cheie si sa se dea cu parerea despre ceea ce este indicat, eventuala legatura ce poate aparea intre ele: doua tije metalice cu D=0.625mm L=75mm confectionate din doua metale diferite - wolfram si molibden ce folosesc ca antene receptoare pe frecventa de 246MHz, doua diode ce au rolul de a detecta polaritate undei receptionate..etc...

Link spre comentariu

Sarlatani au fost de cand lumea pe Pamant.Cuvinte cheie se pun in orice bullshituri online ca sa atraga interesul celor care nu inteleg functionarea aparatului prezentat.Tijele trebuie sa fie neaparat una din wolfram si una din molibden, ca sa receptioneze UUS? Eu n-am vazut in viata mea antena din wolfram, nici macar in antenele la pret de autoturism.Si daca totusi vreun natarau vine de mana cu un avocat ,si cu aparatul realizat in mana cealalta,  si se plange ca s-a publicat o mistificare, iti zice clar inventatorul cum ca nu ai respectat totul intocmai. Tija nu are fix 0.625mm, ci variaza intre 0.624 si 0.626 si e si putin prafuita...si cei 75mm lungime sunt masurati cu lipitura de la capat sau fara...in fine, sunt mai offtopic decat imi place sa fiu asa ca revin la rubrica de bancuri de la bodega, unde chiar ma amuz.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări