victor_wts Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 vreu sa imi fac boxe pt utilizare home "hi-fi" care sa se incadreze in urmatoarele cerinte:compresie (closed)diametru dif: 8"volum: 23l~30lf3: 50Hzspl: ~100/10Wpret:100~150eu ziceam ca mergeau 8br40 insa la volumul care vreu eu au un f3~60HZ.mergea sa incerc niste vtp insa e mult prea multa munca la ele pt a incepe cu asa ceva si nici dimesiunile nu ma avantajeaza.mentionez ca sunt meloman si nu audiofil asa cum zicea domnul mateescu intrun topic pe aici :supz: Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 Merge visaton W200S sau 8wooferP in compresie.Ai grija cu vtp-ul ca nu prea merg bine nici unul dintre ele bine,nu in sensul ca nu-s bune ci ca nu sunt tocmai potrivite pt hornuri Link spre comentariu
victor_wts Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 difurile specificate de tine merg in br cel mai bine eu vreu compresie Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Daca ai fi vazut W200-le si l-ai fi ascultat ai fi ajuns la ce ti-am zis eu.Nu mai zic ca ebp-ul indica cam acelasi lucru.Despre 8wofer e un fel de hibrid,merge in ambele.Nu mai zic nimic pt ca vad ca stii sa faci simulari.Urechea primeaza totusi..Nu prea gasesti difuri bune si ieftine speciale pt compresie.Cele <8" duc lipsa de bas.Eu zic sa te rezumi la vented ca daca le faci bine tot cam la fel se aud,plus ca ai mai multa presiune la bas.Sub 30hz oricum e neinteresant.De la visaton cele pt suburi(tiw-urile) merg bine in compresie,dar la ce pret si spl?.Din ce ziceau altii Morel ar f bune,dar tre 3 cai si nu gasesti la tot drumul si sunt si scumpeStiu ca 8br-u te bagat in ~70L.Totusi am mari dubii in privinta calitatii basului,totusi e 8" in 70L.Vezi de 10",poate o merge mai bine,dar trebuie medie sigur. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum