Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor alegere difuzor

victor_wts

Postări Recomandate

vreu sa imi fac boxe pt utilizare home "hi-fi" care sa se incadreze in urmatoarele cerinte:compresie (closed)diametru dif: 8"volum: 23l~30lf3: 50Hzspl: ~100/10Wpret:100~150eu ziceam ca mergeau 8br40 insa la volumul care vreu eu au un f3~60HZ.mergea sa incerc niste vtp insa e mult prea multa munca la ele pt a incepe cu asa ceva si nici dimesiunile nu ma avantajeaza.mentionez ca sunt meloman si nu audiofil asa cum zicea domnul mateescu intrun topic pe aici :supz:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• victor_wts

2

• CBI

2

Top autori în acest subiect

Daca ai fi vazut W200-le si l-ai fi ascultat ai fi ajuns la ce ti-am zis eu.Nu mai zic ca ebp-ul indica cam acelasi lucru.Despre 8wofer e un fel de hibrid,merge in ambele.Nu mai zic nimic pt ca vad ca stii sa faci simulari.Urechea primeaza totusi..Nu prea gasesti difuri bune si ieftine speciale pt compresie.Cele <8" duc lipsa de bas.Eu zic sa te rezumi la vented ca daca le faci bine tot cam la fel se aud,plus ca ai mai multa presiune la bas.Sub 30hz oricum e neinteresant.De la visaton cele pt suburi(tiw-urile) merg bine in compresie,dar la ce pret si spl?.Din ce ziceau altii Morel ar f bune,dar tre 3 cai si nu gasesti la tot drumul si sunt si scumpeStiu ca 8br-u te bagat in ~70L.Totusi am mari dubii in privinta calitatii basului,totusi e 8" in 70L.Vezi de 10",poate o merge mai bine,dar trebuie medie sigur.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări