Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SD 18 EL

Vizitator moga alexxx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

7

• radue

5

• adircf

5

• mik

4

Top autori în acest subiect

Yes Mircea, Especially the SD-18EL. Its a strong contender to the 1850. I slated the US for liking smaller coils, like the EV's, Cerwin Vega's and Eminence have because I think that with the abuse we all like to give the bass end you need something that can handle it. Yes the bigger coil will need more power to drive it, but thats not a problem these days. Rog.

http://www.speakerplans.com/forum/new_r ... PN=2&TR=15
Link spre comentariu

nu l am ars da am observat ca mi sa rupt putin membrana si daca il scot din cutie face destul de urat chiar daca nu freaca in intrefier nu stiu ce are.l-as desface sa vad daca bobina e intrega ca am observat ca e prins cu suruburi da nu ma prea pricep

Link spre comentariu

nu l am ars da am observat ca mi sa rupt putin membrana si daca il scot din cutie face destul de urat chiar daca nu freaca in intrefier nu stiu ce are.l-as desface sa vad daca bobina e intrega ca am observat ca e prins cu suruburi da nu ma prea pricep

nu e o problemafoloseste putin adeziv pt a repara ruptura, este o problema prea mica incat sa fie nevoie de reparatii extreme (recone Kit)face urat pt ca iese aerul prin acea gaurica
Link spre comentariu

exact asa am patit la un eminence beta 12, numai ca era putin mai mare.Am pus o bucatica de tifon impaturita in 2 si lipit cu prenadez. La petarda aia de difuzor a mers, in sensul ca nu s-a mai auzit sunetul specific prin care aerul iese si traba asta am facut-o acum 3 ani si difuzorul merge perfect si acum :smt003 nu garantez ca solutia asta ieftina va lucra bine si la sd18, mai trebuie discutat :lurk:

Link spre comentariu

suspensia ma indoiesc ca e prinsa in suruburi. e lipita de sasiu.

suspensia e lipita pe un plastic care e prins cu suruburi de sasiu si ma gandesc ca daca desfac suruburi pot sa vad bobina.desi nu pare sa frece in intrefier face un zgomot ciudat.Si cam cat costa recon kit-ul pentru sd-18el?Nu am de gand sa il schimb de acuma da pentru orice eventualitate
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări