Vizitator costake Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 O intrebare pentru cunoscatori. Am avut o automatizare TAU care a functionat f bine pina cind au fost inlocuite portile.Aunci sau modificat dimensiunile la care au fost montate balamalele.Acum distanta de la axul balamalei pina la marginea stilpului este de 20cm.Lungimea cursei este de30cm.Pot face si altceva in afara de a modifica distanta dintre axul balamalei si marginea stilpului la max15cm cum recomanda producatorii?Multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 O schiță sau poză ar fi mai utile.... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 (editat) Si eu as fi fost curios... desi am gasit ceva idei de inlocuire cu motoare si sisteme de automatizare pe www.lannad.ro Ai lasa vrajeala !! >> daca vrei publicitate posteaza in alta parte !! Editat Iunie 16, 2015 de dan-a2 Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 Costa in alta parte ) . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum