doban Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Va salut stimati colegi! Detin un osciloscop Hameg 203-4.In fata ecranului are un plastic verzui transparent care si-a schimbat culoarea dupa cum se vede in poza postata.Are grosimea de 0.8mm cu 120x100 (mm).Unde pot gasi asa ceva.Multumesc. http://postimg.org/image/smncda1ij/ Link spre comentariu
q_acdc Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 (editat) Incearca cu folia de la un lcd spart.(televizor, monitor ) Editat Aprilie 20, 2015 de q_acdc Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Daca nu e gradat se poate face usor unul. Link spre comentariu
doban Postat Aprilie 20, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Nu este gradat.Ecranul are gradatie.Cu facutul ma descurc,problema este materia prima.O sa incerc si cu o folie de la un lcd spart.Deocamdata nu am. Link spre comentariu
q_acdc Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Ai grija cum pozitionezi folia. Link spre comentariu
doban Postat Aprilie 20, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Ai grija cum pozitionezi folia. Tocmai asta am vrut sa precizez mai inainte.Am incercat cu o folie cumparata de la un magazin de copiere si printare.Dupa montaj mi-a sarit trasa de pe ecran intr-o parte,dupa ce am scos folia totul a revenit la normal. Link spre comentariu
q_acdc Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Am pus folie pe osciloscopul personal si este ok.(daca nu o pui cum trebuie nu se vede trasa pe osciloscop) Link spre comentariu
doban Postat Aprilie 20, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Am pus folie pe osciloscopul personal si este ok.(daca nu o pui cum trebuie nu se vede trasa pe osciloscop) Si cum sa o pun ca sa fie bine? Link spre comentariu
doban Postat Aprilie 21, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Multumesc pentru poze.Am inteles. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum