Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

supra s3f880axzz-aqba MENU SERVICE

Postări Recomandate

salutare,un fel de obligatie, un tv lcd supra 7" o panarama unica folosinta ,trebuie adus in norma bg,el avand montat norma i 6.00  si norma dk 6,5 ,propietarul e sofer de tir prin tara,are nevoie si bg si dk,am scos filtrele de 6.00 si am montat 5,5 am schimbat si fusul cu unul bistandard ,in menu exista doar bg si i ,am dat pe norma i si a intrat sunet dar foarte slab,este clar dar debia se aude,am montat un modul bistandard inversand cele 2 filtre de 6,5 si 5,5 am intrat in menu si in norma dk am sunet si 5,5 dar aceasi buba sunet foarte slab ,stie cineva un menu service la acest tv ,nu merge varianta m 6483,nu m-am incumetat sa pun inca o memorie goala,deoarece debia am putut scoate filtrul cale com,sant lipite pe ambele parti,destul de serios si cu un cablaj de tot......,dar in cazuri extreme voi scoate si acesta memorie 24c08,va multumesc

i-mi pare rau dar numai e nevoie,avea difuzorul defect(blocata membrana) nepunand semnal dk de proba nu mi-am dat seama,am pus un receiver cu iesire rf pe norma dk si am aflat ca este acelasi volum mic,am pus un dif de proba si totul e ok,va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări