Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

boxa activa

Vizitator Soteica Catalin

Postări Recomandate

salut sunt nou pe aici. as vrea sa-mi fac o boxa activa cu un difuzor rft l3401-12.5 w 6-ohmi. ce amplificator credeti ca s-ar potrivi. am la andemana cativa finali, tda2040 2 bucati, tda7360 tot 2 bucati, o amplificare pe 2n3055 .va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Th3_uN1Qu3

1

7360 e stereo/bridge...2N-ul poate fi o soluție, dacă e realizat corespunzător... Asta tu știi.Fără dureri de cap, 2040-ul...

multumesc.La 2n ma gandeam la schema din tehnium din ani 80 aceea de 100w. am mai facut asa ceva si mi sa parut ok. Ori cum ms mult

Link spre comentariu

De acord. Un TDA construit curat, cu alimentare sanatoasa, va suna foarte bine pe un difuzor bun. Asa ca fapt divers, multe din monitoarele de studio (Yamaha, KRK, etc) folosesc amplificare pe LM3886 sau TDA. Si totusi costa cat costa si suna cum suna. In principal difuzoarele, incinta, filtrele fac diferenta intre o "lada cu difuzoare" si o boxa exceptionala.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări