Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor...despre un difuzor ..!!!!!

tendon

Postări Recomandate

salutare !Am shi eu un difuzor ....ATTO CSW - 1232(shtiu cas slab calitativ) negru complet... cu diametru membranei de 30 Cm ; inaltime de 13 Cm; shi o greutate pe la 2.3 kg...4 ohmi impedanta shi 280 W PMPO (arata exceptional) shi doresc sami construiesc un subwoofer... problema e ca nu am ceilalti parametri... acum incerc sai aflu cu acel dispozitiv rudimentar care se gasesti pe mai toate site'urile (sursa de semnal, voltmetru ....)shtiind ca este slab vreau sai contruiesk o incinta (bassreflex)cat mai buna conform fregventelor pe care sper sa le aflu... intrebarea este pentru cei care au mai multa experienta in domeniu HI-FI... Cat de slab poate sa fie acest difuzor? kiar nu scoate nimik???? kiar daka ii fac incinta buna ? pe o scara de la 1 la 10 (pt cei ce lau auzit la lucru intro incinta decenta) ce nota ii dati ? ... shi la o putere de 280W pmpo ce amplificare imi recomandati ?astept raspunsuri shi multumes anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tendon

3

• Mircea Bartic

1

Top autori în acest subiect

evident ca nu am reusit sa aflu valorile de raspuns :drinkers: .... de aceea va rog pe cei care shtiti conform dimensiunilor date de mine mai sus in analogie cu un alt difuzor sami ziceti dimensiunile medii pt o incinta bassreflex . o sa construiesc incinta cu un volum variabil.... respectiv o sa fac boxa mai adanca shi o sa incerk volume diferite prin repozitionarea partii din spate pana o sa consider eu ca se aude asha cum vreau :smt003 sper sami iasa faza :smt003 astept raspunsurisal'tare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări