tendon Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 salutare !Am shi eu un difuzor ....ATTO CSW - 1232(shtiu cas slab calitativ) negru complet... cu diametru membranei de 30 Cm ; inaltime de 13 Cm; shi o greutate pe la 2.3 kg...4 ohmi impedanta shi 280 W PMPO (arata exceptional) shi doresc sami construiesc un subwoofer... problema e ca nu am ceilalti parametri... acum incerc sai aflu cu acel dispozitiv rudimentar care se gasesti pe mai toate site'urile (sursa de semnal, voltmetru ....)shtiind ca este slab vreau sai contruiesk o incinta (bassreflex)cat mai buna conform fregventelor pe care sper sa le aflu... intrebarea este pentru cei care au mai multa experienta in domeniu HI-FI... Cat de slab poate sa fie acest difuzor? kiar nu scoate nimik???? kiar daka ii fac incinta buna ? pe o scara de la 1 la 10 (pt cei ce lau auzit la lucru intro incinta decenta) ce nota ii dati ? ... shi la o putere de 280W pmpo ce amplificare imi recomandati ?astept raspunsuri shi multumes anticipat Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 intai masoara-l si vom vedea dupa aceea daca este ok sau este o pocnitoare. Link spre comentariu
tendon Postat Ianuarie 30, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 evident ca nu am reusit sa aflu valorile de raspuns :drinkers: .... de aceea va rog pe cei care shtiti conform dimensiunilor date de mine mai sus in analogie cu un alt difuzor sami ziceti dimensiunile medii pt o incinta bassreflex . o sa construiesc incinta cu un volum variabil.... respectiv o sa fac boxa mai adanca shi o sa incerk volume diferite prin repozitionarea partii din spate pana o sa consider eu ca se aude asha cum vreau :smt003 sper sami iasa faza :smt003 astept raspunsurisal'tare Link spre comentariu
tendon Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 am scapat de atto ala acum ... puteti inkide topicu' multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum