florindepenatorul Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Buna seara, Am o masina de spalat Arctic BA 600 A, si am gasit cativa picuri de apa sub ea . M-aum uitat in timpul functionarii si imi facea picuri la imbinatrea cuvei , asa mi s-a parut. Am deschis masina am verificat si garnitura de la hublou , am gasit si aici o gaura mica , am inlocuit garnitura, am deschis totusi si cuva , am verificat garnitura , era ok , am curatat locul , l-am uscat , si am aplicat totusi un strat de silicon care rezista la apa, am inchis cuva , am lasat-o 24 ore la uscat si apoi...proba. Culmea iar curge . Am ridicat masina pe niste suprti mai mari , am intrat sub ea totul e ok pana la stoarcere, atunci incepe sa faca picuri de apa. E greu sa imi dau seama de unde , in prima faza imi face impresia ca e de la imbinarea cuvei , dar nu e asa. Apa vine in picuri de mai susdin zona unde intra detergentul- ma lucreaza de mor. Daca a-ti mai intalnit careva asa ceva dati-mi va rog o idee. Multumesc Link spre comentariu
laurentiu333 Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Furtunul de la cutia de detergent-cuva,se verifica daca are joc la intrarea in cuva .... Link spre comentariu
florindepenatorul Postat Aprilie 21, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Furtunul de la cutia de detergent-cuva,se verifica daca are joc la intrarea in cuva .... Multumesc , o sa mai verific o data. Link spre comentariu
florindepenatorul Postat Iulie 26, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2015 Furtunul de la cutia de detergent-cuva,se verifica daca are joc la intrarea in cuva .... Multumesc , intr-adevar asta era. Problema s-a rezolvat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum