Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de spalat Arctic BA 600 A curge

florindepenatorul

Postări Recomandate

Buna seara,

Am o masina de spalat Arctic BA 600 A, si am gasit cativa picuri de apa sub ea .

M-aum uitat in timpul functionarii si imi facea picuri la imbinatrea cuvei , asa mi s-a parut.

Am deschis masina am verificat si garnitura de la hublou , am gasit si aici o gaura mica , am inlocuit garnitura,

am deschis totusi si cuva , am verificat garnitura , era ok , am curatat locul , l-am uscat ,

si am aplicat totusi un strat de silicon care rezista la apa, am inchis cuva , am lasat-o 24 ore la uscat si apoi...proba.

Culmea iar curge . Am ridicat masina pe niste suprti mai mari , am intrat sub ea totul e ok pana la stoarcere, atunci incepe sa faca picuri de apa. 

E greu sa imi dau seama de unde , in prima faza imi face impresia ca e de la imbinarea cuvei , dar nu e asa.

Apa vine in picuri de mai susdin zona unde intra detergentul- ma lucreaza de mor.

Daca a-ti mai intalnit careva asa ceva dati-mi va rog o idee.

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florindepenatorul

3

• laurentiu333

1

• 3 luni mai târziu...

Furtunul de la cutia de detergent-cuva,se verifica daca are joc la intrarea in cuva ....

Multumesc , intr-adevar asta era. Problema s-a rezolvat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări