Stefan Postat Mai 5, 2015 Partajează Postat Mai 5, 2015 In proteus functioneaza destul de bine HEX-ul de pe blog. Asa arata simularea: Pinul 18 se ocupa de afisarea pe una sau doua linii. Daca vreti exact softul care il am eu scris in PIC osa caut il calculator si il trimit. Link spre comentariu
Craciun Postat Mai 5, 2015 Autor Partajează Postat Mai 5, 2015 (editat) Salut @Stefan, Din simularea in Proteus se vede ca are 5 digiti dupa virgula, as dori daca se poate softul pe care il ai scris in PIC si are 6 digiti dupa virgula. Mersi de amabilitate, Daniel Editat Mai 5, 2015 de craciun Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 5, 2015 Partajează Postat Mai 5, 2015 Am atasat hex-ul pentru 628 cu 6 zecimale si prescaler U664 (pinul 18 face inmultire cu 64) FQMV21_628.zip Link spre comentariu
Craciun Postat Mai 6, 2015 Autor Partajează Postat Mai 6, 2015 Salut @Stefan, Mersi mult, ti-am trimis si un MP. KR//Daniel Link spre comentariu
Craciun Postat Martie 13, 2016 Autor Partajează Postat Martie 13, 2016 Salut, Am adus niste imbunatatiri proiectului de frecventmetru prezentat initial, in sensul ca am imbunatatit etajul de intrare si s-a umblat putin si la softul de numarare. Gasiti varianta mea pe siteul meu http://danolteanu.webs.com Succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum