Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eroare la conectare siteuri

andreidaniel

Postări Recomandate

interesanta eroare, as putea sa fac si eu niste teste pe RDS acasa, unde am si IPv6 si IPv4, acum sunt la tara si am doar IPv4.

poti incerca http://www.thewindowsclub.com/enable-disable-ipv6-solve-internet-connectivity-problems sa vezi daca ajuta. (sa lasi doar IPv4 activ si sa dezactivezi IPv6, care este preferat de Windows daca e in sistem)

din pacate ce am scris mai sus nu ajuta, am testat la mine, pe RDS, si nu ma pot conecta, chiar daca dezactivez IPv6.

interesant e ca primul site raspunde totusi la ping, al doilea nu raspunde nici la ping.

ar fi interesant de confirmat de cineva, cu suport de IPv6, din alta retea decat RDS, daca ii merg site-urile, dar nu cred totusi ca ar fi vre-o problema  cu IPv6.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andreidaniel

7

• core

7

• adicontakt

3

• gabiz_ro

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Mesajul cu justificarea celor de la RDS: "eu pot accesa paginile, posibil ca cei cu siteurile in cauza sa fi blocat accesul IP la anume zone geografice ..chiar judete" 

Mi se pare stupid.. adica cum de la vodafone merge, telekom merge, upc merge..si taman la RDS nu mai merge??! nu pot pricepe..

Link spre comentariu

sunt cunoscute problemele de banare pentru Romania. Multi useri abuzeaza de schimbarea IP-ului, cu IP dinamic, si restul sufera.

eu am incercat sa intru pe un site de muzica, w..t.cd, cu interview, si dupa ce m-am pregatit bine, am primit raspunsul direct de la aia, ca fac parte din clasa banata de IP-uri si nu ma primesc.

a trebuit sa aflu asta la interview, dupa ce ma pregatisem :), oricum informatiile mi-au prins bine.

Link spre comentariu

Mesajul cu justificarea celor de la RDS: "eu pot accesa paginile, posibil ca cei cu siteurile in cauza sa fi blocat accesul IP la anume zone geografice ..chiar judete" 

Mi se pare stupid.. adica cum de la vodafone merge, telekom merge, upc merge..si taman la RDS nu mai merge??! nu pot pricepe..

De clase de IP-uri alocate providerilor , ai auzit ?

Link spre comentariu

nu inteleg ce atat valva .mare lucru sa iti pui un proxy in browser

spotify pe romania nu exista dar eu ascult de 3 ani cu proxy

Editat de adicontakt
Link spre comentariu

La mine merg fara probleme. provider RDS-RCS, browser Mozilla

la mine merg siteurile de pe rds atat cu pcul cat si pe mobil tot cu ip de rds

daca nu e secret, dati si ip-ul, macar partial, primele 3 cifre, sa vedem care clase de ip-uri inca merg.

daca RDS permite IP fix, contra cost, poate omu face o cerere si isi ia un IP din zona care merge.

Editat de core
Link spre comentariu

Dar manual ai incercat sa schimbi DNS.De ex. la un provider net si TV din zona in unele locatii nu puteam accesa hotmail si apple din ce mai folosesc eu.Problema se rezolva prin adaugarea DNS in telefon sau laptop.

Link spre comentariu

Pana la urma ne-o meritam. Ro e o tara de lumea a 3-a mai dezvoltata... in UE e doar scriptic..suntem ultimii.

Asta e,fara suparare.. E stupid sa fie blocat accesul catre o tara din cauza altora.. dar daca se alege solutia cea mai simpla, ce sa facem. Oricum cand se va monitoriza mai intens traficul cum era in planul celor de la guvernare din 2016 si sa fie stocate datele timp de 6-8luni, iar pana si wi-fi toate sa fie securizate si date parolele pana si la cafenele pe baza de CNP..(iar acestea vor fi obligate sa-si doteze unitatile cu medii de stocare a datelor userilor, clientilor..) clar..voi folosi un vpn sau tor.. datele sunt confidentiale.

Link spre comentariu

UPC ,merg ambele.

Totusi incearca sa adaugi la DNS si cele de la google

8.8.8.8 si 8.8.4.4

Incearca asa,daca merge inseamna ca providerul are o problema la DNS

am incercat eu asta si nu merge.

nu stiu daca am precizat mai inainte, la ping primul site raspunde, dar pe portul 80 probabil e blocat. Al doilea site nici la ping nu raspunde.

[LE] IP-ul meu de iesire, momentan e 79.112.115.xx

Editat de core
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări