bigbrother Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 care ar fi o masina de spalat buna nu ma refer la nume de firma, sau mai precis materialele din care se fac, programele care le indeplinesc, functii care le au si bineinteles pretul. un amic imi spunea ca masina trebuie sa spele in apa rece si sa nu comsume energie electrica multa. Oare este de ajuns?Multumesc. Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 o masina buna ar fi Mieleapoi mai exista si altele , una mai proasta ca alta jucariile cu 400-600 rpm la stoarcere sunt caricaturi , sau mai exista care au cuva de plastic ... la noroc Link spre comentariu
rimache Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 Eu am o whirlpool awt7125. Incarcare verticala, al 6-lea simt... am dat pe ea o caruta de bani cand a aparut. De banii astia imi luam altele trei :axe: Este o porcarie! S-a stricat imediat dupa iesirea din garantie si m-a costat atunci (2005) 5,5 milioane! Nu i-a dat nimeni de capat si mi-au schimbat placa electronica.Acum vad ca-i sare vopseaua...Nu stiu care masini de spalat sunt bune, dar stiu ca asta e proasta :pottytrain5: Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 eu am vazut tiruri intregi cu masini whirlpool aduse din anglia , si asta doar la mine in oras , modele foarte noi, stricate :smt003 Link spre comentariu
rimache Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 A mea e "made in france" cumparata de la altex. :puke: Link spre comentariu
traianpop Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 Da,si inclin spre Miele,singurul 'dezavantaj' al lor ar fi greutatea...Chiar,se gasesc in comert (noi!)?Si pretul e acceptabil pentru cetateanul de rand?Oricum,ca masini,sant de laudat! Link spre comentariu
aghora17 Postat Februarie 1, 2007 Partajează Postat Februarie 1, 2007 am un bosch, super masina, numai ca e ceva mai scumpa, pe la 1500RONok, caracteristici,Clasa A1200RPMprogram antisifonaredoar apa recesistem de protectie inundatie (daca plesneste ceva inauntru, blocheaza teava)silentioasacam voluminoasa6kg de rufeprograme pe bune pentru tesaturi fine, groase, jegoase etcincalzeste pana la 90Cajunge? Link spre comentariu
FLORIN-B Postat Februarie 15, 2007 Partajează Postat Februarie 15, 2007 Eu am o whirlpool awt7125. Incarcare verticala, al 6-lea simt... am dat pe ea o caruta de bani cand a aparut. De banii astia imi luam altele trei :axe: Este o porcarie! S-a stricat imediat dupa iesirea din garantie si m-a costat atunci (2005) 5,5 milioane! Nu i-a dat nimeni de capat si mi-au schimbat placa electronica.Acum vad ca-i sare vopseaua...Nu stiu care masini de spalat sunt bune, dar stiu ca asta e proasta :pottytrain5:Eu aproape am reusit sa-nteleg ce se intampla la noi: se vand masini de doi lei care pe stoarcere de 1000rpm. sunt dotate cu rulmenti 6203, 6204 sau cel mult 6205! Axul tamburului (pe langa ca e prost tratat) este foarte subtire, in comparatie cu mecanica unei masini de aceeasi marca adusa din Anglia( Whirlpool, Indesit,etc) care pentru 1000rpm. are in dotare rulmenti 6206,6207, precum si un ax la tambur mult mai gros si bine tratat, de exemplu la cele (second hand) aduse din Germania, rulmentii sunt numai SKF, iar axul si bucsa de frictiune la semering sunt din inox!!! Link spre comentariu
FLORIN-B Postat Februarie 15, 2007 Partajează Postat Februarie 15, 2007 Au aparut deja clienti care au rulmentii "dusi"la masinile lor de spalat, dar cand le-au dus la service s-au trezit ca au cumparat masini care au cuva capsulata!!! Adica n-au incotro decat sa-si cumpere alta cuva sau sa-si cumpere alta masina de spalat, pentru ca nu-i pot schimba rulmentii deoarece nu se poate demonta cuva!! Nu mai spun de vestita clasa A.Sarmanii Clienti Romani...Cheers, Florin Link spre comentariu
FLORIN-B Postat Februarie 15, 2007 Partajează Postat Februarie 15, 2007 SFATUL MEU: CUMPARATI MAI BINE O MASINA SECOND HAND FABRICATA PENTRU PIATA GERMANA SAU BRITANICA!!! :yawinkle: Link spre comentariu
woodoo Postat Martie 6, 2007 Partajează Postat Martie 6, 2007 baietii...shi io sunt in profil... :partyman: ....la o masina de spalat..daca turatia are peste 600 de rotatii p minut automat are placa electronica..shi cand ti se arde ceva d pe placa...shi vrei sa o repari..mai pui cam vreo 2-3 milioane shi iti iei alta.. :smt003 Link spre comentariu
q_acdc Postat Martie 7, 2007 Partajează Postat Martie 7, 2007 baietii...shi io sunt in profil... :partyman: ....la o masina de spalat..daca turatia are peste 600 de rotatii p minut automat are placa electronica..shi cand ti se arde ceva d pe placa...shi vrei sa o repari..mai pui cam vreo 2-3 milioane shi iti iei alta.. :smt003 Pune te rog o poza ! (placa cu pricina) Link spre comentariu
FLORIN-B Postat Martie 9, 2007 Partajează Postat Martie 9, 2007 Salve In general placa "pica" mai greu, pana la ea maipot fi multe altele: sistem siguranta la hublou (usa), presostat, pompa (in actiune daca nu mai are capacitatea de a evacua la timp), etc. Iar la placile (de Whirlpool in general) "pica" soft-ul, care trebuie rezolvat cu ajutorul celor de la Service. Pentru cei interesati: http://masiniautomatedespalat.ro :yawinkle: La spatele masinii sau la hublou (atunci cand e deschis) se afla lipit pe o eticheta un Cod Service sau un Service Number care il vor cere cei de la companie (legatura cu Cristian Rauta, din partea lui Florin de la Vaslui), apoi trimis prin colet modulul catre ei. DAR MAI INTAI UN SERVICEMAN TREBUIE SA-I DEA PROPRIETARULUI DIAGNOSTICUL SIGUR CA MODULUL E DEFECT, FARA SA -L ATINGA CU LETCONUL SAU ALTCEVA! Cheers, Florin Link spre comentariu
q_acdc Postat Martie 10, 2007 Partajează Postat Martie 10, 2007 Salut! Am o problema cu turatia .Daca introduc mai multe lucruri(rufe , aproximativ 5Kg) turatia nu isi mai face treaba (1000 rot). Caricatura achizionata Sangiorgio .( made Italia,ma indoiesc) :smt005 Link spre comentariu
FLORIN-B Postat Martie 12, 2007 Partajează Postat Martie 12, 2007 Nu mai stoarce deloc?Incearca sa plece pe stoarcere, dar nu are putere sa mai invarta tamburul?La inceputul perioadei de stoarcere pompa evacueaza complet apa din cuva?Trebuie verificat.Cheers Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum