UNIVERSAL2000 Postat Aprilie 18, 2015 Partajează Postat Aprilie 18, 2015 Ma scuzati daca nu postez unde trebuie, dar nu stiam unde sa postez! Am o tableta utok 700D lite si de 2-3 saptamani imi face figuri... Stateam intr-o seara in pat ma uitam pe youtube ( pe tableta ) si deodata se opreste brusc, iar in acelasi moment se aude si un pocnit in difuzor! Daca stau cu ea la incarcat si umblu pe ea, nu se opreste nu pateste absolut nimic doar se incarca bateria! Daca stau mai mult de 10-15 minute cu ea nebagata la incarcat se stinge automat, chiar daca processorul e rece sau cald! Ce poate fi? Link spre comentariu
Electronicserver Postat Aprilie 18, 2015 Partajează Postat Aprilie 18, 2015 Placa de baza sau bateria. Link spre comentariu
sebi Postat Aprilie 18, 2015 Partajează Postat Aprilie 18, 2015 la utok i700 cum as putea rezolva cu rezolutia,parca ar merge pe 8 biti? Link spre comentariu
UNIVERSAL2000 Postat Aprilie 19, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2015 De cand am cumparat tableta am avut probleme cu bateria! Adica o lasam la incarcat 8-10 ore, si ma tinea o ora! Link spre comentariu
Electronicserver Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Schimba bateria. Link spre comentariu
UNIVERSAL2000 Postat Aprilie 19, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Asa o sa si fac sa vad ce se intampla! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum