Vizitator Marius Corado Postat Aprilie 18, 2015 Partajează Postat Aprilie 18, 2015 Salut, ma poate ajuta careva cu o schema intre PLC si niste leduri ?? sau sa imi dea ceva informatii ?? Multumesc! Link spre comentariu
PINTI Postat Aprilie 18, 2015 Partajează Postat Aprilie 18, 2015 Ce PLC este? Ce vrei sa faci cu acele LED-uri? Ce vrei sa monitorizezi? Etc.etc.etc. Daca nu ne dai niste detalii nu putem sa te ajutam cu nimic. Spui acolo: sau sa imi dea ceva informatii?? Cine sa iti dea informatiile? LED-urile sau noi? Si pune si locatia la profil. Te rog. Link spre comentariu
Vizitator Marius Corado Postat Aprilie 18, 2015 Partajează Postat Aprilie 18, 2015 721-DC-TC este PLC-ul . Am o intersectie semaforizata si trebuie sa se aprinda acele leduri in functie de tarficul prin intersectie .... Link spre comentariu
Vizitator Danco Postat Aprilie 18, 2015 Partajează Postat Aprilie 18, 2015 ai nevoie de un soft specializat pentru a programa acel PLC....am dat eu o cautare pentru tine aici nu este foarte simplu....ai mult de invatat si daca este pentru un proiect de diploma grabeste-te bafta, Dan Link spre comentariu
Vizitator Marius Corado Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Cred ca m-am exprimat eu gresit. Deci programarea PLC-ului o am facuta. Am facut-o eu cu programul EasySoft si e gata. Mie imi trebuie sa zic pe foaie o schema de legare sa zic asa intre leduri si PLC Link spre comentariu
Vizitator Danco Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Cred ca m-am exprimat eu gresit. Deci programarea PLC-ului o am facuta. Am facut-o eu cu programul EasySoft si e gata. Mie imi trebuie sa zic pe foaie o schema de legare sa zic asa intre leduri si PLC aici ai o documentatie de la Moeller cu scheme electrice....cum legi iesirile tranzistoarelor la consumator si la sursa daca nu te descurci abia maine te pot ajuta (iti fac eu schema de legare)...acum nu sunt acasa....abia Luni ajung Dan Link spre comentariu
Vizitator Danco Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 (editat) Uite aici o schema care am gandit-o pe baza datelor care le-ai dat. Discutam amanunte pe privat (Telefon, Skype) si postam aici....poate mai are nevoie cineva de ea Editat Aprilie 21, 2015 de Danco Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum