Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema

Vizitator Marius Corado

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• PINTI

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ce PLC este? Ce vrei sa faci cu acele LED-uri? Ce vrei sa monitorizezi? Etc.etc.etc.

Daca nu ne dai niste detalii nu putem sa te ajutam cu nimic.

Spui acolo: sau sa imi dea ceva informatii??

Cine sa iti dea informatiile? LED-urile sau noi?

Si pune si locatia la profil. Te rog.

Link spre comentariu
Vizitator Danco

ai nevoie de un soft specializat pentru a programa acel PLC....am dat eu o cautare pentru tine aici

nu este foarte simplu....ai mult de invatat si daca este pentru un proiect de diploma grabeste-te

bafta,

Dan

Link spre comentariu
Vizitator Marius Corado

Cred ca m-am exprimat eu gresit. Deci programarea PLC-ului o am facuta. Am facut-o eu cu programul EasySoft si e gata. Mie imi trebuie sa zic pe foaie o schema de legare sa zic asa intre leduri si PLC

Link spre comentariu
Vizitator Danco

Cred ca m-am exprimat eu gresit. Deci programarea PLC-ului o am facuta. Am facut-o eu cu programul EasySoft si e gata. Mie imi trebuie sa zic pe foaie o schema de legare sa zic asa intre leduri si PLC

aici ai o documentatie de la Moeller cu scheme electrice....cum legi iesirile tranzistoarelor la consumator si la sursa

daca nu te descurci abia maine te pot ajuta (iti fac eu schema de legare)...acum nu sunt acasa....abia Luni ajung

Dan

Link spre comentariu
Vizitator Danco

Uite aici o schema care am gandit-o pe baza datelor care le-ai dat.

Discutam amanunte pe privat (Telefon, Skype) si postam aici....poate mai are nevoie cineva de ea

post-180644-0-32051100-1429652508_thumb.png

Editat de Danco
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări