Vizitator culdaraul Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 (editat) Salutare. Am niste probleme cu TV-ul din titlu - problema cu 7 blink-uri rosii ale LED-ului.Dupa adanci sapaturi in manualul service, defectul (cred eu) vine din placa SC, si anume imi lipseste o tensiune de +320Volti generata din tensiunea de 187Volti provenita de la sursa. Atasez mai jos partea din schema care face acest lucru. Pe TPVSET am +187 Volti, semn ca partea cu MIP9L02 nu functioneaza. Imi puteti explica putin cum functioneaza acest C.I. si cum pot sa stiu exact daca trebuie sa il inlocuiesc sau daca pot sa fie defecte alte piese din jurul lui? Din ce am masurat eu, diodele sunt in regula.. Partea de forta e in regula, nici unul dintre tranzistorii IGBT sau diode nu sunt in scurt. Link Manual Service: AICI. Schema atasata e la pagina 74. Multumesc anticipat. Editat Aprilie 17, 2015 de culdaraul Link spre comentariu
Vizitator culdaraul Postat Aprilie 18, 2015 Partajează Postat Aprilie 18, 2015 Nu ma ajuta nimeni? Vreau doar sa inteleg putin modul de functionare al acestor IC si sa imi pot da seama daca el este defect sau e alta componenta de prin jurul lui. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 18, 2015 Partajează Postat Aprilie 18, 2015 ce nu intelegi este un ic de sursa cu mosfet incorporat MIP9L02.pdf Link spre comentariu
dj01fad Postat Mai 24, 2015 Partajează Postat Mai 24, 2015 Salut. ce ai rezolvat pana la urma? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum