Radiotelegrafist Postat Mai 2, 2015 Partajează Postat Mai 2, 2015 Pai am inpamantare, si ii legata la carcasa, dar nu trebuie legat nimic de la circuit la carcasa? daca ai citi ce tot ti sa spus si in legatura cu inpamantarea vei vedea ca ti sa dat enspemii de soluti. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 daca folosesti cablu de pc gaura din mijloc este împământarea,de la mufa de alimentare pinul din mijloc este împământarea si trebuie lipit la carcasa Link spre comentariu
MaesTTro Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 daca folosesti cablu de pc gaura din mijloc este împământarea,de la mufa de alimentare pinul din mijloc este împământarea si trebuie lipit la carcasa Credeti ca 2 condensatori de 4700uF sint suficienti pentru a micsora zgomotul sursei de alimentare? Daca are un transformator de joasa calitate, poate lipsa unei impamintari corecte nu reprezinta o problema. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 eu am un mixer care are surub pt împământare.nu am incercat pt ca nu am împământare la priza, dar are brum Link spre comentariu
roscatu Postat Mai 4, 2015 Autor Partajează Postat Mai 4, 2015 Am 2 cozi de 10mF dar au patru picioare, nu am mai văzut așa conzi Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 poi vezi ca sunt marcati pinii.eu am cu 3 pini dar 1 este pt o fixare mai buna.daca nu sunt dublii ca in tv-urile vechi sunt pt fixare Link spre comentariu
MaesTTro Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 Am 2 cozi de 10mF dar au patru picioare, nu am mai văzut așa conzi Eu unul nu cred ca zgomotul de fundal este cauzat de lipsa impamintarii, poate sa fie datorat si de o filtrare necorespunzatoare, trebuie sa-l intrebi pe domnul marian Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 nu am retinut daca folosesti si corector de ton,daca da de care? Link spre comentariu
roscatu Postat Mai 4, 2015 Autor Partajează Postat Mai 4, 2015 Pai nu folosesc momentan , dar acum vreau sa contruiesc unul de aici http://construyasuvideorockola.com/downloads/tonos.pdf Link spre comentariu
Marian Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 Am scos eu recent schema unui kit de preamplificator+mixer+corector de ton de pe la un magazin online, kitul este ieftinache dar l-am testat si mi-a placut, originalul are doar reglaj de bass si inalte, i-am adaugat eu pe cel de medii si se comporta ok, cred ca merita incercat. Iata schema: Link spre comentariu
roscatu Postat Mai 4, 2015 Autor Partajează Postat Mai 4, 2015 Multumesc @marian , dar nu ma prea pricep la facut cablaje pentru scheme. Ai folosit cumva ceva circuit defazor pentru stereo? vreau sa fac 2 module. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 defazorul face din stereo monohttp://www.niqro.3x.ro/defazor/defazor.htm,uite unul cu 3 benzi tot de acolohttp://www.construyasuvideorockola.com/downloads/preamp_3_bandas.pdf Link spre comentariu
elmar Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 defazorul face din stereo mono Cum face din stereo mono? Se pot folosi doua amplificatoare conectate in punte(pentru marirea puterii audio) ...semanlul care "ataca" aceste amplificatoare..nu e stereo ci mono.... e semnalul audio de pe un singur canal! Un amplificator( din cele doua din punte) primeste semanlul normal iar celalant defazat cu 180*(adica semnalul normal dar "vazut in oglida") ! Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 (editat) si eu ce am zis?dintr-un amplif stereo face 1 mono cu putere dubla,el a zis defazor pt stereo Editat Mai 4, 2015 de Emil 1986 Link spre comentariu
elmar Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 (editat) Eu intelesesem ca ai spus ca defazorul "mixeza" cele doua canale(stanga[L]-dreapta[R]) ...rezultand un semnal mono! Editat Mai 4, 2015 de elmar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum