vizicon Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Ce intra în pachet stație cu suflanta și atât ,sau are ceva accesorii (duze), MULTUMESC. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 6, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Readuc topicul în atenție,poate cineva și-a mai luat ceva nou și ne spune și nouă. Eu mi-am luat un Weller WHA900 cu aer cald ,noua,și sunt incantat de ea. Link spre comentariu
dorofteius Postat Aprilie 6, 2018 Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Am mai luat eu o bucata Ersa I-CON1 . Foarte ok unealta. Merita din plin. Link spre comentariu
dorofteius Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 (editat) Astazi am comandat si eu un WHA900 domnu' Dan Cod. Eram satul de gordak si proskit. Ma tenta tare si un quick Tr1300A. Dar probabil il voi lua pe viitor. Poimaine imi ajunge weller-ul. Bucurie mare. M-am jucat cu un wh900 al unui prieten si mi s-a parut super tare. Dupa ce ati mai scris si dumneavoastra ca este ok, m-am hotarat. As fi vrut un JBC, dar la pretul ala .... Extrem de mult 1800 de E cea mai ieftina. Spor la treaba tuturor. Editat Aprilie 10, 2018 de dorofteius Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 11, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2018 Nu cred ca JBCul este mai bun ca WHA900.Sunt foarte multumit de ea.Si ce am facut mi-am lucrat cu freza varfuri de gordak si le-am facut sa potriveasca ,nu-i mare lucru. Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 11, 2018 Partajează Postat Aprilie 11, 2018 On 4/6/2018 at 2:57 PM, dan cod said: Readuc topicul în atenție,poate cineva și-a mai luat ceva nou și ne spune și nouă. Eu mi-am luat un Weller WHA900 cu aer cald ,noua,și sunt incantat de ea. Where and how much did it cost? Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 11, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2018 (editat) Readuc topicul în atenție,poate cineva și-a mai luat ceva nou și ne spune și nouă. Eu mi-am luat un Weller WHA900 cu aer cald ,noua,și sunt incantat de ea. Eu am dat 2500 lei pe ea noua. Editat Aprilie 11, 2018 de dan cod Link spre comentariu
dorofteius Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 2500 am dat si eu. Minune unealta. Face treaba. Dar daca esti invatat cu Gordak , faci aceeasi treaba. Ersa Icon-1 care am luat-o este ok , dar este copil mic pe langa jbc. Handpiece-ul este prea mic si prea subtire. Am inceput sa cred ca weller jbc ersa sunt overpriced shit for no reason. Jbc-ul cu viteza de incalzire , pot sa il iert. Dar restul ? What ? Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 12, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Dar metcal? Link spre comentariu
djvas Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Odata ce pui mana pe Metcal cam uiti ca exista si restu... Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Bune scule nu am ce zice decat ca raman tot fan Weller. Am reusit sa achizitionez si eu WMD3. Superba scula am acum cele trei scule necesare pentru dezlipit la un loc. DSX80;HAP1;WTA50. Ca noutate am mai achizitionat si o WT1 care merge si cu ciocanele de tip vechi LR21 si WSP80 dar si cu cele generatie noua una WD1 M care merge cu ciocanele noi WRMP. Toate aceste statii noi au reglaj de off-set lucru care permite reglajul la grad Celsius in varful ciocanului de lipit.Spun si repet Weller ramane un lider cel putin pentru mine. Link spre comentariu
dorofteius Postat Aprilie 13, 2018 Partajează Postat Aprilie 13, 2018 https://www.tme.eu/ro/details/wel.nr10/duze-pentru-aer-cald/weller/0058736870/ Fereasca sfantul daca astia sunt citavi. Incep sa cred ca este doar numele de toate avioanele astea. Cu WHA900 , ceva cu leadfree 4x4 cm smd , la cat aer si ce temperatura se ridica ? Ca eu am incercat odata unealta la cineva si parea ok. Acum ca o am acasa pare ..... ce pare. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 14, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2018 Eu am dezlipit cip bga 3x3cm ușor de tot,temp la 350*aer potrivit. Nu trebuie sa se dezlipească in 3 secunde. Trebuie că cipul și placa să rămână intacte. Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 15, 2018 Partajează Postat Aprilie 15, 2018 P'asta a incercat'o cineva ? https://www.tequipment.net/Pace/PRC-2000-TH-8007-0138/Desoldering-Equipment/Rework-Stations/ Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 15, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2018 Am doua bucăți Pace MBT mai simple dar nu m-au dat pe spate deși nu sunt ieftine.Weller e clar peste.Metcal nu mai vorbesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum