Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statii de lipit

dan cod

Postări Recomandate

• 10 luni mai târziu...

Readuc topicul în atenție,poate cineva și-a mai luat ceva nou și ne spune și nouă.

Eu mi-am luat un Weller WHA900 cu aer cald ,noua,și sunt incantat de ea.

Link spre comentariu

Astazi am comandat si eu un WHA900  domnu' Dan Cod.

Eram satul de gordak si proskit. Ma tenta tare si un quick Tr1300A. Dar probabil il voi lua pe viitor.

Poimaine imi ajunge weller-ul. Bucurie mare.

M-am jucat cu un wh900 al unui prieten si mi s-a parut super tare. Dupa ce ati mai scris si dumneavoastra ca este ok, m-am hotarat.

As fi vrut un JBC, dar la pretul ala .... Extrem de mult 1800 de E cea mai ieftina.
Spor la treaba tuturor.

Editat de dorofteius
Link spre comentariu

Nu cred ca JBCul este mai bun ca WHA900.Sunt foarte multumit de ea.Si ce am facut mi-am lucrat cu freza varfuri de gordak si le-am facut sa potriveasca ,nu-i mare lucru.

Link spre comentariu
On 4/6/2018 at 2:57 PM, dan cod said:

Readuc topicul în atenție,poate cineva și-a mai luat ceva nou și ne spune și nouă.

Where and how much did it cost?

Link spre comentariu

Eu am dat 2500 lei pe ea noua.

Editat de dan cod
Link spre comentariu

2500 am dat si eu. Minune unealta.  Face treaba.

Dar daca esti invatat cu Gordak , faci aceeasi treaba.

Ersa Icon-1 care am luat-o este ok , dar este copil mic pe langa jbc. Handpiece-ul este prea mic si prea subtire.

Am inceput sa cred ca weller jbc ersa sunt overpriced shit  for no reason.

Jbc-ul cu viteza de incalzire , pot sa il iert. Dar restul ? What ?

Link spre comentariu

Bune scule nu am ce zice decat ca raman tot fan Weller. Am reusit sa achizitionez si eu WMD3. Superba scula am acum cele trei scule necesare pentru dezlipit la un loc. DSX80;HAP1;WTA50. Ca noutate am mai achizitionat si o WT1  care merge si cu ciocanele de tip vechi LR21 si WSP80 dar si cu cele generatie noua una WD1 M care merge cu ciocanele noi WRMP. Toate aceste statii noi au reglaj de off-set lucru care permite reglajul la grad Celsius in varful ciocanului de lipit.Spun si repet Weller ramane un lider cel putin pentru mine. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări