orgasmo Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 Quick 713 ESD http://www.quick-global.com/2-rework-system-3.html Quick 712 Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 20, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2017 Dane, posteaza cateva poze cu "sculele" tale, sa vada colegii cam ce presupune o investitie adevarata. Sa vada si un "METCAL" ... urata, dar inductia n-are egal. Nu cred ca au rost poze se gasesc pe net destule.Folosesc Weller WMD1,Weller WMD3 si Metcal MX-500P.Mai am si doua bucati PACE MBT ambele cu posibilitate de letcon si Vacuum dar nu le folosesc .NU am la ele decat letcon normal cu vacuum inca nu am luat nu a fost o prioritate. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 (editat) Nu cred ca au rost poze se gasesc pe net destule.Folosesc Weller WMD1,Weller WMD3 si Metcal MX-500P.Mai am si doua bucati PACE MBT Nu este usor sa gasesti pe net asemenea combinatii de marci celebre intr-o singura poza.Deci si eu cred ca ar fi ceva foarte placut ochilor pentru pasionatii de electronica. Editat Februarie 20, 2017 de cipri_mury Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 20, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2017 Sunt cele din poza. Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 (editat) AOYUE 701A++ , KENDAL 853D , iar la office X-TRONIC 5040 XTS si AOYUE 968A+. Preferatul meu ... AOYUE 701A++ si un WELLER WD1002 , care nu se incadreaza la statii , dar Editat Februarie 20, 2017 de leoncris Link spre comentariu
orgasmo Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 USM-560 http://www.kuroda-electric.eu/sunbonder-usm560-ultrasonic-soldering-iron AT315DH http://www.atten.com/Soldering%20station/AT315DH.html YIHUA-950 http://yihua-soldering.com/product-5-9-high-frequency-soldering-station.html/147704 Link spre comentariu
dorofteius Postat Februarie 21, 2017 Partajează Postat Februarie 21, 2017 O mica intrebare, daca se poate. La statiile de dezlipit de doamne ajuta, nu zd-ul care il am eu, din ce material sunt facute diuzele ? Eu muncesc mai mult Bga si Smd, deci nu e un capat de lume. Dar mi se pare ca este extrem de prost varful de la zd-917. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 21, 2017 Partajează Postat Februarie 21, 2017 (editat) La ZD-912 a mea sa ars rezistenta de la letcon dar varful este intact daca te referi la varfurile de la pistolul cu waccum sa stii ca nici la ZD-915 nui chiar asa de stralucit , am luat unul de la miva... si acesta este mai ok ca originalul de la statie , dar acolo are doar de 0,8mm Editat Februarie 21, 2017 de Harhas Florin Link spre comentariu
dorofteius Postat Februarie 21, 2017 Partajează Postat Februarie 21, 2017 Am si din alea cumparate 3 bucati. Dar sunt de K ... K. Mai mult arde in loc sa incalzeasca. Lasi mai jos temperatura, nu mai incalzeste destul. Se comporta ca un varf de gordak, care nu a vazut in viata lui sacazul. Transfer termic, minim. Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 21, 2017 Partajează Postat Februarie 21, 2017 Din specificatia unei duze pentru Weller DS80 : Entire tiplet is iron, nickel and chrome plated, then tinned Deci din fier , apoi nichelat si cromat si apoi cositorit. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 22, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2017 Un varf de weller pentru DSX80 tine mult daca nu topesti plastic sau alte cele cu ele.Cam cel putin un an lucrez cu doua verfuri dimensiunea 2 si 4 pentru diverse piese.Rar am uzat cate unul am cateva in care incercand sa le curatesc bine am rupt burghiul in el si nu stiu cum sa le mai scot de acolo.Asa am vreo 4 bucati care ar merge mult daca as reusi sa scot burghiul din ele.Am avvut ZD cu vacuum si mi s-a parut execrabila si statia si varfurile .Am tinut-o 3 zile si m-am bucurat ca am gasit client la ea sa ma scap de ea.Am avut si Solomon SL916 aia era mult mai ok ca si ZDul dar totusi mult sub weller Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 22, 2017 Partajează Postat Februarie 22, 2017 Cred ca trebuie cumparata scula aia de la Weller de care v-am zis pe privat pentru desfundat varfuri. Deja cele 4 buc infundate costa mai mult decat scula. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 22, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2017 da dar oare scula aia nu se poate rupe si ea in varf si atunci paguba e mai mare?Daca are cineva asa ceva ar fi bine daca ne-ar spune cum este. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 22, 2017 Partajează Postat Februarie 22, 2017 Cind se infunda varfurile la mine la DZ-915 reglez statia la maxim o las sa se incalzeasca bine vreo 5 minute si dupa apas pe buton si se desfunda singura trage tot si ramine curata Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 22, 2017 Partajează Postat Februarie 22, 2017 Din pacate la Weller nu merge schema de mai sus ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum