dorofteius Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 Eu am un ZD-917 nedesfacut din cutie. O sa ma joc cu el zilele astea daca spuneti ca este ok. ZD-917 fiind combinatia dintre 912 si 915. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 Pai prima data n-ai precizat asa. Si crezi ca eu o tin in raft ca doar pe aceasta o am...zd-912 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 (editat) Pai prima data n-ai precizat asa. Pai doar pe asta o am ca si suflanta cu aer cald si letcon , ZD915 este statie cu waccum adica absoarbe fludor de pe pinii deci este alta mincare de peste. Acolo am spus ca nu mai am alta statie de aer cald in afara de asta , si credema ca nu o tin degeaba pe raft Editat Februarie 19, 2017 de Harhas Florin Link spre comentariu
cipri_mury Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 (editat) ZD-917 fiind combinatia dintre 912 si 915. Adica i se poate atasa si suflanta cu aer cald? Nu prea cred. 1. Pai doar pe asta o am ca si suflanta cu aer cald si letcon , 2. ZD915 este statie cu waccum adica absoarbe fludor de pe pinii deci este alta mincare de peste 1.Pai eu de unde sa stiu? 2.Stiam asta. Editat Februarie 19, 2017 de cipri_mury Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 Adica i se poate atasa si suflanta cu aer cald?Nu prea cred. Eu cred ca colegul dorofteius se refera la ZD-912 doar la letcon ca ZD-917 are letcon si statie Waccum Link spre comentariu
dorofteius Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 (editat) Da da . Stupid me. Acum am bootat ca zd912 este cu aer cald. Ma refeream la echipa de letcon si statie dezlipit. Eu aer cald am un Gordak 850, vechi de 16 ani, fara rezistenta schimbata. SI primii 8 ani din viata ei, cu ea imi castigam painea. Acum am pe langa , un proskit aer cald + letcon, care este un jaf, si inca un gordak tot dual, pe care inca nu l-am bagat in priza. Dar nu mai sunt ce erau. Alea vechi au tinut, nesperat de mult. Editat Februarie 19, 2017 de dorofteius Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 19, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2017 Cand nu ai termen de comparatie e ok.Acum sa compari weller,ersa,jbc,metcal cu gordak sau ZDuri e ca si cum ai compara trabantul cu mercedesul.Hai sa fim seriosi.Si ca un varf tine 11 ani lucrand 8 ore pe zi cu el sunt basme si eu nu cred i basme. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 Cand nu ai termen de comparatie e ok.Acum sa compari weller,ersa,jbc,metcal cu gordak sau ZDuri e ca si cum ai compara trabantul cu mercedesul.Hai sa fim seriosi.Si ca un varf tine 11 ani lucrand 8 ore pe zi cu el sunt basme si eu nu cred i basme. Atunci trimitemi mie o statie care o ai mai buna sa fac comparatie si dupa tio trimit inapoi sa vad daca este mai buna si dupa imi cumpar si eu asta doar daca este mai buna ca a mea Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 19, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2017 Tu ai trimite cuiva sa probeze o statie de 10000 lei?Numai letconul DSX80 nou m-a costat vreo 1800 lei,un hap 100 nou tot cam atat. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 Tu ai trimite cuiva sa probeze o statie de 10000 lei?Numai letconul DSX80 nou m-a costat vreo 1800 lei,un hap 100 nou tot cam atat. Pai la bani tai se pune problema , un sarac trimite si camasa de pe el doar sa stie ca la cel ceio trimite sa fie sanatos si sai tina de cald , dar unul bogat nu da nici macar 1 ron la cel sarac , si cu asta am terminat discutia Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 19, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2017 Nu am inteles ce ai vrut sa spui acum.Legat de banii mei.Nu am furat de la nimeni absolut toti sunt munciti de mine.N-am nici matusa Tamara din pacate.Iar cat dau eu la saraci nu trebuie sa spun nimanui .Si nu sunt un om bogat. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 Nu am inteles ce ai vrut sa spui acum.Legat de banii mei.Nu am furat de la nimeni absolut toti sunt munciti de mine.N-am nici matusa Tamara din pacate.Iar cat dau eu la saraci nu trebuie sa spun nimanui .Si nu sunt un om bogat. A fost doar o metafora , nu o lua in nume de rau ca credema ca nu vreau bani tai si a nimanui doar vreau bani munciti nu bani de gratis nus omul acela sa vreau de gratis , ca sunt tinar si pot munci , si sa stii ca numi trebuie nimic de la nimeni adica cu statia ca eu o am pe a mea si este super buna pentru mine ca na asta este nu am avut alta mai buna de proba dar sa stii ca varful tine foarte mult la statia mea acum cine stie poate sunt si altele mai aiuria care nu tin varfurile ma refer la ZD-912 eu am nimerito buna nu am ce sa zic de rau despre ia daca ia este ok Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 19, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2017 Eu nu am spus ca nu se poate lucra cu aceste statii.Dar cum mi-au trecut prin mana multe stiu ce e bun si china si profi.Din fericire eu am avut posibilitatea sa aleg .Am ales ce mi-a placut mie.Nu spun ca ale mele-s cele mai tari din parcare.Te sperii ce vezi si ce preturi au unele.Poti lua o statie nu cu 10000 lei ci cu de zece ori mai mult dar sunt nici macar vise pentru mine. Link spre comentariu
dorofteius Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 Domnu' Dan, mie imi place de dumneavoastra, pentru ca aveti aceeasi nebunie ca mine cu uneltele. Cand vad ceva interesant, nu ma pot abtine. Eu am investit in unelte pentru automobile... Domnu' Florin, sa stiti ca astea ieftine, le-au cumparat pe alea scumpe, intotdeauna. Dupa cum spuneam. Statia mea de aer cald are 16 ani. Si a trait era telefoniei mobile, iar acum traieste era ECU auto. SI merge de minune. Este foarte important , ca atunci cand uneltele incep sa produca serios, sa investesti in unele mai bune. Diferenta nu va fi extrema, dar va fi mare. Cum sa nu iti placa, sa te joci la lipit dezlipit, fata de chinul tresei ? Sau a pompei de fludor. Sau a letconului care nu mai face fata ca este leadfree... Etc. Ca se intampla cateodata ca ce este nou sa fie mai prost ca cel vechi, asta este un risc pe care ti-l asumi de fiecare data cand cumperi ceva. Link spre comentariu
tehtronics Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 Dane, posteaza cateva poze cu "sculele" tale, sa vada colegii cam ce presupune o investitie adevarata. Sa vada si un "METCAL" ... urata, dar inductia n-are egal. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum