Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statii de lipit

dan cod

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Am achizitionat statia totusi intr un final am facut loc si pentru ea intre celelalte AMC uri adunam banuti si pe viitor poate si un weller.Acum urmeaza un Atlas esr 70 si o sursa de 20a.Va doresc un an nou plin de realizari ,moderatorilor si tuturor colegilor de pe forum.La Multi Ani!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Uite este si cu afisaj dar tot analogica este https://olxro-ring02.akamaized.net/images_mercadorro/102385616_1_1000x700_gordak-952-cu-afisaj-digital-letcon-suflanta-statie-de-lipit-oradea.jpg

la ZD912 se regleaza automat si aerul si rezistenta si folosesc lunc a suflanta un varf mai larg un pic (la care nu este inclus la achitionare) si nu am reusit niciodata sa arunc (sa sara) cond sau rezistente de pe placa asta cu varful mai larg

Link spre comentariu

Am avut asa ceva.Eu nu am fost multumit de ea.Zgomotoasa rau si s-a si stricat.

Inseamna ca ai nimerito ra din fabrica la mine merge din 2006 si este inca pe picioare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări