pensionarul Postat Octombrie 1, 2018 Partajează Postat Octombrie 1, 2018 On 9/29/2018 at 11:48 PM, pensionarul said: Multumesc mult pentru intentia de a ma ajuta si in special moldoveanului, care fiind mai aproape de rusi a reusit sa le "ia" schema dorita. De ...oltenii si moldovenii s-au inteles mereu. Am s-o studiez acum si sper sa rezolv problema aparuta. M-am bucurat ca am gasit schema. Integratul banuit ca este distrus in urma scurtcircuitului este chiar piesa nenominalizata DA-2 101, chiar de constructor. Si din aceasta cauza nu se poate stii ce denumire are. Din documentarea prezentata de rusi am dedeus ca este vorba de UAA1016 B. In Craiova magazinul ADELAIDA spune ca nu-l mai are, l-a avut la 4,5 lei si mi-a oferit UAA2016 P la 18 lei. A ramas sa vad echivalenta insa nu am reusit sa ma descurc...ce modificare s-ar face....Magazinul Quintus nu are dar poate aduce dupa 1-2 luni la pretul de 65 lei. Nu am facut comanda gandind ca prin Slatina sau Bucuresti gasesc sau poate vreun electronist sa-mi dea alta solutie. Multumesc! Mai solicit un ajutor mai vechi privind schema tunerului etern RPC-HDU 210TL. Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 1, 2018 Partajează Postat Octombrie 1, 2018 https://www.ebay.es/itm/NEW-UAA1016B-UAA1016-ZERO-VOLTAGE-CONTROLLER-DIP-8-MOT-/280851587801 Transport gratis, in jur de 35 - 40 de lei. Link spre comentariu
pensionarul Postat Octombrie 1, 2018 Partajează Postat Octombrie 1, 2018 Da, multumesc pentru informatie dar si pentru promptitudine a raspunsului. Totusi ce inseamna "Previzualizare între luni 26 octombrie și vineri 23 noiembrie"? Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 1, 2018 Partajează Postat Octombrie 1, 2018 Atunci vine coletul din China. Link spre comentariu
ALVIN Postat Octombrie 1, 2018 Partajează Postat Octombrie 1, 2018 Va salut, postez aici pentru ca se pare este singurul loc unde se discuta despre statii de lipit. Deci: un prieten are o statie ATTEN (cea din foto) si, de cand i s-a ars letconul original, afiseeaza "Err". Fara letcon sau cu unul nou face la fel. Stie cineva care ar fi problema? Cineva (pe net) , referindu-se la o statie asemanatoare, zicea ca e ars mosfetul (elementul regulator). Multumesc. Link spre comentariu
pensionarul Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Rezistenta letconului nou s-a verificat?Sunt situatii cand si aceasta este intrerupta. Link spre comentariu
ALVIN Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Nu s-a verificat Link spre comentariu
pensionarul Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 1 hour ago, ALVIN said: Nu s-a verificat Apreciez sinceritatea.Este o presupunere .... Link spre comentariu
pensionarul Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 On 10/1/2018 at 3:53 PM, pensionarul said: ok! Am facut comanda pe eBay...34 lei Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 19, 2018 Partajează Postat Decembrie 19, 2018 Vreau si eu un sfat. Vreau sa achizitionez unul dintre aceste doua produse. Ca si caracteristici sunt identice. Diferenta o face display-ul, si pretul. Am observat ca se gasesc piese de schimb, si sunt de multisor pe piata. http://gordak.ro/index.php?route=product/product&path=95_74&product_id=79 http://gordak.ro/index.php?route=product/product&path=95_74&product_id=323 Link spre comentariu
dorofteius Postat Decembrie 19, 2018 Partajează Postat Decembrie 19, 2018 Sunt de multisor pe piata, dar nu mai sunt ce erau. Eu am cumparat primul gordak acum 16 ani. Pe primul Gordak am dat 400 de usd. Acum nu sare de 80. Diferenta o sa o faci, dupa ce cumperi o statie mai serioasa. Sincer, daca incepi cu asta, o sa pierzi mult film , pentru ca sunt niste gunoaie in ultima vreme. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 19, 2018 Partajează Postat Decembrie 19, 2018 Eu as prefera pe cea cu afisaj leduri , cealalta cu afisaj cristale lichide e cu microcontroler ,deci are si un soft . Daca se duce softul unde-l gasesti . Cea cu leduri e mult mai simplista. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 19, 2018 Partajează Postat Decembrie 19, 2018 952 simplu e cu un volmetru cu o clona de ICL7107 daca nu ma insel. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 19, 2018 Partajează Postat Decembrie 19, 2018 Acum 5 ore, va_cristi a spus: Vreau si eu un sfat. Vreau sa achizitionez unul dintre aceste doua produse. Ca si caracteristici sunt identice. Diferenta o face display-ul, si pretul. Am observat ca se gasesc piese de schimb, si sunt de multisor pe piata. http://gordak.ro/index.php?route=product/product&path=95_74&product_id=79 Eu pe asta o recomand Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum