Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statii de lipit

dan cod

Postări Recomandate

On 9/29/2018 at 11:48 PM, pensionarul said:

Multumesc mult pentru intentia de a ma ajuta si in special moldoveanului, care fiind mai aproape de rusi a reusit sa le "ia" schema dorita. De ...oltenii si moldovenii s-au inteles mereu. Am s-o studiez acum si sper sa rezolv problema aparuta.

M-am bucurat ca am gasit schema. Integratul banuit ca este distrus in urma scurtcircuitului este chiar piesa nenominalizata DA-2 101, chiar de constructor. Si din aceasta cauza nu se poate stii ce denumire are. Din documentarea prezentata de rusi am dedeus ca este vorba de UAA1016 B. In Craiova magazinul ADELAIDA spune ca nu-l mai are, l-a avut la 4,5 lei si mi-a oferit UAA2016 P la 18 lei. A ramas sa vad echivalenta insa nu am reusit sa ma descurc...ce modificare s-ar face....Magazinul Quintus nu are dar poate aduce dupa 1-2 luni la pretul de 65 lei. Nu am facut comanda gandind ca prin Slatina sau Bucuresti gasesc sau poate vreun electronist sa-mi dea alta solutie. Multumesc! 

Mai solicit un ajutor mai vechi privind schema tunerului etern RPC-HDU 210TL. 

Link spre comentariu

Va salut, postez aici pentru ca se pare este singurul loc unde se discuta despre statii de lipit. Deci: un prieten are o statie ATTEN (cea din foto) si, de cand i s-a ars letconul original, afiseeaza "Err". Fara letcon sau cu unul nou face la fel. Stie cineva care ar fi problema?  Cineva (pe net) , referindu-se la o statie asemanatoare, zicea ca e ars mosfetul (elementul regulator). 

Multumesc.

thumbnail.jpg

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Vreau si eu un sfat.

Vreau sa achizitionez unul dintre aceste doua produse. Ca si caracteristici sunt identice. Diferenta o face display-ul, si pretul. Am observat ca se gasesc piese de schimb, si sunt de multisor pe piata.

383763373_Gordak952.png.2fb96c5ade3a8478537c2d4894cabdaa.png

http://gordak.ro/index.php?route=product/product&path=95_74&product_id=79

1092708411_Gordak952V.png.536d43e91e9a913abd54b4d6056e843d.png

http://gordak.ro/index.php?route=product/product&path=95_74&product_id=323

Link spre comentariu

Sunt de multisor pe piata, dar nu mai sunt ce erau. Eu am cumparat primul gordak acum 16 ani.

Pe primul Gordak am dat 400 de usd. Acum nu sare de 80.

Diferenta o sa o faci, dupa ce cumperi o statie mai serioasa.

Sincer, daca incepi cu asta, o sa pierzi mult film , pentru ca sunt niste gunoaie in ultima vreme.

Link spre comentariu

Eu as prefera pe cea cu afisaj leduri , cealalta cu afisaj cristale lichide e cu microcontroler ,deci are si un soft . Daca se duce softul  unde-l gasesti . Cea cu leduri e mult mai simplista.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, va_cristi a spus:

Vreau si eu un sfat.

Vreau sa achizitionez unul dintre aceste doua produse. Ca si caracteristici sunt identice. Diferenta o face display-ul, si pretul. Am observat ca se gasesc piese de schimb, si sunt de multisor pe piata.

383763373_Gordak952.png.2fb96c5ade3a8478537c2d4894cabdaa.png

http://gordak.ro/index.php?route=product/product&path=95_74&product_id=79

Eu pe asta o recomand

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări