dorofteius Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 Are cineva , un manual mai serios de la weller WHA-900 ? Ca pe net, gasesc doar cel de calibrare temperatura si cel cu accesorii. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 19, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Ce problema este cu ea? Link spre comentariu
dorofteius Postat Septembrie 20, 2018 Partajează Postat Septembrie 20, 2018 Nu este defecta. Dar ma enerveaza ca nu stie sa se raceasca singura. Cand apesi butonul de start/stop ia somn direct. Am vazut pe undeva pe un canal de Youtube la unii, cum ca ai putea-o face sa isi faca si ciclul de racire. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 20, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2018 Exact așa face și a mea și sincer nu cred că se poate face decât hard. Așa a conceput-o weller. Și la cea WMD1 cu HAP1 e tot așa când las butonul de aer aerul se oprește instant. Și o folosesc de 10 ani cred și nu se strica. Link spre comentariu
Vlad.Florin Postat Septembrie 21, 2018 Partajează Postat Septembrie 21, 2018 Sa stiti ca in mod normal cand apesi butonul de stop ea nu trebuie sa se opreasca Mai mai am una pe stoc de vanzare si chiar am verificat si aerul inca merge pentru racire E posibil chestia asceasta sa fie conditionata ori de ceva setare ori de revizia aparatului Link spre comentariu
Vlad.Florin Postat Septembrie 21, 2018 Partajează Postat Septembrie 21, 2018 Ar putea fi si faptul ca nu se folosesc nozzleurile originale Se poate ca temperatura sa fie controlata cu ajutorul pinului central din nozzle Ar putea fi si aceasta o varianta Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 21, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2018 (editat) Eu nu am originale și chiar as vrea unul. A mea e luată de la tine de nouă și tot așa face. Editat Septembrie 21, 2018 de dan cod Link spre comentariu
Vlad.Florin Postat Septembrie 21, 2018 Partajează Postat Septembrie 21, 2018 (editat) Am facut acelas test fara nozzle pentru a exclude acest aspect si in momentul cand apas stop palpaie ledul verde scate turatia dar ventilatia merge in continuare Vedeti daca sunt din alta serie de fabricatie sau ceva Editat Septembrie 21, 2018 de Vlad.Florin Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 21, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2018 Cât timp mai merge? Eu o sa verific luni seria. Link spre comentariu
Vlad.Florin Postat Septembrie 21, 2018 Partajează Postat Septembrie 21, 2018 Eu am oprit-o din buton fara sa vad daca se opreste singura dupa un anumit timp Link spre comentariu
dorofteius Postat Septembrie 22, 2018 Partajează Postat Septembrie 22, 2018 (editat) Eu am nozzle original si tot asa instant se opreste. Am vazut intr-un film de pe grupul Ipad rehab, cum ca este o setare de fapt. Dar nu gasesc nici un manual serios pt. statia asta. Vreau sa o vand, si as prefera sa fie in perfecta stare. Serie 079 12/16 0169 Editat Septembrie 22, 2018 de dorofteius Link spre comentariu
pensionarul Postat Septembrie 27, 2018 Partajează Postat Septembrie 27, 2018 On 9/20/2016 at 11:16 AM, catalin004 said: Solomon SR976 - merge perfect la 350* cel mai multumit; Luckey 952+ - suflanta +letcon, lucrez cu el la 408* ca sa topesc bine; Gorgak 836A - lucrez la 430* Alta nu mai cumpar! PS.Si eu topesc cu ele plastic Intervin si eu in 2018.Am o statie SOLOMON SR 976 si din neatentie s-a rupt cablu de alimentare a letconului facand scurcicuit si distrugand integratul care alimenteaza BT134. Nu se mai cunoaste denumirea lui. Rog ajutati-ma. Multumesc [email protected] Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 28, 2018 Partajează Postat Septembrie 28, 2018 Din pacate nu mai am acest model...insa o sa incerc sa fac rost de numele piesei respective de la un coleg...cu stima Link spre comentariu
Ovidanie Postat Septembrie 28, 2018 Partajează Postat Septembrie 28, 2018 Poate ajuta: http://zakatayrukava.ru/images/stories/Remont-payalnoy-stancii-Solomon-SR-976/shema-solomon-sr-976.jpg Link spre comentariu
pensionarul Postat Septembrie 29, 2018 Partajează Postat Septembrie 29, 2018 On 9/28/2018 at 9:24 AM, Ovidanie said: Poate ajuta: http://zakatayrukava.ru/images/stories/Remont-payalnoy-stancii-Solomon-SR-976/shema-solomon-sr-976.jpg efe Multumesc mult pentru intentia de a ma ajuta si in special moldoveanului, care fiind mai aproape de rusi a reusit sa le "ia" schema dorita. De ...oltenii si moldovenii s-au inteles mereu. Am s-o studiez acum si sper sa rezolv problema aparuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum