gauss Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Faceti o incercare ... altfel nu stim daca " merge " ! Link spre comentariu
pusu Postat Aprilie 19, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2015 (editat) Faceti o incercare ... altfel nu stim daca " merge " ! La ce incercare va referiti, cu electrodul? Il pot incerca in multe feluri: a). alimentez bobinele primare de pe doua coloane invecinate (legate in paralel cum trebuie si alimentate la 220) iar secundarele de peste aceste doua primare legate in serie voi avea vreo 56V caracteristica rigida b). alimentez un primar de pe o coloana si leg in serie secundarele de pe doua coloane voi avea vreo 56 V caracteristica putin coboratoare c). alimentez bobinele primare de pe doua coloane prima si a treia (legate in paralel cum trebuie si alimentate la 220) iar secundarele de peste aceste doua primare legate in serie voi avea vreo 56V iar coloana din mijloc sa o folosesc ca shunt prin alimentarea unei bobine in curet continuu reglabil Dar il vreau sa-mi scoata minim 3 faze (ma gandeam si sa-l rebobiez sa-i scot 6 faze) ca sa am un p=6 (respectiv p=12), nu ma intereseaza deloc sa-l exploatez la monofazic, monofazice am facut destule, si trifazice am facut... Editat Aprilie 19, 2015 de pusu Link spre comentariu
gauss Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 (editat) La variatorul rusesc ma refeream . Ca idee ... va trebuie ceva asa puternic pentru electrod ? Eu am vazut niste transformatoare cu comanda electronica ... mergeau non - stop cu electrod de 5 , si erau folosite si la craituire ... dar era ditamai uzina de utilaj petrolier unde erau folosite ! Sudau " butuci " cu ele ... In fine ... Editat Aprilie 19, 2015 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum