Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

De la ce echipament, e transformatorul din poze?

pusu

Postări Recomandate

Faceti o incercare ... altfel nu stim daca " merge " !

La ce incercare va referiti, cu electrodul? Il pot incerca in multe feluri:

a). alimentez bobinele primare de pe doua coloane invecinate (legate in paralel cum trebuie si alimentate la 220) iar secundarele de peste aceste doua primare legate in serie voi avea vreo 56V caracteristica rigida

b). alimentez un primar de pe o coloana si leg in serie secundarele de pe doua coloane voi avea vreo 56 V caracteristica putin coboratoare

c). alimentez bobinele primare de pe doua coloane prima si a treia (legate in paralel cum trebuie si alimentate la 220) iar secundarele de peste aceste doua primare legate in serie voi avea vreo 56V iar coloana din mijloc sa o folosesc ca shunt prin alimentarea unei bobine in curet continuu reglabil

Dar il vreau sa-mi scoata minim 3 faze (ma gandeam si sa-l rebobiez sa-i scot 6 faze) ca sa am un p=6 (respectiv p=12), nu ma intereseaza deloc sa-l exploatez la monofazic, monofazice am facut destule, si trifazice am facut...

Editat de pusu
Link spre comentariu

La variatorul rusesc ma refeream . Ca idee ... va trebuie ceva asa puternic pentru electrod ? Eu am vazut niste transformatoare cu comanda electronica ... mergeau non - stop cu electrod de 5 , si erau folosite si la craituire ... dar era ditamai uzina de utilaj petrolier unde erau folosite ! Sudau " butuci " cu ele ... In fine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări