Vizitator Catalin Telescu Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Am un tv panasonic sasiu gp4l a mai ramas carcasa si tubul de 70cm are est vest cred. Am un sasiu de sony FE1a si as vrea sa montez pe el. Oare merge sau am nevoie neaparat de un sasiu cu E-W. Ms Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 fa o poza cu tubul cinescop cu vedere spre bobina deflexie sa vedem daca are reglaj convergenta. Link spre comentariu
Vizitator Catalin Telescu Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Nu cred ca mwrge ca am vazut ca are altfwl mufa TK. Ms Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Va fi greu sa pui FE1 pe alt tub. Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 (editat) am facut cateva adaptari de tub 90 110 grade 55 61 66 cm pe chassie de sony la unele a trebuit sa pun blider separat de focus,traful de sony nu scotea destula tensiune de focalizare pentru un tub normal,daca chasiul de sony fe1a are est vest merita incercat,daca ave-ti timp de incercat nu e mare lucru ,trebuie sa respectati ordinea catozilor filamentul si g2 masa,(puteti incerca varianta cu fire pe soclu normal,sau pozitionarea unui soclu normal pe tk de sony dupa care taiati traseele ce nu corespuns si puneti fire)precum si bv si bh bobina deflexie,trebuie sa aveti si telecomanda de la sony pentru setarile geometrie ce sigur vor trebui refacute si eventual rgb ,success ps este mult mai grea adaptarea unui tub sony pe un chassis normal vestel grundig etc Editat Aprilie 17, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 nu prea vad cum va obtine o geometrie normala cu acel sasiu adaptat la acel cinescop,ma tem ca va avea efectul de perna. Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 nu i mi e cunoscut chasiul fe1a dar daca are est vest cred ca va merge,si daca tubul folosit nu este 100hhz,personal nu as mai face modificari de acest gen,nu prea se merita avand in vedere pretul unui tv ,crt, dar din lipsa de ocupatie sau ,,portofel subtire,, sau din hoby merita incercat Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Mai bine cumparati un sasiu bun ptr. Panasonic !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum