catalin004 Postat Aprilie 17, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2015 In alimentator....partea secundara.... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 asa cum am spus cea mai buna solutie este cu o sursa de calculator .asta ca sa nu te mai complici. Link spre comentariu
catalin004 Postat Aprilie 17, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2015 (editat) ))) pai asa pot sa bag un trafo in alimentatorul acesta....si o punte si un mic filtraj....mai mult de 800mA nu cred ca ia la incarcare la inceput....omul il vrea in carcasa asta....cand voi aparea eu cu "cutiuta"cu minuni e urat...daca era pentru mine nici nu ma mai complicam....poate mai are cineva vreo idee cum sa-i anulez protectiile atasez mai jos pdf-ul procesorului http://www.mantech.co.za/datasheets/products/ST62T10.pdf totusi nu m-a lamurit nimeni de ce cu 3 pini apare verde , iar cu 2 nu ... Editat Aprilie 17, 2015 de catalin004 Link spre comentariu
catalin004 Postat Aprilie 17, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2015 am anulat tot si am bagat direct 12 dupa chopper in el....i-am lasat optocuplorulsi restul asa (am strapat un MOS)....se pare ca am 12V la incarcare si merge....stima si multumiri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum