Vizitator adiv Postat Decembrie 1, 2004 Partajează Postat Decembrie 1, 2004 Salut,Are cineva cunostinta despre subiect??? Am o orga defecta si se pare ca doar domnii TAG 106D sunt terminati. Problema e ca nu am gasit nicaieri pe internet ce sunt ei. Aveti vreo idee? Eventual si ceva specificatii ca sa stiu ce sa caut?Mersi si succese. Link spre comentariu
bogdanm Postat Decembrie 1, 2004 Partajează Postat Decembrie 1, 2004 N-am gasit chiar TAG 106D, dar poate seamana cu ce-i aici ? http://www.alldatasheet.com/datasheet-p ... C106D.html Link spre comentariu
Vizitator adiv Postat Decembrie 1, 2004 Partajează Postat Decembrie 1, 2004 Am dat si de asta in cautarile mele, si da, seamana. Dar vroiam sa aflu exact despre TAG 106D pt. a fi sigur. Multumesc oricum. Link spre comentariu
niq_ro Postat Decembrie 2, 2004 Partajează Postat Decembrie 2, 2004 sunt aceeasi.. doar difera producatorul :wink: Link spre comentariu
Vizitator adiv Postat Decembrie 2, 2004 Partajează Postat Decembrie 2, 2004 Aha, bun . Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum