Vizitator Da Yu Postat Aprilie 6, 2004 Partajează Postat Aprilie 6, 2004 Discutam cu un avizat al domeniului si mi-a recomandat Turbosound.., stie cineva de ele??? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 6, 2004 Partajează Postat Aprilie 6, 2004 Cine sunt astia ca eu nu am auzit de ei dar sunt sigur au produse bune pentru ca sunt "turbo" toate :? Link spre comentariu
Vizitator Da Yu Postat Aprilie 6, 2004 Partajează Postat Aprilie 6, 2004 Cine sunt astia ca eu nu am auzit de ei dar sunt sigur au produse bune pentru ca sunt "turbo" toate :?intra pe http://www.turbosound.com Link spre comentariu
Incepator Postat Aprilie 6, 2004 Partajează Postat Aprilie 6, 2004 Ce sa spunem sunt buni, dar ce scoruri au de, te lasa rece :shock: Link spre comentariu
Vizitator adyman Postat August 15, 2004 Partajează Postat August 15, 2004 Turbosound?Hmm....iti rupe plamanii,am fost la un spectacol in aer liber si aveau asa ceva, erau vreo 16 boxe si nu am rezistat in fatza...asta e prima si singura impresie. Link spre comentariu
titro Postat August 15, 2004 Partajează Postat August 15, 2004 Cine sunt astia ca eu nu am auzit de ei dar sunt sigur au produse bune pentru ca sunt "turbo" toate :?Dupa parerea mea sunt printre cei mai tari in materie de Pro Sound. Cand vii prin Baia Mare poate iti arat doua incinte facute de ei (TA-880H) daca nu le vand pana atunci pt ca am o oferta. Tin sa te anunt ca pe langa astea, cu toata parerea de rau, ceea ce facem noi se poate cataloga drept "apa de ploaie" sau "stift" vorba unui interlocutor de pe un alt forum. Doar atat vreau sa iti spun despre acesti sateliti: 109 dB/wm[/b] Da Yu, daca ai bani de Turbosound iti recomand cu toata caldura orice produs de-al lor. Am fost intr-o discoteca sonorizata de ei in Germania (pe vremea cand studiam electroacustica pe acolo), la un training de o saptamana si vreau sa iti spun ca nu cred ca voi mai auzi vreodata un sunet comparabil cu ce am auzit acolo (si am vazut si auzit multe instalatii de sonorizare la viata mea). Link spre comentariu
Vizitator adyman Postat Decembrie 20, 2004 Partajează Postat Decembrie 20, 2004 am auzit ca ar folosi difuzoare 'Precision Devices' e adevarat???? Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Decembrie 20, 2004 Partajează Postat Decembrie 20, 2004 Da . Link spre comentariu
Vizitator BAZ Postat Ianuarie 26, 2005 Partajează Postat Ianuarie 26, 2005 Hai sa te intreb ceva: De U2 , Tina Turner, Pink Floyd, Michael J. , Britney S. ai auzit? Astia canta pe TURBOSOUND. Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Ianuarie 30, 2005 Partajează Postat Ianuarie 30, 2005 PAudio ( 70% ) si Precision Devices (30%).Inaltele ( driverele ) sunt numai de la PAudio ( Seriile BM , SD si SN ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum