Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce spuneti de Turbosound???

Vizitator Da Yu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Incepator

1

• titro

1

• 4 luni mai târziu...
Vizitator adyman

Turbosound?Hmm....iti rupe plamanii,am fost la un spectacol in aer liber si aveau asa ceva, erau vreo 16 boxe si nu am rezistat in fatza...asta e prima si singura impresie.

Link spre comentariu

Cine sunt astia ca eu nu am auzit de ei dar sunt sigur au produse bune pentru ca sunt "turbo" toate :?

Dupa parerea mea sunt printre cei mai tari in materie de Pro Sound. Cand vii prin Baia Mare poate iti arat doua incinte facute de ei (TA-880H) daca nu le vand pana atunci pt ca am o oferta. Tin sa te anunt ca pe langa astea, cu toata parerea de rau, ceea ce facem noi se poate cataloga drept "apa de ploaie" sau "stift" vorba unui interlocutor de pe un alt forum. Doar atat vreau sa iti spun despre acesti sateliti: 109 dB/wm[/b]

Da Yu, daca ai bani de Turbosound iti recomand cu toata caldura orice produs de-al lor. Am fost intr-o discoteca sonorizata de ei in Germania (pe vremea cand studiam electroacustica pe acolo), la un training de o saptamana si vreau sa iti spun ca nu cred ca voi mai auzi vreodata un sunet comparabil cu ce am auzit acolo (si am vazut si auzit multe instalatii de sonorizare la viata mea).

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări