diamant Postat Aprilie 16, 2015 Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Am gasit un videoclip care are coloana sonora o melodie in ruseste(cred) si care imi suna ca o doina si imi place. Nu stiu daca este doar un intro dar as vrea sa o ascult.Stie cineva cum se numeste sau cum o pot gasi? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 16, 2015 Partajează Postat Aprilie 16, 2015 De ce nu întrebi direct la sursă ? Pui o întrebare acolo unde a fost postat filmulețul (YouTube)....și sunt șanse reale să ți se răspundă Link spre comentariu
diamant Postat Aprilie 16, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2015 (editat) Simplu...fiindca acest site cenzureaza sursa, deci nu stiu cum se numeste filmul pe tube sa-l caut. Am incercat eu cu ceva cuvinte cheie(traffic in flames, russian traffic, etc) dar nu am gasit pe tube.Nici macar nu stiu daca alea sunt numere de inmatriculare rusesti. Editat Aprilie 16, 2015 de diamant Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 16, 2015 Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Dar se pot adăuga comentarii...sau întrebări la acea postare...și poate cineva care cunoaște sursa îți va răspunde. Link spre comentariu
diamant Postat Aprilie 16, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2015 (editat) Corect, si pentru asta trebuie sa iti faci un cont si incerc sa evit asta doar pentru o intrebare la care nici nu sunt sigur ca voi primi raspuns... Imi ajunge spam-ul actual din email .Multumesc pentru sfaturi. Editat Aprilie 16, 2015 de diamant Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 18, 2015 Partajează Postat Aprilie 18, 2015 Brick Bazuka-Blizko https://www.youtube.com/watch?v=tfbXho-KNb8 Link spre comentariu
diamant Postat Aprilie 19, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2015 In sfarsit...multumesc foarte mult pentru ajutor...scurt si la obiect. Link spre comentariu
MaesTTro Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Am gasit un videoclip care are coloana sonora o melodie in ruseste(cred) si care imi suna ca o doina si imi place. Nu stiu daca este doar un intro dar as vrea sa o ascult.Stie cineva cum se numeste sau cum o pot gasi? Daca aveti nevoie de traducere va ajut fara probleme Link spre comentariu
diamant Postat Aprilie 19, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2015 (editat) Ar fi interesant...dar mai interesant ar fi sa gasesc numai coloana sonora de pe acest videoclip, care se pare ca a fost introdusa in fundal pe Blizko. Aceasta melodie imi aduce aminte de mama care a murit cand aveam 5 ani si imi canta ceva de genul in fiecare seara sa adorm. Editat Aprilie 19, 2015 de diamant Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Ar fi interesant...dar mai interesant ar fi sa gasesc numai coloana sonora de pe acest videoclip... Link spre comentariu
diamant Postat Aprilie 20, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Banuiam eu ca asta este....Multumesc Nomikos. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Auditii placute! Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 http://www.expunere.com/super-uimitor-rusii-canta-din-suflet-melodii-patriotice-romanesti-clipul-care-face-inconjorul-internetului.html Miroase a epoca de trista amintire ! Link spre comentariu
diamant Postat Ianuarie 29, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 (editat) Din ciclul cine canta asta...am mai gasit o melodie care ma bantuie, este vorba de coloana sonora din acest clip. Stie cineva? Editat Ianuarie 29, 2016 de diamant Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Ty Parr - National Aerobic Championship Theme Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum