Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine canta asta?

diamant

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• diamant

7

• validae

2

• hpavictor

1

• MaesTTro

1

Top autori în acest subiect

Simplu...fiindca acest site cenzureaza sursa, deci nu stiu cum se numeste filmul pe tube sa-l caut.

Am incercat eu cu ceva cuvinte cheie(traffic in flames, russian traffic, etc) dar nu am gasit pe tube.Nici macar nu stiu daca alea sunt numere de inmatriculare rusesti.

Editat de diamant
Link spre comentariu

Corect, si pentru asta trebuie sa iti faci un cont si incerc sa evit asta doar pentru o intrebare la care nici nu sunt sigur ca voi primi raspuns...

Imi ajunge spam-ul actual din email .Multumesc pentru sfaturi.

Editat de diamant
Link spre comentariu

Am gasit un videoclip care are coloana sonora o melodie in ruseste(cred) si care imi suna ca o doina si imi place.

Nu stiu daca este doar un intro  dar as vrea sa o ascult.Stie cineva cum se numeste sau cum o pot gasi?

Daca aveti nevoie de traducere va ajut fara probleme :)

Link spre comentariu

Ar fi interesant...dar mai interesant ar fi sa gasesc numai coloana sonora  de pe acest videoclip, care se pare ca  a fost introdusa in fundal pe Blizko.

Aceasta melodie imi aduce aminte de mama care a murit cand aveam 5 ani si imi canta ceva de genul in fiecare seara sa adorm.

Editat de diamant
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări