George(sb) Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 si eu ampliful pentru casa il am pe masa printre cotrobele(tot fara carcasa);PUBLICITATE: inchiriez cofraje, masini de gaurit rotopercutante, cife, betoniere, tractoare pentru intins fierul forjat, motostivuitoare, masini de presat solul pentru producerea de incinte acusticevindem din stoc sau pe baza de comanda: balast, piatra de rau, ciment praf la sac, mortar gata preparat, tencuiala decorativa, pentru cei ce vor sa aiba acces mai usor la filtre oferim la pretudi deosebit de avantajoase usi din pvc si aluminiu cu geam termopan, doamnele si domnisoarele beneficiaza de consultanta gratuita pana la data de 8 martie; toate materialele se livreazxa gratuit la domiciliul clientului :smt044 Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 cel din poza atasata a avut exact acelasi sfarsit, parca eram urmariti de ghinion....Aici chiar e valabila expresia : "norocul si-l face omul cu mana lui". Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 ne prosteam si noi :weedman: am facut noi si mai grele... :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum