robert1000 Postat Septembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2015 O sa incerc sa punctez postarile tuturor : 1. Cand a fost reparat ultima oara? Nu prea a fost folosit mult, nu a avut nevoie de reparatii, nu e cu sasiu Daewoo ca sa apara probleme. 2. O sa incerc sa schimb din conzi din sursa, desi contine numai conzi Panasonic long-life...si nu pot sa pun decat Samwha (probabil neoriginali) sau alte porcarii de pe piata romaneasca. 3. Ma temeam ca pata aceea de pe tub semnaleaza vreo problema cu tubul, dar daca spuneti ca va merge mult si bine asa, m-am linistit...tubul e destul de neuzat, contrastul si luminozitatea sunt foarte puternice, imaginea clara si culorile vii (tub panasonic, nu LP sau Thomson , cum s-au mai pus in unele modele quintrix) 4. Am crezut ca clipirea ledului la oprire semnaleaza vreun cod de eroare anume si am legat asta cumva de pata de pe tub. In orice caz, voi schimba electroliticii si pe urma il bag la teste. Multumesc frumos tuturor pentru contributia la acest topic! Link spre comentariu
robert1000 Postat Septembrie 19, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Cu ceva timp in urma, pata rgb la oprire aparea dupa o folosire mai indelungata (mai multe ore)...acum si daca-l folosesc 5 minute, dupa oprire apare pata rgb pe centru, care insa dispare repede. Referitor la asta, imi aduc aminte de un tv philips 01.2e.aa care, la oprire, manifesta o dunga rgb verticala la marginea vest a ecranului. Dupa schimbarea tuturor elko din sursa, linii, cadre, etc, niciodata la oprire n-a mai aparut acea dunga. Vreo explicatie? Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 O sa incerc sa punctez postarile tuturor : 1. Cand a fost reparat ultima oara? Nu prea a fost folosit mult, nu a avut nevoie de reparatii, nu e cu sasiu Daewoo ca sa apara proble spuneti ca va merge mult...O intrebare vw rog.....este alt tv decat acesta ?http://www.elforum.info/topic/73323-panasonic-quintrix-tx-29ps1p/page-3?do=findComment&comment=1226501 Link spre comentariu
robert1000 Postat Septembrie 19, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2015 (editat) Nu, tot acela e. Scuze c-am creat 2 topicuri, cand s-a facut mutarea forumului, nu mai gaseam acel topic si-am facut altul. La data aceea nu pot spune c-a fost reparat...ca nu se defectase nimic, se desprinsese un pin ic cadre de pe placa. Ceva pareri referitor la subiect totusi? Editat Septembrie 19, 2015 de robert1000 Link spre comentariu
naetv Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Ceva pareri referitor la subiect totusi? "pata rgb la oprire" atita timp cit nu se stringe intr-un punct destul de mic si alb luminos , nu deranjeaza in nici un fel aparatul , poate doar ambitia de a elimina acest efect , altfel poate fi lasat asa Link spre comentariu
robert1000 Postat Septembrie 19, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2015 (editat) Unde anume se afla acest circuit de stingere al spotului? Poate cineva sa ma directioneze cat mai precis? Am atasat si schema mai jos. Multumesc! http://www23.zippyshare.com/v/mtsVEaju/file.html Editat Septembrie 19, 2015 de robert1000 Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Stingerea spotului se face pe G1.Daca acolo e la masa nu ai ce face Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum