albasete Postat Aprilie 16, 2015 Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Va salut. Am si eu o problema cu un cablu pentru incarcarea telefonului I Phone 4 S. Telefonul este a-l fiicei mele si de anul trecut pana acum am tot cumparat ba cabluri, ba incarcatorul si cablul. Ultima data (10.04.2015) i-am cumparat un cablu cu 4 mufe de alimentare pentru diverse tipuri de telefoane. Ieri mi-a spus ca nu-i mai incarca. Va rog frumos, un sfat, o idee, m-am saturat sa-i tot cumpar cabluri si incarcatoare care functioneaza cand 2 - 3 luni, cand 2 zile. Va multumesc. LE: Telefonul a fost cumparat din magazin V.d..fne, nou. Cablul original s-a intrerupt, am incercat sa-l repar, de fapt sa-i inlocuiesc firele cu altele, dar la sugestia unui amic "vezi sa nu - i arzi telefonul", am renuntat. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Aprilie 16, 2015 Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Repari cablul original.Cumperi alt cablu,preferabil tot original, sau macar o copie mai de calitate.Ai grija ce incarcatoare folosesti,multe chinezarii pot afecta telefonul,sper ca nu e deja.Eventual incarcat pe USB la PC sau laptop. Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 16, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Aici este problema. Mufa care vine in portul USB este buna, am tensiune si pe mufa care vine in telefon, dar nu incarca. Cablu original nu am gasit decat China... Link spre comentariu
razvan-l Postat Aprilie 16, 2015 Partajează Postat Aprilie 16, 2015 incarcator si cablu originale am eu in ploiesti .o767484757 ,o735057923 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum